داداش اشتباه شده باید بری دنبالش و درستش کنی چون شما تا 31 شهریور 92 فرصت داشتی دفترچه پست کنی بدون این که غیبت بخورینقل قول:
Printable View
داداش اشتباه شده باید بری دنبالش و درستش کنی چون شما تا 31 شهریور 92 فرصت داشتی دفترچه پست کنی بدون این که غیبت بخورینقل قول:
برای منم اینجوری بود !!!نقل قول:
دلیلش برای من این بود: به خاطر اینه که قبل از دانشگاه رفتن دفترچه فرستادم ولی وقتی دانشگاه قبول شدم (چند ماه قبل از تاریخ اعزامم - یعنی بدون غیبت)، دانشگاه دیر برام درخواست معافیت تحصیلی صادر کرده و ... (کلاً من هم تو لیسانسم این مشکلو داشتم، هم تو فوق لیسانس)
اگه وضعیت شما هم اینجوریه، به راحتی با بردن مدارکت (نامه فارغ التحصیلی و برگه سبزی که غیبت داره + یک سری کپی از هر کدوم) پیش مسئول معافیت تحصیلی نظام وظیفه شهرتون درست میشه . 48 ساعت بعدش برو برگه المثنی رو از پلیس + 10 بگیر که مطمئن شی.
درسته من هم قبل از قبولی در دانشگاه دفترچه فرستاده بودم بعد زده بود 18 ابان ولی من که نرفتمنقل قول:
اونموقع به مسئول نشون دادم گفت اشکال نداره ببینن تاریخ قبولی قبل از اعزامه درستش میکنن!
مرسی
اره اگر مهر تموم بشه 6 ماه میخورینقل قول:
من هفته پیش رفتم تا ساعت 3 هستن البته 2 تا 2.5 میرن ناهار و نماز...نقل قول:
دوستان نظام وظیفه تا چه ساعتی هستن؟ کسی اطلاعی داره؟
تلفن هاش یا جواب نمیدن یا میره رو پیغامگیر!!
ولی شما صبح زود قبل ساعت 11 برو
چون من ساعت 1 رفتم اونجا ( سالن شماره 3) ، شماره گرفتم ، 126 نفر جلوم بودن:sq_14:
ولی صبح حداکثر 10-15 نفر جلوت هستن
سلام
یه چیزی من عکس نامم گذاشتم
من باید ساعت 7 صبح تو خود پادگان باشم یا 7 صبح شهرک ازمایش باشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز اول نمی خواد کچل کنی... میری پذیرش میشی و تمام و می گن چند روز بعد بیاین... شهدای وظیفه نزاجا همون 01 تهران هست... بهترین جا واسه آموزشی برای لیسانس به بالا.نقل قول:
نه آموزشی که 2 ماهه... کارشناسی ارشد هر رشته ای کد نمی خوره... مرخصی همون ماهی 4 روزه... تازه جای ما افراد بومی هم 4 روز مرخصی در ماه میرن (البته منطقه عملیاتی هست و خدمت 19 ماه)
شما که ارشد کامپیوتر داری سعی کن تو آموزشی پذیرش از یه سازمان یا اداره ای رو بگیری... تو 01 معمولا تو آموزشی از جاهی مختلف زیاد واسه پذیرش می یان که البته بیشترش وابسته به ارتشه... بیشتر نیازهاشون کامپیوتر، حقوق . برقه
نقل قول:
برای من که ساکن کرجم زده 7 صبح تو پادگان !!!
چجوریاس؟؟؟ یعنی کسایی که با هم اعزام میشن با هم نمیرسن پادگان؟؟؟ تو صفحه قبل هم یکنفر از سیستان و بلوچستان بود که گفته بود باید ساعت 7 بره نظام وظیفه شهرشون !!! یعنی من 7 میرسم، بقیه بعدازظهر ؟ !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی باید کچل بریم؟ :)
دوست عزیز اصلا مهم نیست شما حتما 7 صبح اونجا باشی مهم اینه که تو 24 ساعت اونجا باشینقل قول:
01 هم کچل نکردی عیب نداره
خیلی ممنون که پاسخ دادیدنقل قول:
این سازمان هایی که اشاره کردید برای پذیرش، چه سازمانهایی هستند؟ تو کرج یا غرب تهران هم سازمانی هست؟ چجوری میشه اسم سازمانها رو بفهمم؟
بعد تو آموزشی میان اعلام میکنن که الان سازمانها اومدن بیاید پذیرش بگیرید؟ یا باید آشنا داشته باشم که بفهمم؟ یا اینکه کلاً باید بیام بیرون از پادگان و برم تو اون سازمان و درخواست بدم؟؟؟ کلاً اگه بیشتر در این مورد توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
چون برام خیلی مهمه که تهران یا کرج باشم. چون برای مصاحبه دکتری یا بنیاد ملی نخبگان خیلی بهتره که نزدیک باشم و بتونم راحتتر اقدام کنم.
راستی شما گفتید مرخصی همون 4 روز در ماهه؟ مگه 2.5 روز نبود؟ یا اینکه چون شما تو منطقه عملیاتی هستید اینطوریه؟
بازم ببخشید اینقدر سئوال میپرسم !
سلام عزیز اون من بودمنقل قول:
نمیدونم الان خودم 1 آبان با هواپیما برم پادگان یا با اتوبوس نظام وظیفه 1800 کیلومتر برم ؟ با اتوبوس 2 روز راهه؟
یه سوال دیگه یک از دوستان گفته
یعنی چی؟ یعنی من این همه راه بیام پذیرش میشم بعد میگن برید چند روز دیگه بیاید ؟ این که نشد این همه راه بیا بعد همین راه رو برو بعد دوباره چند روز دیگه برگرد ؟تکلیف ما چیه؟ یکی جواب مارو بده؟نقل قول:
با پرواز برو مشکلی نیست فقط حواست باشه تاخیر نخوره
tapa talked
متأسفانه صحت داره. مسئول نیروی انسانی ما امروز برای بچه ها سخنرانی کرد و اونا رو توجیه کرد. گفت تا 21 خرداد ماهی 2.5 روز و بعد از اون ماهی 1 روز حساب میشه. فعلاً که این طوری هست مگر ابلاغیه جدیدی بیاد که خیلی بعیده.نقل قول:
اگه تاخیر هم بخوره اون گروهی که با اتوبوس میان 2 ابان بعداز ظهر میرسن در هر صورت من بعداز ظهر یکم ابان میرسم تهراننقل قول:
برای منم نوشته که 7 صبح هنگ ژاندارمری شهر خودمون باشیم.
در مورد امریه ای که در 01 تهران به بچه ها تعلق میگیره بیشتر توضیح بدید. برای بچه های شهرستان خوابگاه در نظر میگیرن؟
برای رشته برق مخابرات امریه کدوم ارگان خوبه؟
احتمالا شما چون نزدیکی باید یکراست بری پادگاننقل قول:
ولی بهتره بری میدون نبوت - نظام وظیفه کرج سوال کنی
شما که ارشد داری اگر حداقل یک مقاله علمی پژوهشی داشته باشی معدل لیسانست بالا 16 و ارشد بالای 17 داشته باشی میتونی از نخبگان اقدام کنی و خدمت نری به جاش طرح تحقیقاتی بگیری
اگر معدل لیسانست کم باشه ولی ارشد شاگرد اول باشی بازم مشکلی نداره
دوست عزیز،نقل قول:
من مدت ها بود این قضیۀ بنیاد نخبگان برام سئوال شده بود ولی خُب کسی اطلاعی نداشت.
می تونی یکم بیشتر راهنمایی کنی؟
من هم برای 1 آبان ماه 01 افتادم،
فوق لیسانس تغذیه و پرورش دام و طیور هم خوندم در انگلستان
کار پایان نامم در کنفرانس انجمن علوم دام بریتانیا ارانه شده و در حال حاظر نسخۀ اولیه مقاله آماده است.
من هم می تونم اقدام کنم برای انجام پروژه؟
پیشاپیش ممنونم
باید accept مقاله رو گرفته باشید submit مورد قبول نیستنقل قول:
تا 10 ماه مونده به پایان خدمت میتونید اقدام کنید
مزایایی هم که داره علاوه بر حقوق ماهیانه که فکر کنم نزدیک 400 تومن هست
به یکی از مراکز تحقیقاتی در زمینه رشتتون معرفی میشید و کار تخقیقاتی همانند یک پایان نامه انجام میدید و احتمال اینکه بعد از طی دوره در همین موسسه مشغول به کار بشید زیاده
دوره آموزشی رو به انتخاب خودتون در یکی از ماهای زوج در 01 ارتش تهران با نخبه ها میگذرونید
از همون روز اول هم میتونید نامه بگیرید که مشکل خدمتی ندارید و در حین انجام طرح تحقیقاتی میتونید شاغل هم بشید یا حتی حین طی دوره دانشجوی دکتری بشید
در مورد مدارک خارج از کشور اطلاع ندارم
سایتش اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این شماره فردا صبح تماس بگیرید در مورد مدرکتون سوال کنید 88900511
اگر معدلتون رو تایید کردند پیشنهاد میکنم مقالتون رو هر چه سریعتر آماده و به یک مجله isi پولی بفرستید که سریعا جواب بدند که بتونید اقدام کنید
حتماً این کار رو می کنم.
بی نهایت ازت ممنونم آرش جان :)
سلامنقل قول:
اگر روز اعزام تهران باشیم نمیشه خودمون مستقیم بریم پادگان... یا حتما باید از شهر خودمون با بقیه اعزام بشیم ....غیبت نخوریم !!:sq_12:
اگر کارت واکسن باهام نباشه( ولی توی برگ سبز تاریخ واکسن رو نوشته ) چی نمیشه
آره، یه جوریه، چون همه اول میرن نظام وظیفه بعد میرن پادگان. بپرسم بهتره !نقل قول:
اتفاقاً ارشد شاگرد اول شدم (18.96) الان منتظر acceptance حداقل یکی از مقاله هام هستم تا راحت شم ;)
دوستان کسی میدونه تست پزشکی چطوریاس؟
عرق کف دست و گودی کمر
دوستان یه سوالی دارم از کسایی که آموزشی 01 تهران بودند
من 1/8 اعزامم به 01 تهران (شهدای وظیفه نزاجا). کارشناسی ارشد کامپیوتر هم هستم.
خیلی جاها خوندم که 01 تهران امکاناتی مثل استخر و کلوپ بازی و ... داره!!! واقعاً داره؟؟!!؟؟!! (یکم باورش سخته ! :دی )
ما سربازهای آموزشی هم میتونیم استفاده کنیم؟ چجوریاست؟ هر روز میتونیم بریم؟ هزینه ایناش چطوره؟ راستی اونجا خودپرداز داره که پول بگیریم؟
ممنون
دوستان من شنیدم 01 تهران وقتی می رسیم بگن احتمالا از شنبه بیاید. من می خواستم موبایل و یکسری وسیله دیگه رو بیارم اگر بشه بذارم تو خونه به نظرتون بیارم؟ یا نه وقت پذیرش این ها رو تحویل می گیرند بعد می گن مرخصین تا شنبه؟
متاسفانه 01 فقط تا همون یکی دو روز اول موبایل ها رو تحویل می گیره و بعد همون یکی دو روز مرخصی می دن می گن موبایل ها رو ببرین و دیگه هم نیارین که تحویل نمی گیرن!نقل قول:
ولی یه دکه روزنامه فروشی از درب جنوبی هست که شماره کمد میده و موبایل ها رو تحویل می گیره که دوره ما حداقل جای امنی بود...
وقتی داری وارد پادگان میشی، دژبان همه ی این وسایل را ازت میگیره و بعد که خواستی از پادگان بری بیرون، همه را دوباره تحویل میگیری.
حتما رمز pin code گوشی ات را فعال کن و گوشی ات را قفل کن. بهتره باطری و سیم کارتت را در بیاری.
معمولا بعد از اینکه رفتی پادگان، یک سری صحبتهایی میکنند و بعد میگویند که بروید و فلان روز بیایید.
در این چند روز یک سری وسایل و ... باید آماده کنی.
اصلا به دکه اعتماد نکن شنیدم یه دفعه پیچونده البته اطمینان ندارم فقط شنیدمنقل قول:
سلام
یعنی این همه راه باید تا تهران بریم بعد میگن برین دو روز دیگه بیان؟
باید این همه راه برگردیم تا شهرستان چه کاریه؟
بایدی در کار نیست... خواستی می تونی بمونی... به هر حال یه تعداد نگهبان می خوان که معمولا از بچه های تهران می ذارن که شما می تونی به دادشون برسینقل قول:
من اردیبهشت امسال اعزامی 01 بودم، 4 روز مرخصی دادن، فقط 2 روز خونه بودم و بقیه ش تو راه... ولی دور و نزدیک اکثرا مرخصی رفتن
دوستان بدون داشتن دوره تکمیلی بسیج ، احتمال پذیرش توی سپاه تقریبا صفر درصد درسته؟؟؟
یه سوال میکنم نخندید ، ارتش پذیرش نداره؟؟
راستش من اصلا شهر و ارتش و سپاهش واسم فرق نمیکنه ، فقط اصلا دوست ندارم بیافتم نیروانتظامی....
هیچ راهی نداره ما خودمون رو توی ارتش و سپاه جا بدیم؟؟
یک دی هم اعزامم ، مدرک لیسانس
سلامنقل قول:
اگر روز اعزام تهران باشیم نمیشه خودمون مستقیم بریم پادگان... یا حتما باید از شهر خودمون با بقیه اعزام بشیم ....غیبت نخوریم !!:sq_12:
اگر کارت واکسن باهام نباشه( ولی توی برگ سبز تاریخ واکسن رو نوشته ) چی نمیشه
ما چند نفر رو هم داشتیم که تکمیلی هم داشتن اما افتاده بودن ناجا همه ارگان ها امکان پذیرش دارند اما پذیرش نمیکنندنقل قول:
tapa talked
ببخشید یه سوال
آموزشگاه جواد الائمه نزاجا که تو محل آموزش تو برگ سفید نوشته کجا میشه؟
همون06 هستش؟ پاسداران؟ یا با اون فرق داره؟
دوستان میشه بگید که درب ورود پادگان 01 تهران کجاشه؟ جنوب؟ شمال؟ ... ؟
چون تو برگه سفید من زده 7 صبح 1 آبان اونجا باشم !
با سلام
دوست عزیز ورودی مرکز اموزش 01 از جنوب داخل بزرگراه هجرت تقریبا روبه روی ورودی بیمارستان بعثت هست .
البته ورودی های دیگر هم دارد ولی باید از این یکی وارد شود
با سلام
من رفتم تهران و درباره امریه ام پرسیدم گفتند 50 50 است
بعد من به مسئول نیرو انسانیشون گفتم میشه واسه 10/1اقدام کنم
گفت شما کد خوردی واسه ارتش و نمیشه سری بعد بخوری واسه سپاه (شایدم منظورش این بوده که کد قبلیه امریه ام هس دوباره نمیشه اقدام کنم)؟
حالا ارزش داره به نظر شما دوستان 2 ماه اعزاممو به عقب بندازم ؟
دلیل موجه هم دارم در ضمن خداییش 10 رو تهران بودم واسه همین قضیه . یه راهکاری چیزی بزارین جلوم 8/1 اعزامم دادا 01
همون 06 هست ، یه پادگان خیلی بزرگ و سرسبزنقل قول:
خ پاسداران نرسیده به چهار راه دولت
سلام
خب ما هم به مراحل ارسال دفترچه رسیدیم بالاخره یه نامه از دانشگاه گرفتم :sq_3:
سوال1: این برگه های 1 و 2 عکساس چند در چند باید باشه؟ چون 3*4 که میذارم روش خیلی بزرگه :دی همین 3*4 سیاه سفیدی که دارم رو بچسبونم؟ یا باید کوچیکتر باشه؟
سوال 2: چند روز پیش هم این سوالو پرسیدم ولی الان تو دفترچه که خوندم نوشته اگه کسی وارد غیبت بشه و خودشو معرفی کنه 3 ماه اضافه داره ولی اگه دستگیر بشه 6 ماه ولی یکی از دوستان چند روز پیش گفتن که اگه از تاریخ فراغت از تحصیل 3 ماه بگذره 3 ماه اضافه ولی از از 3 ماه بیشتر 6 ماه اضافه کدوم درست هست؟
دوستان من الان از طریق یکی از آشناهامون رفتم بسیج و تشکیل پرونده دادم ...... ازش پرسیدم مزایای اینکار چیه ؟! گفت دیگه دوران آموزشی را نمیری و 6 ماه هم از خدمت کم میشه !
همه دوستان و آشناهامون از همین طریق رفتن سربازی و انصافا هم راضی بودن ........ نظر شما چیه ؟! می ارزه برم و ثبت نام کنم ؟! من تازه دانشجو شدم و میخوام بعد 4 سال لیسانس بگیرم بعد برم سربازی
یه سوال دیگه : با مدرک لیسانس بریم سربازی چه مزیتی داره ؟! یکی از دوستان برادرم با مدرک لیسانس داره خدمت میکنه چندروز پیش دیدمش گفت ظهرها میاد خونه و اونجا هم کارهای دفتری و اداری انجام میده ! درسته ؟!!!!!!!!!!
به سلامتی :( !!!نقل قول:
1. همونارو بزن. من که همون 3*4 هامو که بزرگ بودن زدم. هیچ مشکلی نداشت. تازه پلیس+10 گفت رنگی هم ایرادی نداره. (مال من رنگی هم بود :دی ) - من یک ماه پیش فرستادم
2. در مورد این سوالتون من مطمئن نیستم. ولی چه کاریه، سر وقت بفرست که اگه خواستی امریه یا پذیرش بگیری به مشکلی نخوری.
یه حساب (عابربانک) سپه هم باز کن قبل از ارسال دفترجه که شماره حسابتو تو برگه شماره 1 بنویسی. فقط افتتاح حساب کن که شماره حسابتو بدونی، نمیخواد منتظر کارتت باشی بعد دفترچه بفرستی