نقل قول:
سلام بله
سلام کد رو حتمن بگیر *10*2451#نقل قول:
بعد حتما باید قابلیت تماس HD ایت فعال باشه تماس از هرجا گرفتی باید VOLTE فعال باشه
Printable View
نقل قول:
سلام بله
سلام کد رو حتمن بگیر *10*2451#نقل قول:
بعد حتما باید قابلیت تماس HD ایت فعال باشه تماس از هرجا گرفتی باید VOLTE فعال باشه
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع
سلام
الان چند وقته دانلود شبانه همراه اول با یو اس بی تترینگ هی قطع میکنه باید دیتا و 4g رو خاموش روشن کنی تا دوباره وصل بشه،
با سه تا گوشی مختلف هواووی تست کردم همینطوری بوده،
آیا خود همراه اول قطع می کنه؟
چون قبلا اصلا چنین اتفاقی نمی افتاد.
خیلی وقته دارن اجرا میکنننقل قول:
برای جلوگیری از قطع ی سری اپ هستن که میتونید دان کنید و به صورت زمانی که خودتون تعیین کردید دیتا گوشی رو قطع و وصل کنه که نیاز به بیدار موندن نباشه
گوشی شیائومی روی خودشون این خصوصیت رو دارن برای بیشتر گوشی های دیگه باید اپ دان کنید و گوشی رو روت کنید
اسم اپ یادم نیست و ی چی شبیه حرفایی که گفتم را تو گوگل بزنید براتون میاره
اگر مطمئنید یک شکایت به 195 بزنیدنقل قول:
این کار خلافه فکر کنم
تشکر؛نقل قول:
پس از خودشونه .
البته بدون روت هم میشه.
بعد مدت ها بسته زدم دیدم سرعت دانلود افتضاح شده و نهایت500-600کیلو بده درصورتی که با ای دی ام تا 5مگ هم میرفت
هم سرعت پایین اومده هم نوسان زیاد دارهنقل قول:
پس سرعت دانلود پایین اومده من فکر میکردم مشکل از منه.
سرعت دانلود من با مودم بین 6 تا 7 مگابیت هست . فقط هم cat4
چقدر این شرکت بی شعوره آخه :n35:
شارژ خریدم که بسته جدید بزنم . بسته قبلی رو تمدید کرده اونم قبل از اینکه حجم تموم بشه
هم حجم باقی مونده رو خورد . هم بسته دلخواه رو نتونستم فعال کنم
منطقه منطقه فرق میکنه
شبها سرعتم قم 70مگ هم میشه
2 تا اشتباه داشتید !نقل قول:
اول
هیچوقت بر اساس حجم نت شما رو قطع نمیکنن
اگه یک ماه باشه و 20 باید قطع بشه و شما روز 19 مثلا 2 گیگ هم داشته باشید بازم فرداش قطع میشه
پس اینکه میگید قبل اینکه حجم تموم بشه بسته جدید رو فعال کرده اشتباست
چون معیار شروع و پایان سرویس مدت زمان هست نه حجم
دوم
شما باید سرویس قبلی رو از رزرو خارج میکردید
چون اینکار رو نکردید پس مبنا سیستم این بود که شما رزرو دارید
البته از فعالیت این شرکت دفاع نمیکنم
چون معتقدم واقعا مزخرفن !:n02:
موضوع زمان نیست داداچ:n23: میگم باگ داره چند درصد آخر حجم رو میخوره . هرچی دانلود شبانه میکنیم اینجا جبران میکنهنقل قول:
این بار دومه که حجم باقی مونده رو میخوره . دفعه قبل بسته نبود که فعال کنه شارژ رو خورد
من اینقدر رو مصرف نت کنترل دارم که مطمئن باشم X گیگ تو 2 دقیقه آب نمیره :n29:
بسته رزرو رو همیشه غیرفعال میکنم . ایندفعه یادم نبوده . ولی وقتش هم نبود فعال بشه
کنترل مصرف آزاد رو برای همین دزدی ها فعال نمیکنن
دقیقه ای قطع و وصل میشهنقل قول:
سلام یه سوال مبتدیانه داشتم راجع به فعال سازی سیم کارت همراه اول لطفا جواب بدید
من الان سیمکارت همراه اولی که تو گوشیمه به نام خودم نیست. یه سیمکارت همراه اول دیگه گرفتم به نام خودم.
ولی تو راهنمای فعال سازیش تو یه قسمتش نوشته سیمکارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.
منظورش از این که سیمکارت فعلی غیر فعال میشه اینه که کلا باطل میشه.
یعنی اگه من بخوام یه سیمکارت دیگه بگیرم باید حتما سیمکارت فعلیمو باطل کنم؟
منظور همون سیم کارتی هست که جدید گرفتید به سیم دیگه اصلا مربوط نمیشه باید با همون سیم که خریدید اقدام به فعال سازی کنید نه با سیم قبلی تون
همراه اول یعد مدتا سرعتش نرمال شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو بخش نامه جدید همراه اول به بسته تعویض یوسیم، اینترنت رایگان ۳ تا ۷ صبح تعلق نمیگیره. رسما تنها دلخوشیم تو زندگی به فنا رفت.
تمدید طرح اینترنت نامحدود رایگان (از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح) برای دارندگان بسته های با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یه سوال
الان کسی که بسته سه ماهه داره و مثلا یک هفته از اینترنت شبانه رایگان استفاده میکرده, دیگه شبانه رایگان نداره یا فقط اونایی که از الان به بعد بسته میخرن؟
چرا روز به روز همه چی بدتر میشه؟ :n03:
یه سوال.
اگه من بسته سه ماهه ده گیگابایت با قیمت ۳۵۰۰۰ تومن رو بخرم میتونم تا سه ماه از ساعت سه تا هفت رایگان و نامحدود دانلود کنم. درسته؟
اونطور که مشخصه بلهنقل قول:
به نظرتون اینطوری برا کسایی که هدفشون فقط دانلوده بهتر نشد؟نقل قول:
با سه ماهه ۳۵۰۰۰ تومن میشه تو کل این سه ماهحداقل ۷۰۰ گیگ دانلود کرد تو ساعات رایگان.
بهتر نشد به نظرتون؟
ای بابا یعنی ما که 1گیگ ماهانه میخریدیم برای تایم 3-7 الان باید 10گیگ بخریم؟؟؟ :n03:نقل قول:
نقل قول:
اون طور که از سابقه اینا برمیاد؛ خیر !!!
وقتی به تعداد کافی بسته های گرونترشون رو فروختند یه کاری میکنند تو سه ماه هفت گیگ هم نتونی دانلود کنی :n03:
آیا این طرح شامل 6 ماهه 10 گیگ 38000 تومان هم میشه؟نقل قول:
آیا این طرح شامل 6 ماهه 10 گیگ 38000 تومان هم میشه؟نقل قول:
بچه ها اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح که برای تمام بسته های همراه اول بود حذف شده؟
طرح شبانه رایگان برای بسته های دارای 10 گیگ روزانه و بیشترهنقل قول:
پس طبیعتا این بسته شبانه رایگان رو داره
این بسته رو با قیمت حدود 30 تومن میشه خرید تو بعضی سایتا بدون نیاز به پرداخت مالیات
فقط بسته هایی که حجم روزانشون 10 گیگ و بیشتر هست شبانه رایگان دارن (تازه اون هم معلوم نیست تا چه زمانی!!)نقل قول:
هر وقت دلشون بخواد حذف میکنن
از چه سایتهایی میشه 30 تومن خرید؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینجا من سایت معرفی کنم که تبلیغات حساب میشه
هم پستم حذف میشه هم اخطار میگیرم
خودتون تو گوگل سرچ کنین به نتیجه می رسین
از حجم بسته توی این شش ماه می تونم استفاده کنم دیگه اگه از این ۱۰ گیگ کم بشه ولی تموم نشه اشکالی نداره که؟نقل قول:
بعله دیگه، اصلا خودتون در نظر بگیرید اگر این جور نباشه باید میگفت 10 گیگ به بالا.نقل قول:
من که چیزی پیدا نکردم، یه چند تا کلید واژه بهمون بدید ثواب داره :n02:نقل قول:
عجبا! طرح خوبی بود خدا بیامرزتش!!!
یعنی روز به روز جای پیشرفت ، پسرفت ( البته تو زمینه اینترنت منظورمان است!:n05:)
اگه قسمت اول اطلاعیه شونو بخونی نوشته : به پاس استقبال مشترکین از طرح اینترنت نامحدود رایگان ( از ساعت ۳ بامداد تا ۷ صبح )، این طرح برای مشترکین بسته های اینترنت با حجم ۱۰ گیگابایت یا بیشتر تا اطلاع ثانوی تمدید می شودنقل قول:
--------------------------------------
دو حالت داره: 1 - نمیدونن معنی به پاس استقبال چیه :n13:
2-منظورشون اینه که میخواستیم کلا برداریمش ولی اومدیم بهتون حال دادیم :n05: