اين کجاش خوبه! خط شما چهار مگ هست و سرعت در اینجا حدود 140کيلو بایت در ثانیه .برای ساعات مجانی شب شاید همین حدود بشه اما برای روز که چنین سرعتی فاجعه هست.نقل قول:
Printable View
اين کجاش خوبه! خط شما چهار مگ هست و سرعت در اینجا حدود 140کيلو بایت در ثانیه .برای ساعات مجانی شب شاید همین حدود بشه اما برای روز که چنین سرعتی فاجعه هست.نقل قول:
مال منو پس چی باید بگی از سرور داخل همون عدد 1100 ایشون برای من برابر 300-400 ه :n35:نقل قول:
یکم عجیبه با تعویض مودم سرعت تلگرام بهتر بشه!نقل قول:
آقا محدودیت شبانه آسیاتک رفع شده ؟؟؟؟؟
من الان تو بازه رایگان دارم با سرعت 10 مگ دانلود میکنم :n04:
تایم رایگان - با استفاده از اکانت افزایش سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی تا حالا تونسته طبق موافقت نامه سطح خدمات یا همون SLA از اینا خسارت بگیره!؟
اینترنت من حدود ۶۵ ساعت پیاپی قطع بود.
اگه شرکت بتونه نشون بده قطعی بخاطر بستر مخابراتی یا مشکل خط مشترک بوده شکایت در اون مورد شامل حالش نمیشه.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
این هم از طرح 9:30 تا 11 دانلود رایگان ولی داخل تعرفه ها موجود نیست
من چند روز پیش با یکی مدیران سرور یکی از شرکت ها صحبت میکردم . ایشون میگفتن آسیا تک بزودی مخصوصا تو شهرای بزرگ با راه اندازی پروژه وای فای شهری مجبور میشه پهنای باند اضافی بخره بنابراین احتمال داره افت سرعت از ساعت 8 تا 1 شب درست بشه ! البته معلوم نیست کی عملی بشه . فقط امیدوارم بزودی این اتفاق بیوفته چون شبا اینترنت خیلی افت میکنه ! تلگرام اصلا لود نمیشه شبا !!!
- - - Updated - - -