اینم شاهکار اسیاتک
اینجا میزارم خودتون قضاوت کنید
من 1394/10/25 ساعت 10:20 صبح سرویس خودم رو که شهاب 10 مگ با 10 گیگ ترافیک 4 تا 10 صبح رایگان بود تمدید کردم
همون روز یک ساعتی وب گردی داشتم بعدش حجم رو چک کردم دیدم حدود 200 مگ مصرف داشتم و هنوز 10050 مگ ترافیک داشتم
فرداساعت 8:15 صبح تو ساعت رایگان چند تا فایل گذاشتم واسه دانلود تا ساعت 10 صبح که دانلود رو قطع کردم حدود 6700 مگ دانلود داشتم بعد ازظهر حجم رو چک کرم و در کمال ناباوری دیدم 3493 مگ مصرف واسم زده
حالا شما از رو عکسی که میزارم حساب کنید
همونطور که میبینید از ساعت 10:19 دقیقه 1394/10/25 تا:17:22 1394/10/26 واسه من 7272 مگ حجم دریافتی زده که 3493 مگ حجم مصرفی زده و 3779 مگ رو رایگان زده در حالی که کلا من شاید تو ابن مدت 400 مگ مصرف داشتم
بعد که تماس گرفتم بعد از کلی صحبت و دلیل که آوردم میگه شاید مودم شما هک شده
میگم بابا من مودم دلینک ۲۷۵۰ دارم وقتی استفاده ندارم کلید قطع وایفای رو میزنم در ضمن داخل تنظیمات مودم وایفای رو invise کردم و اصلا کسی نمیتونه دسترسی داشته باشه
بعد دوباره میگه شاید آپدیت ویندوز فعال باشه منم میگم همه اونا هم غیر فعال هست اونا رو هم الان دوباره چک کردم و فعال نیست
خلاصه هر چی ما گفتیم اون آقا انکار کرد دوباره تماس گرفتم با پشتیبانی که با یه نفر دیگه صحبت کنم با اون بنده خدا هم که صحبت کردم همه چیز رو گفتم اونم همین رو جواب داد
گفتم ببینید توی این بازه زمانی که تو سایت سایت شما ثبت شده ۷۲۷۲ مگ حجم دریافتی من هست
منم اینجا از اینترنت دانلود منیجر خودم عکس میزارم که از ساعت حدود ۸ تا ۱۰ صبح ۱۳۹۴/۱۰/۲۶ ۶۷۰۰ مگ دانلود داشتم حالا شما حساب کنید طبق سایت خودتون من ۷۲۷۲ مگ حجم دریافتی داشتم منم عکس میزارم که ۶۷۰۰ مگ رایگان داشتم که از حجم دریافتی من کم بشه یه چیزی حدود ۵۵۰ مگ مصرف من میشه حالا چطور ۳۴۹۳ مگ مصرف واسه من زده ؟
خلاصه طرف گفت عکس بگیر ارسال کن ما چک میکنیم
الان بعد از ۳ روز که ایمیل زدم جواب دادن ما چک کردیم مشکلی نیست
حالا شماها ببینید یه بچه ۱۰ ساله هم اینا رو ببین متوجه میشه
خلاصه حدود ۳/۵ گیگ راحت پرید