پينگ واسه فوتبال نيدونم اما اون موقع ها كه Live ميزدم (BC2 ، GeOW2) با پينگ 320 ، 330 راحت بازي ميكردم .
پينگ واسه فوتبال نيدونم اما اون موقع ها كه Live ميزدم (BC2 ، GeOW2) با پينگ 320 ، 330 راحت بازي ميكردم .
سلام.
توی تهران جایی میشناسید آرشیو کاملی داشته باشه و کیفیت دیسک هاشم خوب باشه؟
توی پیغام خصوصی بگید.............
ممنون
نقل قول:
سلام
اره احتمالا بتونی ولی نه یه خورده صبر کن که یه Wiiu و یه Psvita با باقیه پولت بگیری.:31:
مرد حسابی یه دونه الایت داری که شاید در بهترین حالت 500 بره اونوقت می خوای اسلیم 450 بگیری و پلی استشن 350
اگه شد یدونه هم واسه من بگیر.
سلام گیمیر تگ چیه؟من می خوام برم تو محیط لایو...سایت game-ir میگه باید گیمیر تگ بسازی.میخوام یه بچ مورتال کمبات رو دانلود کنم.گیمیر تگ امریکا و eu فرقشون چیه
یه سوال داشتم
کسی سال 2005 که اولین سری Xbox 360 رو خریده از نظر سخت افزاری یعنی گرافیک و سرعت فرقی با Xbox 360 Slim کرده!!؟؟
نه خیر اصلا همون کنسوله...............پست اول رو بخونید من توضیح نمیدمنقل قول:
وقتی میرید لایو یه کدی به نام گیمرتگ بهتون میده....این در واقع شناسنامه شما در لایو هست...............نقل قول:
ببینید من این قضیه پوینت رو برات روشن کنم
ببینید وقتی تو لایو گیمرتگتو میسازی یه شهر باید انتخاب کنی مثلا اگه نیویورک انتخاب کردی ریجن گیمرتگ تو آمریکاست برای اینکه بدونی گیمرتگت چیه برو اینجا رو بخون
بعد هم فهمیدی کگه چیه متناسب با اون پوینت میخری مثلا شما نیویورک انتخاب کنن و برای خرید پوینت باید ریجن های آمریکا بخری والسلام تموم شد رفت...............کد:http://forum.irangamestore.com/viewtopic.php?f=3&t=12
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نه باو شوخی بود که.....................فقط میخواستم قیمت داشته باشم..............نقل قول:
برای آنلاین بازی کردن چقدر باید پول بدی؟؟؟ بعد همه بازیا رو میشه آنلاین زد!؟؟
پینگش چه جوریه!؟
میدونم من شوخی بود اینجا با هم رفیقیم با هم شوخی نکنیم پس چکار کنیم.نقل قول:
ولی حالا جدی اصلا طرف فروش الایت نرو شاید خوب بخرن ولی تو -- و اینا بی دردسر تر از اسلیمه.
تازه اینا رو که خودت بهتر از منم میدونی.
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
برای انلاین در ابتدا شما میتونی برای اولین بار سه تا از پروفایلهات به صورت رایگان بشون گلد تعلق میگیره بعد از اون باید لایو کارت گلد بخری که سایتهایی هستند که میفروشن. مدت اعتبار هر اکانت هم یک ماهه ( یعنی تا سه ماه میتونی رایگان لایو بری).نقل قول:
قیمت لایو کارت ها فرق میکنه مثلا یک ماه باشه یا سه ماهه یا اصلا یک ساله. همه بازی هایی که انلاین و مولتی پلیر دارن میشه.
پینگ زیره 200 باشه خوبه . من خودم اساسین و کال اف رو با پینگ 250 به بالا راحت با خارجیا بازی کردم.
پینگ زیر 400 باشه چی؟:دی میشه با ایرانیا راحت بازی کرد؟:دی