سلام دوستان
یه سوالی دارم:
من میتونم از سیو یکی دیگه برا خودم استفاده کنم ؟ مثلا فوتبال pes 2011 میتونم سیو کسیو بگیرم که تمام نقل و انتقالات رو انجام داده ؟ اگه اره تو نت هست ؟
سلام دوستان
یه سوالی دارم:
من میتونم از سیو یکی دیگه برا خودم استفاده کنم ؟ مثلا فوتبال pes 2011 میتونم سیو کسیو بگیرم که تمام نقل و انتقالات رو انجام داده ؟ اگه اره تو نت هست ؟
میشه لطفا بیشتر راهنمایی کنی و آدرس چند تا از فرومهای همسایه رو بهم بدی.نقل قول:
حدود چه قیمتی میتونم بفروشمش؟
دوست عزیز منظورشون بازیسنتر هست:دینقل قول:
b.a.z.icenter.com
نقطه هارو از وسطش بردار
بله میشه باmemorey cardو فلش......................نمیدونم بگرد شاید پیدا کنینقل قول:
سلام
چجوری میتونم DVD فیلم رو روی هاردم کپی کنم یا چجوری باید آهنگهامو کپی کنم همینطور عکس ها
دوستان من تازه به لایو وصل شدمنمیتونم اصلا با کسی بازی کنم تو cod:mw2 - cod: BO اصلا کسی پیدا نمیشه
تو BO تمرینی دارم انجام میدم
نمیدونم اینا واقعین یا کامپیوترن
لطفا کمک کنید بدجوری ضد حال داریم میخوریم
بله لینک های صفحه ی اول رو چک کنید آموزشش هستنقل قول:
شما نمیتونید به صورت عادی فیلم یا موزیک خودتون رو به کنسول منتقل کنید اینکار فقط توسط LIVE امکان پذیر هست .نقل قول:
شما فقط میتونید موزیک هایی با پسوند Audio رو در هارد کنسول خود Rip کنید .
برای کپی کردن فیلم یا موزیک دلخواه باید یک عدد FLash ram رو توسط کنسول Config کرده و توسط یک PC و نرم افزار xTaf محتویات داخل flashram رو ببینید
و فایل مورد نظر رو در پوشه ی از قبل تعیین شده ی کنسول بریزید. این کار بیشتر برای موزیک کاربرد دارد تا فیلم .
کار با اینxtafپدر سوخته خیلی سخته تو تم ریختن سیبیلاموسفید کرد:31:نقل قول:
تو تم ریختن یه کدهایی بود که باید با اون ها پوشه میساختی تو موزیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته یه روش دیگه هم هست که باjet audioروcdمیریختیم بعدripمیکردیم...........البته اونم 100تاcdمیخواست:13:
اقا جان هر کی دوست دارید من منو از نگرانی در بیارید :19: به هر کی میگم کنسول Refrubished خریدم از آلمان . میگه اینا تعمیری . شانسی برات کار میکنه و از این حرفا ! یعنی واقعا همین طوری ؟! کسی از دوستان توضیحی چیزی در مورد این کنسول ها نداره . دیگه دارم دیوونه میشم :41::19:
اون عکسی که شما گزاشته بودید برچسب روی درایوش روش بود هنوز.........................:13:کنسول های ما اونم روش نیست.................................شما نگران نباش فکر نکنم همچین چیزی باشه:31::10:نقل قول: