من محدود منظورمه
مثلاً 512 محدود در روز و شب چه سرعتی میده؟
1 مگ محدود چطور؟
Printable View
من محدود منظورمه
مثلاً 512 محدود در روز و شب چه سرعتی میده؟
1 مگ محدود چطور؟
بله دیگه ساعات رایگان منظورمه کلا برای دانلود خوب تو شبانه باید سرویس های یک مگ به بالا رو بگیریدنقل قول:
یعنی من اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت روزانه مثلاً روی 8-9 مگه و شبانه روی 1024؟ (همون 128 کیلو بایت)نقل قول:
کاملا بستگی به مرکز مخابراتیتون داره!نقل قول:
اگه مشکل پهنای باند نداشته باشید، شب و روز سرعتتون همون 9مگابیت هستش (البته اگه خود خط شما کشش داشته باشه) ولی اگه مشکل پهنای باند داشته باشید ممکنه تو روز هم سرعتتون بالاتر از 100کیلوبایت نیاد دیگه چه برسه به شب
دوست عزیز این تنظیمات شرکت به شرکت سازنده مودم متفاوته و هر کدوم این تنظیم رو یه جا گذاشتن که باید یه کوچولو داخل تنظیمات مودمت بگردی تا پیدا کنی برای من که اینجا بود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من امتحان کردم لزومی نداره. اما اگه میخوای مطمئن بشی. بهتره سر ساعت 2 و ساعت 7 مودمت رو ریاستارت یا خاموش و روشن کنی. در هر صورت اگر هم خاموش نکنی تفاوت چندانی نمیکنه. ممکنه 10 تا 20 مگ در نهایت برات غیررایگان حساب بشه که یه بخشیش مربوط به اختلاف ساعت کامپیوترت با ساعت سرورهای پارسآنلاینه.نقل قول:
من دانلودهام رو میذارم تو scheduler نرمافزار IDM و ساعت شروع و پایان دانلود رو بهش میدم (2 تا 7). خودش سر ساعت 2 دانلود رو شروع میکنه و سر ساعت 7 قطع میکنه. تا 5 دقیقه این ور و اون ور این ساعتها رو هم امتحان کردم. تفاوت چندانی تو میزان ترافیک غیررایگان مصرف شده ایجاد نشد. حداکثر تا 50 مگ کم کرده بود.
اگه مدولاسیون adsl رو تو مودم در حالت auto تنظیم کنید، خود به خود وضعیت درستش رو میگیره. مال من تا چند روز پیش G.Dmt بود. هر چی هم مودهای دیگه رو امتحان میکردم باز مودم بعد از وصل شدن میاومد رو همین مود. اما از پریشب که قطع شده بود اینترنتم و از پشتیبانی پیگیری وصل شدن خطم رو کردم، سرویسم خود به خود به حالت adsl2+ تبدیل شده.نقل قول:
جالبه که با این تبدیل پینگ منم از سرورای داخلی بالاتر رفته مثل مال شما و از حدود 30 رفته روی 70. سرعتم خیلی فرقی نکرده. شایدم یه کمی کمتر شده. البته بستگی به ساعت تست گرفتن هم داره.
نه. زنگ بزن پشتیبانی مشکلت رو بگو. مال من هم جمعه عصر یه هو شروع کرد به قطع و وصل شدن. لینک adsl ثابت نداشتم. زنگ زدم پشتیبانی. بعد از تنظیماتی که اون ور انجام داد و یکی دو بار روشن و خاموش کردن مودم، مشکل حل شد.نقل قول:
آخه همیشه از یه مسیر ثابت حرکت نمیکنه که. بستگی به سرور مقصدت داره. من تست کردم مثلاً گوگل رو از مسیر هند میرفت، یاهو رو از مسیر انگلستان. چند تا آدرسی رو هم از همین مسیر سوییس (telia.net). به نظرم شروع مسیر الزاماً ثابت نیست.نقل قول:
دوستان گرامي طبق مصوبه 166 سازمان تنظيم مقررات هزينه هر گيگ استفاده از پهناي باند داخلي فقط 423 تومان هست.ولي شرکت هاي pap به قيمت 5000 تومان همانند ترافيک خارج از کشور
حساب مي کنند.در اين زمينه آيا کسي از شرکت خدمات دهنده اينترنتي اش سوال پرسيده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]