من از 87 مشترک پارسم! هیچ وقت هم نتونستم لذت این سرعتهایی رو که بچه ها اینجا میان حرفشو میزنن بچشم! حتی خط روی 2 مگ هم تعطیل میشه! چه برسه به 4 و دیگه چه برسه به 9 !
والله تا جایی که در توانم بود هم پیگیری کردم توی این چند سال! و 3 بار هم سیم کشی خونه رو عوض کردم! جدی 3 بار ها! وقتی ادم دستش به جایی بند نیست تنها کارهایی رو میتونه بکنه که خودش میتونه انجام بده! مخابرات که میگه مشکل از ما نیست نویز به ما ربط نداره خط شما بوق داره پس از نظر ما درسته! پارس هم که توی این چند سال چیزی جز مشکل از سیم کشی داخلی برای گفتن نداشت! هر چقدر هم میگم عوض کردم یا الان دم جعبه ام ولی هنوز مشکل دارم هی میگه مشکل از ما نیست! میگم خوب من چی کار کنم پیش کی برم مسئولش کیه میگه خطت رو پایینتر میبندم درست میشه! باشه قبول! من که توی این چند سال حرفی نزدم! ولی دیگه اخه منی که ته سرعتم 100 کیلوبایته و دارم این همه هم پول میدم واسه همچین سرویسی یهو میل میزنی میگی 20 گیگ هدیه کم شد به خاطر رضایت مشتریان؟!! لوووول! والله من که راضی نیستم! فقط ترسم اینه که شرکتهای دیگه هم چندان تعریفی نداشته باشه وگرنه من الان با پارس انلاین چیزی واسه از دست دادن ندارم! سرعت که پایین! اسمشو نبر که کار نمیکنه! خدا تومن هم که دارم واسه همچین سرویسی پول میدم! فکر نکنم شرکتهای دیگه بدتر باشن ولی خوب بازم میترسم دردسر شه و یهو پورت اینم پر شه و دیگه خر بیار باقالی بار کن! :دی