نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی سطح تهران سرویس iptv گرفته ؟
نقل قول:
نه برادر واقعی واقعی هست :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برادر :دی عکس صفحه اسپیدتست حتی نتیجه تست روی سرور این سایت که ملاک نیست این الان واقعیه؟:
گفتم که پینگ تایم 0 نداریم حالا شما یا رو سروری یا داری یه دستکاری هایی میکنی که نتیجه واقعی نیست ... البته یادمه یه روشی بود با speedtest mini پینگ 0 هم میگرفتم نمیدونم هنوزم کار کنه یا نه!حالا بگذریم این پینگ 0 واقعی شما هم کاربر عادی این سرویس چیه 2 مگ محدود ساعات رایگان هم داره؟!:n06:
+
دوباره رفتیم مسیر انگلیس پینگ 200-300 = دانلود 24/7 :n09:
من از مودم خودم پینگ می گیرم می زنه 1 ولی این تست واقعی هست می زنه 0 دیگه چطوری خودم هم نمی دونم :n02:نقل قول:
البته فقط از سرور homatelecom اینطوری هست بقیه زیر 10 هست که باز بهترین هست
سرویس الانم 2 مگ نامحدود مخابرات هست :n08:با یک سری باگ زدم گوشش :n02:
بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)نقل قول:
نقل قول:
بله 1 و کمتره البته بسته به سیستم عامل مقدار دقیقتر بهت میده و ممکنه بعضا زیر 0.5 رو 0 نشون بده!منم با سرور هما پینگ پایینتری نسبت به بقیه داره 13 ولی نه دیگه 0 :دی
این ip رو trace بگیر : 188.75.90.30 پینگ خارجی چطوره؟
4.2.2.4
8.8.8.8
209.244.0.4
60.0.55.201
حالا ما فرض میکنیم شما دستکاری نکردی :دی
سرعت دانلود(خارجی تک کانکشن) + پینگ چطوره ؟ کدوم منطقه هستی؟:n06:خیلی خوبه این بزن تو گوشش همینطوری استفاده کن!:n09:نقل قول:
عمو جان پینگ تایم 0 نداریم ساده اینکه چون داده ها باید تشریف ببرن توی سیم از یه جا برن یه جای دیگه حداقل یک زمانی میگذره مگه اینکه قوانین فیزیک تغییر کرده باشن :دی حالا هرچقدر هم سرعت انتقال بالا کیفیت خطوط عالی سرور مقصد نزدیک و عامل مزاحم! نباشه و ... پس شما جایی پینگ 0 میلی ثانیه دیدی یا باگه یا رند شده مقادیر بسیار نزدیک به 0 !نقل قول:
بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)
:n16:
خب منم با نظر شما موافقم!!نقل قول:
خواستم ایشون برای ما اثبات کنن که چگونه چنین فرمولی رو بدست اوردن!!!:n02:
یک وضعیت پینگ از میبن نت
این بدترین پینگ به داخل هست شب ها می یاد زیر 7
یک وضعیت سرعت از همون سرور
منم از این کارها بلدم :n02:(پینگ)نقل قول:
این کار ها رو نکنید بابا یکی از این تاپیک رد میشه فکر میکنه مخابرات بهترین نت ایرانه !!!!نقل قول:
سلام
دوستان لطفا تست های تقلبی رو در این تاپیک قرار ندید
با تشکر
یک تست از سرویس 512 نامحدود مخابرات ساعت 15:50 امروز :
سرعت از سرور خارجی چند روزیه که برای من حداکثر روی 45 کیلوبایت هست و مهم نیست که تک کانکشن دانلود کنم یا 16 کانکشن.
10 روزه از مخابرات سرویس گرفتم . تا الان نه قطعی داشتم نه سرعتم بالا پایین رفته ... نسبت به قیمتش خیلی راضیم. 1مگ نامحدود
نقل قول:نه عزیز،تقلب کجا بودنقل قول:
من تعریف هم نکردم و معمولا مخالف بودم
همه چیز که پینگ نیست
در مقابل مشکلات امنیتی کانکشن ها،مشکلات https و ssl و ......... یه پینگ 0 چیزی نیست که بخوام تعریفش رو کنم
عکس از trace 188.75.90.30 فراموش شد مثل اینکه!:n09:نقل قول:
این بدترین پینگ به داخل هست شب ها می یاد زیر 7
البته پینگ رو باید کمترین مقدار ممکن میزدی :دینقل قول:
تست با سرور خارجی لطفا ...نقل قول:
نه اینو که بهش تقلب نمیگن " تدلیس سیتماتیک "ـه :n08:حالا نمیدونم مثلا پینگ 0 و 1 هیچی پینگ 5 با سرور داخلی چه فایده ای داره!؟آها یادم نبود طبق تحقیقات برادران 99% ارتباطات و استفاده کاربران شبکه ملی و سایتهای داخلی هستش به جان شما!!!:thumbsup:نقل قول:
نقل قول:
برای 10 برابر شدن پهنای باند صلوات دژمن شکن!:n09:
حلال:
حرام:
slower than 89% of IR ماشالا مخابرات دیگه چیزی نمونده فقط 10 درصد تو میتونی!:n19:
لکن حالا یک طوری نکنید که انگار طوری شده است همیشه همینطوری بوده است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Pinging 4.2.2.2 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=401ms TTL=50
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=398ms TTL=50
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=404ms TTL=50
Reply from 4.2.2.2: bytes=32 time=405ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 398ms, Maximum = 405ms, Average = 402ms
اینم از تست سرعت 256 نامحدود طرح قدیم من:
خارج
داخل
:n13:
حالا این وسط یه پینگ 0 بشه چیه مگه،شده دیگهنقل قول:
راستی جان من رو چرا قسم میخوری؟جان همون آمارگیر رو قسم بخور :n02:
البته تحقیقاتشون درسته ها
وقتی ip داخل داشته باشی عملا هیچ هاست خارجی اصلا برات باز نمیشه پس مجبور به تغییر ip میشی
احتمالا ترکر این برادران پیشرفته نبوده و این تغییر ip رو متوجه نشده :n09:
راستی میدونید اولن قدم در ارتباطات امن اینترنتی چیه؟
حالا اگه در منزل باشیم و این ssl رو نتونیم پیدا کنیم چی؟کد:First, embrace any technology that encrypts the data for its Internet travel. If you need privacy,
use Secure Socket Layer (SSL--secure web pages with URLs starting with https) or a virtual private network (VPN).
اون دومی هم ممکنه باز track بشه،اینجا البته
دوباره چند روزه همین مشکل به وجود اومده !نقل قول:
خب اونکه مشخصه همه سایتها فیلتر بشن سرعت با سرور خارجی بسیار محدود بشه به قول خودشون ملت شریف رو "ترغیب" میکنن به استفاده از شبکه ملی اطلاعات!:n09: privacy و ارتباط امن میخوای برای چی؟!نکنه قصد براندازی نرم داری از طریق یوتیوب و فیسـبوک و سرچ امن گوگل؟:n08:به جای SSL و کلا اینترنت برو لی لی و گرگم به هوا ترویج کن :n02:نقل قول:
اینکه خیلی قدیمیه ... قطع شدنهای 30 ثانیه ای / 1 دقیقه ای گذشته داره همون اختلال تعمدی هست برای چکش کاری ملت همیشه در صحنه!:n24:با قطع و وصل کردن کانکشن یا روشن خاموش کردن مودم معمولا وصل میشد برای من!نقل قول:
+
پینگ 300+ چه خوبه!:n19:
خب دفعه پیش بعد از چند روز مشکل حل شد و دیگه مشکلی نداشتیم تا الان ، به اون فجیعی نیست که بعد از 30 ثانیه یا 1 دقیقه قطع بشه ، تا اونجایی که فهمیدم اگه دیتا از یه حدی بیشتر رد و بدل بشه تو یه بازه زمانی خاص ، udp رو میبنده ! بعد تا یه مدت معین دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی ! مثلا 20 دقیقه یا نیم ساعت زمان دقیقش رو نمیدونم .نقل قول:
مسئله اینه که خود مخابرات کرم میریزه بقیه شرکت ها این مشکلات رو ندارن ، اینا سرخود کرم اضافی میریزن @#^%$#ها .
قبل انتخابات که 30 ثانیه ای شده بود سراسری و از طرف زیرساخت بود ، این ولی مرض خود مخابراته .
تست با اصفهان:
تست با لندن:
تست با دووشوارآباد:
آها این مدلی رو میگی :دی درسته با ترافیک فکر میکنم حدود 100-150 مگ اتفاق میفته!؟ ولی باز با همون خاموش روشن کردن مودم باید رفع بشه!نقل قول:
اگه از پورت 443 و HTTPS استفاده کنید ممکنه سرعت کاهش پیدا کنه اما دیگه این مدل محدودیت UDP نباید باشه!
+
اینکه مخابرات این کار رو میکنه یا جای دیگه مطمئن نیستم!:n09:
1 مگ نامحدوده؟24 ساعت همینجوریه؟کدوم منطقه ای؟ :دینقل قول:
نه آقا، تا یه هفته پیش سرعت خارج کشور به زور به 500 کیلوبیت می رسید، مگر با استفاده از این سرویس آی دانلود. اما همون موقع هم که سرعت کمتر بود با آی دی ام با نهایت سرعت دانلود میکردم.نقل قول:
یه مگ نامحدود با فـیلترشکن!
دانلود چند کانکشنه تا 700 میده.
1 مگ نا محدود . این کمترین سرعتیه که تا به حال داشتم ... اما تا حالا همچین پینگی نداشتم !! ممکنه ؟
شاید خطای اسپید تست "فرضا" 0.5 میلی ثانیه باشه و مقادیری که کمتر از 0.5 میلی ثانیه است رو صفر نشون می ده(احتمالا مشکل از casting بین -float-..-double و int باشه :n13: )ولی به هر حال پینگ 1 هم بسیار عجبیه از حکومت اسلامی(حتی روی اینترانت باشه)نقل قول:
یادمه 1-2 سال پیش کره ای ها اسکرین شات گذاشته بودن از world first kill یکی از باس های wow ...پینگشون با سرور بلیزارد 4 بود...کل اروپایی ها و آمریکایی ها شکه شده بودن...جای احمدی نژاد خالیه...عکس این تستو به رسانه ها نشون بده بگه ما بهترین نت دنیا رو داریم:n08:
دروددوستانی که از مخابرات پیام نور سرویس میگیرند، اینترنتشون وصله? برای من دو روزه به کل قطعه، سیستم استاتوس و اینا خاموشهکسی یه همچین مشکلی داره?
آقا چرا سرعت من انقدر نسبت به شما پایینه؟ اصلا نمیارزه ماهی 43 تومن بابت این بدم.
سرور ایران. دی ان اس : 199.5.157.131
اقا من برای سرویس محابراتی تهران (منطقه 5 پیام نور) ثبت نام کردم بعد واسم sms اومد که پورت خالی نداریم و شمارتون میره تو ارشیو
میخواستم ببینم که کسی این مشکل واسش پیش اومده ؟ و بعد از چند وقت سرویس گرفته ؟
برا منم اینجوری شد.نقل قول:
۴۰ روز حبری نشد دوباره رفتم مخابرات فرداش وصل شد!!!:9:
دوستان کسی این iptv گرفته ؟
آره دقیقا همین طوریه . البته راه دور زدن داره ضمن اینکه به زودی پای جناب سیسکو هم به میدان مبارزه با تحریم داخلی باز میشه ! :n02: البته همین الان هم باز شده ولی هنوز با قدرت تمام وارد این عرصه نشده : دینقل قول:
دفعه پیش با دو تا isp دیگه تست کردم این مشکل رو نداشتن ، فکر کنم این دفعه هم کرم خود مخابرات باشه .
ضمن اینکه اگر سراسری بود صداش بدجوری درمیومد :n02:
بدبختی اینجاست که اگر بخوایم یه همچین سرویسی از Isp ها بگیریم کلی باید پولشو بدیم ، پارس آنلاین یه مگ نامحدود 220 هزار ناقابل ، فروشنده ش میگفت دیگه قانون مصرف منصفانه و این طور چیزا برای سرویس های 1 مگ و دومگابیت نامحدود نداریم ، خیلی لطف میفرمایند :n02:
من نت کاشانم از آی اس پی بایت هستنقل قول:
مشکل اینه:
زمان شبانه تحت هیچ شرایط نمی تونیم از هیتلرشکن ها استفاده کنم...به محض اینکه از https یا بقیه secure ها استفاده می کنم کانکشنم close می شه...
فکر کنم مشکلات شما هم دقیقا اینطوری هست.درسته؟من هر راهی که بلد بودم رو استفاده کردم ولی این مشکل حل نشد(مشکل اساسی این هست که میزان تبادلی که اجازه میده از طریق پروتکل های امن انتقال بدم کمتر از 1 مگ هست:n03:)حالا اینو در نظر بگیرید که من از طریق steam بازی انجام می دم و کل steam community هم فیلتره...در نتیجه از 3-8 صبح من هیچ غلطی نمی تونم انجام بدم:n03:
کسی نبود این قیمت های جدید رو به ما بده؟؟؟
اقا اینترنت حجمی هنوز راه نیوفتاده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوبی؟
برای من چند روزی بود هی قطع میشد و تا وصل میشد و تا میومدم یه صفحه باز کنم بازم قطع میشد
من DNS رو عوض کردم درست شد (متاسفانه مجبور شدم بذارم رو اتوماتیک)
زنگ زدی پشتیبانی؟ (خیــــر سرشون)