منم نمیتونم بعضی صفحاتو باز کنم اصلا باز کوسه ها گشنشون شده :n29:
Printable View
منم نمیتونم بعضی صفحاتو باز کنم اصلا باز کوسه ها گشنشون شده :n29:
من الان برام سواله چرا مشکلات رو به کارشناس های اسیاتک در میون نمیزارین؟من به سر پرست صحبت کردم گفت اگر کارشناسا کمک نکردن شما در نظر سنجی امتیاز منفی بدین و چون صدا ضبط میشه اینا خودشون رسیدگی میکنن
Sent from my LT25i
اینجوری که شما میگی باید یه خط تلفن بخریم 24 ساعت بشینیم پاش با کارنشناسان محترمشون جروبحث کنیم. :n35: ضبط صدا هم بردارن جاش خیاری چیزی بکارن...نقل قول:
سلام اینجا یه جایی هست برای اینکه همه بفهمن مشکلاتی که مردم دارن از اسیاتک چیه و اگرم تجربه ای براشون پیش اومده برای حلش باز هم مطرح میکنن از طرفی کسی که میخواد از اسیاتک اینترنت بگیره با مشکلاتش و مزایاش هم مطلع میشه همچنین اینجا خیلی دوستان تماس گرفتن پشتیبانی برای تخلیه خط و جمع اوری و یا حل مشکل اما پشتیبانی و حتی صدای مشتری یک دیالوگ از پیش تعیین شده رو تحویل میدهند نه اینکه در پی حل مشکل مشتری بر بیان و اومدن اینجا و بهشون راهنمایی شده که برن توی 195 شکایت کنن و همچنین برن صدای مشتری چه حرفایی بزنن تا زبون پشتیانی و صدای مشتری با باقی حرفها بسته بشه بلکه جواب درستی بدهند و همین باعث شده دوستانی که حتی بعد از روزها نتونسته بودن خط خودشون رو جمع اوری کنن بالاخره با راهنمایی همین دوستان اینجا به نتیجه برسن.نقل قول:
خیلی مسائل دیگه اینجا باعث همدلی میشه و حتی دوستان هم احساس رضایت میکنن که دردودلی با دیگر دوستان کرده باشند هم بیان نکردم .
موفق باشید.
من نه تنها از پشتیبانی آسیاتک و بلکه از پشتیبانی خیلی از شرکت های دیگه راضی نیستم
متاسفانه به پشتیبانی اهمیت چندانی داده نمیشه
در صورتی خیلی از مشکلات و فیدبک ها از همین پشتیبانی پیگیری می تونه بشه
البته در صورتی پشتیبانی خوبه که به دنبال حل مشکل مشترک باشه و نه اینکه ازش فرار کنه و حل نکنه
اگر اصل موضوع بر همین باشه پشتیبانی مطلوب تر و کاربردی تر خواهد بود
متاسفانه چون 60 درصد کسانی که تماس به پشتیبانی میگیرن علم فنی ندارن پشتبانی بصورت بسیار پیش پا افتاده برخورد میکنه و مشکلات رو صدرصد به گردن مشترک میندازه واما اون 40 درصد هم که اطلاع دارن اول اسپلیتر و کابل ونویز کابل و تنظیم مودم و کارهای اولیه رو انجام بدن و بعد پشتیبانی رو بگیرن و مشکلاتشون مربوط به خودشون و خط نیست بلکه مربوط به خود شرکت هست یا اکانتیگ یا مسائل دیگه میشه باز هم با برخورد غیر فنی و با یک عده پشتیبانی مواجه میشن که همون حرفهایی که به اون 60 درصد تحویل میشه میدهند و همین باعث میشه ماهایی که خودمون فنی هستیم و حداقل صدها بار مودم تنظیم و نصب کردیم و از زوایای کار باخبریم با تماس با پشتیبانی به مشکل بر بخوریمنقل قول:
متاسفانه مشکل خود جامعه ما هم همینه یعنی شما از در هر اداره ای بری داخل با شما به عنوان یه فرد بی سواد برخورد میکنن نه کسی که خودش از همه مسائل خبر داره و طرف رو از صد جا پیچ و خم میگذرونن کلا سیستم اداری و سیستم پشتیبانی و کلیه امور اداری ما دارای مشکل هست و برخوردشون با مشتری هم بسیار بد هست.
این خط ما عجب داستانی شده ها!
تا دیروز ساعت ۱۰ صبح چراغ اینترنت و ایدیاسال جفتشون روشن بودن و دقیقا بعد از تماس و درخواست فعالسازی اینترنت از کار افتاد بعد از ۵-۶ تماس تلفنی گفتن که پیگیری میکنن
بلاخره ساعت ۵ عصر زنگ زدن گفتن درست کردیم
دوباره از ساعت ۵ صبح بطور کلی قطع شده انگار خط از رانژه خارج شده صد مرتبه تماس گرفتم شرو ور میگن ( برو از سر خط چک کن مودم عوض کن و ... )
عملا بعد ۲۴ ساعت از فعال سازی من فقط ۱۲ ساعتش اینترنت داشتهام
اخرشم گفتن اعلام خرابی میکنن
ببینید خیلی از این شرکت ها یا اپراتور ها سیستم پشتیبانی مطلوبی ندارننقل قول:
الان جدیدا سرویس چت بعضی از شرکت ها از جمله ایرانسل راه اندازی کرده
اصلا جواب هایی میدن که علم شبکه رو زیر سوال میبره
من بعضی مواقع می بینم شرایط استخدام برای پشتیبان ها مدرک نتورک پلاس هست
اول ایمکه مدرک نتورک پلاس در مورد شبکه هست و این درحالی هست که ADSL ترکیبی از کامپیوتر و مخابرات هست و خیلی از مباحث مخابراتی رو شما باید بلد باشید
حتی بعضی از پشتیبان ها اصطلاحات رو هم درست بلد نیستن
در مورد یه مشکل به پشتیبانی زنگ ردم گفتم تست طول خط بگیرید
جالبه من به صورت مستقیم و هوایی با توجه به نقشه های گوگل حساب می کردم و با عدد پشتیبانی خیلی فرق داشت
حتی باورم نشد و دوباره زنگ زدم و دوباره پرسیدم و دوباره همین رو گفتن
بعد از مدت ها فهمیدم ظاهرا به مایل می گفتن و نه به کیلومتر :n08:
کلا با تغییر ip ( خاموش روشن کردن مودم ) خیلی چیزا تغییر میکنه تو این شرکت !نقل قول:
از جمله سرعت - باز نشدن عکس های اینستاگرام و ...
نمیدونم جریان چیه !
( راستی دوستان الان دو هفته ای هست سرعت دانلود من از سرور داخلی نا محدود شده ! گیت وی هم تغییر نکرده ! بعد اون تغییر ip ها این جوری شد ! )
--------------------------
متاسفانه اسیا تک مشکل پهنای باند داره
الان مودم رو خاموش روشن کردم ایپی رفته رو رنج 2 و isp رو میزنه Information Technology Company ITC که فکر کنم همون مخابراته !!!
نمیدونم چرا یه فکری به حال این مشکل پهنای باند تو شهر ما نمیکنن !
من کار ندارم پشتیبان شرکت سرویس دهنده چی میگه یا مثلا شما چه فکر میکنی من فقط میدونم شرکت باید پیگیر مشکلات کاربر باشع اگر پیگیری نمیکنه را های زیادی هست که شرکتو مجبور به پیگیری بکنه این همه مشکلات که شما میگین لا اقل واسه من که از اسیاتک استفاده میکنم وجود نداره نمیدونم داستان چیه البته یک چیزی رو مطمن باشین اون مودم که شما استفاده میکنین خیلی تاپیر داره من الان اینجا با 4 تا مودم اسیاتک رو تست کردم با هرکدوم یک جور کار کرد دو مدل مودم که با شبکه اسیاتک کاملا سازگار هست رو میگم
1- d-link 2520u
2- d-link 2750u series N 300