دوستان زدیم شد امتحان کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان زدیم شد امتحان کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میدونم قبلاً پاسخ داده شده ولی ار اونجایی که تو این مملکت چیزی ثبات نداره بازم میپرسم
این شرکت شبانه و روزانه ش یکیه؟
یعنی مثلاً من بیام 256 محدود بگیرم،روزانه و شبانه حد اقل روی 4 مگ بسته میشه؟
مثل شاتل محدود نمیکنن که؟
یعنی میشه 2 تا 7 یه 7-8 گیگی دان داشت رایگان؟
تا جایی که من می دونم شما باید سرویس دومگ رو حداقل بگیرید ومرکز مخابراتیتون هم خوبه باشه تا بتونید همچین حجمی دانلود کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من الان سرویس 2 مگابیت نامحدود ( هر ماه 77 هزار تومن ) از شرکت مخابرات دارم که چند وقتی میشه شدیدا تایم اوت میده و به شدت رو اعصابه !
الان تصمیم گرفتم سرویس یک مگ نا محدود (ماهیانه 230 هزار تومن ) از پارس آنلاین بگیرم. تو سایت زده محدودیت هر ماه 120 گیگ اما نمایندگی گفت که هیچ محدودیتی نداره و سرعت دانلود روی 9 مگ بسته شده. لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید
چقدر سرعت عصر تا شب اومده پایین. شدیدا رو اعصابه
برای دانلود رایگان باید قبل ساعت 7 مودم خاموش کنیم وگرنه رایگان حساب نمیشه ؟
ببخشید میشه باعکس توضیح بدید کدوم قسمت مودم رفتین این کارو کردین؟؟؟نقل قول:
نقل قول:خب آخه دوستان میگفتن سرعت شبانه و روزانه یکی هستش و حتی سرعت 128 هم روی 4 میبندن تو روزنقل قول:
من متوجه قضیه نشدم
یعنی ساعات رایگان سرعت رو واقعی میکنن؟
اگه از نرم افزار IDM کرک شده استفاده میکنی و اخیرا بهت پیغام میده که با یه سریال فیک رجیستر شده، چون من هم همین مشکل رو داشتم دقیقا بخاطر همین IDM هست که عمدا فایل ها رو خراب دانلود میکنه یا موقع دانلود بهت ارور میده و باید همه فایل رو از اول اونم بدونم resume دانلود کنی! اگه مشکل این هست بگو یه نسخه قدیمی IDM رو بهت بگم تا برطرف شه چون با پاک کردن و دوباره نصب کردن نسخه جدید و اینجور کارها فایده نداره (از تو رجیستری هم رد پاهاشو پاک کرده بودم)نقل قول:
نظر شخصی من این هست اگه شما توان مالیش رو دارید برای تعرفه ماهی 230هزار تومان، احتمالا توان مالی خرید تجهیزات وایرلس رو هم دارید، اینطوری میتونید تعرفه های نا محدود وایرلس رو استفاده کنید، قیمت ها بالاتر از adsl هست ولی نا محدود واقعینقل قول:
اگه سرویس نامحدود میشه سرعت همیشه بالاتر نیست و بعد دانلود یه حجم مشخص محدود میشی، سرعت 2مگ رو هم دوستان بخاطر حداقل سرعت اسمی میگن چون در هر شرایطی سرعت دانلود زیر 2048/8=256 نباید بیاد! و تو شب این سرعت باید تضمین شده بهتون داده بشه!نقل قول: