پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای مننقل قول:
امریکا هم 165 تا 190
Printable View
پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای مننقل قول:
امریکا هم 165 تا 190
:n04:نقل قول:
پسر تو ایرانی با امکانات هلند !
عالیه این پینگ !
البته جنوبم و پینگ داخلی اینجا حدودا 10-15تا بالاتره ولی دیگه برا شما زیادی مناسبه :n02:
قبلا 100-105 بود الان دو هفته هست روزی 500بار ریست میکنم ولی نهایت تا 160 میاد !
اصلا همین که شما تونستی MCS15 رو به MCS12 تغییر بدی ( که حتما تیک AUTO هم برداشتی ) و تونستی از QRT5 باز هم لینک بگیری این نشون میده که اون اکسس پوینت یوزرهای بسیار پایینی داره و CCQ شما هم که افت داشته به خاطر نویز بالای محیط بوده که میتونستی با دیش های سری POWER BEAM AC از 400 به بالا برطرفش کنی و ربطی به نگوشیشن ریت نداشته. اگر دستگاهت NANO STATION M5 هستش بهت پیشنهاد میکنم ورق الومینیومی پهنی پشت اون قرار بدی و کمی اون رو انحنا دایره ای بدی ! ببین CCQ چی میشه:n09:نقل قول:
خیر آنتن من یکی powebeam m400 هست و دیگری stx lite5 ac هست و با اینکه اتو روشن هست خودم روی 12 مچ کردم و sxt پهنای باند آنتن بسیار باز بود که بستمش و روی ریت دیگری گذاشتیمش،اما در چندین مرحله و برای آسایش بیشتر خودم از طریق اطلاعاتی از یکی از اشنایان در شاتل و برجی که آنتنها بر روی اون وصل بود و مسئول آنتنها حضور داشتن،اعلامشون همین مقدار مشتری بود.. که البته آشنا گفت روی این آنتن 28 نفر وصل هستن و بقیه 30 تا 35 و یکی بود تا 40 رو هم رد کرده بود ...نقل قول:
شاید باور نکنید ولی مخابرات 1 چهار راه باهامون فاصله دارهنقل قول:
اینطور نیست،چونکه از او 2 برجی که شاتل داره استفاده میکنه فقط حدودا 60 واحد دارن استفاده میکنن و همگیشون از طریق قابل کشی به داخل واحد وصل هستن.نقل قول:
منظور شما رو دقیقا از اینترنت با کیفیت نمیفهمم ! اگر سرعت دانلود براتون مهمه که بله تا 2-3 مگابایت بر ثانیه میره اما اگر پینگ مهمه که بستگی به شلوغی اون اکسس پوینت و پهنای باند دکل اصلی بستگی داره که در ساعات شلوغی شبکه بین 120-230 متغیره ! راستی Tx که همون ترنزمیت ریت هیچ ربطی به ccq نداره و چه بسا با mcs بالاتر ccq به زیر 60 برسه ! مهم Rx ریت هست که اگر بالاتر 30 مگابیت باشه سرعت دانلود شما بین 2-3 مگابایت متغیرهنقل قول:
شما دستگاهت ac با پهنای باند 450 مگابیت هم باشه وقتی اکسس پوینت مربوطه 150 مگابیت کل پهنای باندشه و بک بون اینترنتش کلا 500 مگابیت دیتا ریتش هست ( که معمولا از دوتا بک بون استفاده میکنن ) هیچ تغییری برای شما نمیکنه !
ccq به عوامل بسیار زیادی بستگی داره که اصلی ترینش نبود نویز و دید مستقیم به دکل ه به احتمال بسیار زیاد فرکانس و کانال که اون اکسس پوینت به شما ارائه میده پاک برای همین ccq خوبی دارید پس ربطی به Tx نداره
اگر اتو کلیک شده باشه و شما روی 12 گذاشته باشی ماکزیمم Tx ریت رو کمتر کردی همین که CCQ شما که قبل از این مقدار زیر 90 بوده و با کم کردن ماکزیمم Tx بهتر شده به بالای 90 رفته، نشون میده که اکسس پوینت شلوغ و در حین حال کانال و فرکانس خلوتی دارید ! دستگاهاشون QRT 5 و به دو اکسس پوینت اسپلیت شدن اونم با خروجی 150 مگابیتنقل قول:
بدی این نوع اکسس پوینت اینه که سرعت تک کانکشن کمی میگیرید و اگر ارسال اطلاعات همزمان ( ارسال بالای یک مگابیت و دریافت بالای 2 مگابیت باشه ) پینگ شما نوسان زیادی میکنه و چه بسا پکت لاست هم برای شما ایجاد میشه ! ( بخاطر حجم بالای PPS های دریافتی و خارجی اون اکسس پوینت )
در کشور های دیگه هر اکسس پوینت ( AC ) نهایت به 10 نفر اختصاص میدن اینجا N رو به 40 نفر :n02:
باز معلوم نیست چ گندی دارن میزنن سایت های مایکروسافت اصلا بالا نمیاد
سایت xbox.com هم ک انگار فیل شده
زیرساخت در حال دستکاری پورتهاست... همه شرکتها مشکلات گاه و بیگاه پیدا میکنند تا یه مدتنقل قول:
ن بعضی اوقات پیش میاد یهو یه سایت که https نیست میزنه فیلتره بعد رفرش میکنی درست میشهنقل قول:
الان من سایت رو باز کردم میاد ولی شکسته میاد صفحه
حدود دو ماه پیش یه پیشنهاد تو سایت شاتلموبایل ثبت کردم که خیلی خوب میشه اگه سرویس Max رو که واسه ADSL ارایه دادن، واسه شبکه موبایلشون هم ارایه بدن:n08:
مسئولین محترم شاتل هم دست روی دست نذاشتن و ماه پیش سرویس Max رو برای ADSL حذف کردن
* سرویس Max واقعا عالی بود- پهنایباند تا حداکثر کشش خط مشترک باز بود و ترافیک بینالملل هم 4 گیگ بود و مزیتش دانلود نامحدود از شاتلند و 500 سایت منتخب داخلی بود:n09:
اون هم با قیمت 11000ت ماهانه
خب fmc هم همین امکانات رو داره + سیمکارت با اینترنت و مکالمه داخل شبکه اونم با هزینه کمتر(ماهی 6500) من الان دارم خیلی راضیم. بتونم از الان بازم تمدیدش میکنم.نقل قول:
خب ی سری سایت های یا باز نمیشدن یا ناقص باز میشدن
الان پینگ هم از 110 شده 170 معلوم نیست چرا اینا ی هو همه چی را دستکاری میکنن.
FMC هم فقط تا اخر مرداد ارایه میدادن الان دیگه نیست منم همین سرویس مکس 4 گیگ نامحدود داخلی دارم سرویسم اخر بهمن ماه تموم میشه میخواستم تمدیدش کنم قبول نکردن گفتن دیگه تمدید نمیشه
فعلا که تا آخر شهریور تمدید شده و هر ماه هم تمدید میشه. من 1 شهریور گرفتم و راحت دادن.نقل قول:
مشکلش اینه که سالانهاسنقل قول:
سایت و اپلیکشین انت جز 500سایت داخلی نیم بها ب حساب میاد؟
این سرویس fmc رو زده سرعتش ۵۱۲ هست حالا شما که داری سرعتش محدوده یا تا جایی که خط بکشه بازه؟نقل قول:
سرعت: kb/s 512دوره: 12 ماههحد آستانه ماهانه: 4 گیگترافیک شبانه: ندارد
کجا زده؟ نخیر تا آخر بازه.نقل قول:
این سرعت حداقلی و تضمینی شونه. وگرنه تا آخر باز میذارن. مثل اکوهای قدیمی که 128ش هم تا آخر باز بود.نقل قول:
خوبیش همینه اتفاقا. من اگر بتونم از الان یکی 2 سال تمدیدش میکنم. واقعا از این سرویس بهتر برای یکی مثل من وجود نداره.نقل قول:
قیمتی هم نداره دیگه. 1 سالش میشه معادل یکی دو ماه سرویس غیر حجمی
ممنوننقل قول:
پس قرار بود که براساس سرعت قیمت افزایش پیدا کنه نقض میشه خدارو شکر:n02:
مرسی شاتل بابت خدمات فوقالعاده ت !
پینگ همچنان روی 220 !
معلوم نیست دارن چیکار میکنن 3هفته شد این وضعیت
تو یه گروه تلگرامی سرویس مکس رو یکی یه ساله گرفته بود . گفت بعد چن ماه سرعتشو نصف کرده بودن یارو هم با شبانه گرفته بود میگفت اشتباه کرده یه ساله گرفته حالا پینگ و اینا بماند اونا هم گفته بودن اون سرعت پروموشن بوده
بنظرم طرف باید حواسش باشه اگه سرعتو به هر دلیلی تا سرعت حداقلی پایین بیارن نمیشه چیزی گفت . اون سیم کارتم میگفتن حجمش ربطی به adsl نداره و جدا باید بخری ولی میگفتن اگه خطط سرویس دهیش مشکل پیش بیاد میشه استفاده کرد از حجم adsl .ولی بهتره خودتون بپرسین که مطمئن شید
این سرویس fmc یا اون مکس حداکثر سه ماهه بنظرم خوبه
البته با این وضعیت گرونی شاید بعدا برای بعضیا پشیمونی بیاره که چرا نخریدن
در نهایت خود طرف باید سبک سنگین کنه ببینه بنفعشه یا نه و نمیشه یه طرفه گفت عالیه یا نه
دقیقا پینگ من با 4.2.2.4 بود 110 تا 120 الان شده نزدیک 200نقل قول:
سایت ها هم تمام ناقص باز میشه فقط داخلی ها مشکلی نداره
بازی آنلاین هم رسما با این وضع تعطیل شده
کاملا باهات موافقمنقل قول:
بعد یه مدت سرعت رو کم میکنن شکایت هم بکنی میگن مصوبه فلان گفته فلان
تا الان زیاد پیش اومده از این کارها بکنن
سلام
من تا الان سرویس Max-512 داشتم که 4 گیگ خارجی میداد_ داخلی 500 سایت نامحدود
امروز سرویسم تموم شد رفتم fair 512 گرفتم 13 خورده ای...
سرویس رو خریدم ولی وقتی وصل شد همون 512 max (داخل پنلم زده fair 512) برام وصل شد بهم 4 گیگ خارجی داد سرعتم هم مثل قبل (بدون خرید توربو) تا 16 بازه حتی امتحان کردم یه فایل 2 گیگی از شاتلند گذاشتم دانلود شه (تا 250 مگ رفت قطع کردم) هیچی ازم کم نکرد
خواستم بدونم عزیز دیگه هم این سرویس رو گرفته همچین حالتی باشه براش یا نه؟!!
معمولا وقتی سرویس رو تغییر میدین، 24 ساعت طول میکشه تا سرویس جدید فعال بشهنقل قول:
احتمالا سیستم هنوز داره سرویس قبلی رو به شما میده - 24 ساعت دیگه دوباره تست کنین
شایدنقل قول:
آخه من تا حالا تغییر سرویس تو شاتل دادم نهایتا تا 10 دقیقه بعد اعمال میشه این حتی ترافیک 4 گیگ بهم داده که من مصرف کردم...
خلاصه اگه تغییری چیزی کرد که اینجا میگم اگه هم نکرد که بچه ها میتونن این سرویسو بگیرن
-----------------
اون موقع که تازه سرویسهای غیرحجمی اومده بود، من سرویس 512 گرفتمنقل قول:
اون روز سرعتم رو 12مگابیت بود که حداکثر کشش خطم بود اما روز بعدش اومده بود رو 512 کیلوبیت
احتمالا واسه شما هم همین داستان صادقه
تا الان دیده و شنیده نشده که شاتل بهفکر کاربراش باشه
پینگ 75 تا 79 عالیه این شاتل
معلوم نیست امروز چ خبرشووونه
واقعا چ خبرتونه؟
[emoji52][emoji52][emoji52][emoji58]نقل قول:
بجاش جنوب پینگ شاتل رسیده به ۲۳۰.۴۰
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تو ی سری شهرها دارن ی چیزای جدید تست میکنن
پینگ من چند روزه شده 200 با ایرانسل هم همین وضع را دارم
داداش درست گفتی یه چند ساعت بعدنقل قول:
ترافیکم از 4 گیگ شد همون 12 گیگ
سرعتم هم کم کرد که مجبور شدم توربو بگیرم
سرویس MAX خیلی حیف بود خیلی خیلی خوب بود و بصرفه
شرمنده بابت اسپم...نقل قول:
داداش شما سرویس MAX به من پیشنهاد کردی...!!
الان که برش داشته چه سرویسی بگیریم بصرفه باشه
خلاصه چه خاکی بریزم سرم:n02:
الان سرویس 512 گرفتم بدون شبانه (13 خورده ای)
توربو 15 روزه (13 خورده ای)
بسته شاتلند که (10 تومن)
کلی شد:n27:
البته من پارس دارم 8 مگ 150 گیگ برا خونه...
شاتلو گرفته بودم که با سرعت بالا چیزیو میخوام دانلود کنم
FMC رو بگیرید همون شرایط مکس رو داره و تازه سیم کارت شاتل هم میدن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]