سرعتم به كيلو بايت هم نمي رسه:2::2:
Printable View
سرعتم به كيلو بايت هم نمي رسه:2::2:
ایضاً بندهنقل قول:
این طرحشون زمانی کور می شود که تا آنجایی که ممکن است بازخورد بد برای شاتل ایجادشود.
شکایت ، شکایت و شکایت تنها راه حل است باید متوجه بشوند که اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شدند.
برای مشترکین تهران
حتماً موقع تماس بگویید می خواهیم شکایتمان برسد به دست آقای مهندس اصغریان
نقل قول:
دفتر نظارت بر سرويس هاي فنآوري اطلاعات:
88112904, 88112919
شماره تلفنهای اصفهان :
نقل قول:
اداره ارتباطات راديويي مركز ( اصفهان )
پست الكترونيك مدير / رييس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن محل کار 1: 6249040-0311، 6242053-0311
تلفن محل کار 2: 6242052-0311
نشاني محل کار1: خيابان حكيم نظامي – خيابان محتشم كاشاني – پلاك 104
توضيحات: كد پستي : 394/81735
استانهاي تحت پوشش: اصفهان، مركزي، چهارمحال و بختياري، يزد، قم
منم اصفهانم 3 ساله از شاتل دارم میگیرم 2 ماه که دیگه شورشو دراوردن
تو هفته حداقل 1بارم زنگ میزنم میگم چه وضعشه اما آخره سر 1 ساعت حرف میزنه و فایده نداره
می خوام نگیرم دیگه اگه تا آخر این ماه درست نشد
اره دیگه نمایشگاه پل شهرستان استنقل قول:
کدام مرکز مخابراتی هستید؟نقل قول:
سلام
فکر کنم یک شب درمیان سرعت بالا و پایین میشه
برای من یک شب به زور به 9 کیلو میرسه
و شب دیگری با 30-40 دانلود می کنه
البته سرعت روزانه هم با توجه به down stream 572 نهایتا به 50 میرسه که 20 کیلو بایت کمتر از سرعت پهنای بانده علتش رو کسی می دونه؟
دزدیه دیگه ی شاتل !!!
وقتی ترافیک دورم کمتر از 200 مگ شد . به صورت تخیلی سریع کم میشه . با باز کردن 4 تا صفحه و دانلود 2 تا اهنگ که کلا این 2 تا شدن 6 مگ . 36 مگ از ترافیکم کم شد :18:-این دیگه چه وضعشه ؟! شاید یکی نخواد ترافیک بخره خوب ؟!!زور باید تمومش کنن ؟! از همه چی هم مطمئنم . این سومین ماهه که این مسئله رو زیره ذربین قرار دادم و دیگه مطمئنم الکی واسه خودشون کم میکنن .:grrr: لعنت به هر چی دزده
امروز شاتل خوب شده خدایی
از دیشب تا حالا 10 بار با تهران صحبت کردم 10 بار با اهواز . تو دیوار یه حرف دارند تکرار میکنند . اون میگه زنگ بزن اهواز اون یکی میگه از تهران پیگیری کن.
هر چی میگم من دارم با شما فارسی صحبت میکنم . انقدر من پاسکاری نکنین بازم مثل یک نوار ضبط شده حرف خودشون تکرار میکنند.
یکیشون میگفت تا پایان دوره سرویستون تو این محدودیت میمونین من گفتم یعنی شما فرقی بین اونی که 1 ماهه قرارداد میبنده با اونی که 3 ماهه قرارداد میبنده نمیگذارین. من بابت 3 هفته استفاده باید 2 ماه در محدودیت باشم.
من که 100 درصد رفتنی شدم. حیف که حوصله ندارم دنبال پولم بدوم. این 40 روز تحمل میکنم. با همین سرعت 20 کیلوبایت رسشونم میکشم تا خیالم راحت بشه
دوستان دیگه هم بیخود زنگ نزنن نمایندگی بدتر اعصاب خودتون میریزه به هم. مرگ بر شاتل دزد
دلتون خوشه همتون. شکایت می برید پیش داروغه؟! می خواین چند تا از مصاحبه های وزیر ارتباطات رو در سال های گذشته براتون بزارم؟! شما اون مصاحبش رو که با افتخار می گه سرعت اینرنت رو پایین نگه می داریم تا بتونیم کنترلش کنیم رو تا حالا نخوندید؟!