تایید میشه سرعت دانلود شبانه دوباره 30 کیلوبایت شده فقط 7 روز دیگه از اشتراکم مونده دیگه تمدید نمیکنم
Printable View
تایید میشه سرعت دانلود شبانه دوباره 30 کیلوبایت شده فقط 7 روز دیگه از اشتراکم مونده دیگه تمدید نمیکنم
پشتیبانی با کمال پر رویی میگه شبانه همینه 30 کیلوبایت 6 مگ مشهد:n25:
برای من دیشب سرعت شبانه خوب بود البته چند شب دانلود نداشتم نمیدونم ربطی داره یا نه!
اقا تایید میشه سرویس 2 مگ رو 30 بود،تف به ذات هر چی دزده،چیزی به رهایی نمانده :n06:
سلام -- :n02: :n02: :n02: سرعت شبانه برگشته به حالت اولش برای من!!
تا دو روز پیش وضعیت اسفناک بود: سرعت شبانه 30KB/s و دانلود حداکثر 500 مگابایت
ولی دو شبه دانلود مثل قبل عید شده: سرعت شبانه 110KB/s و دانلود 1700 مگابایت
امیدوارم همینطور بمونه :n13:
بخدا من سرعت دانلود نمیخوام فقط پیج باز کردنم درست بشه کافیه...دایم پینگ lost دارم
مدیر وب سایت easytrading.ir
آقا منکه از صبانت کوچ کردم به پارس با سرویس 256 دیشب 3/5 گیگ دانلود کردم.کرک و پرم ریخت بخدا.
منم بعد از دو شب که دانلود نداشتم دیشب اومدم دانلود کنم دیدم سرعت روی 30 کیلوبایت هست صبانت داره محدودیت دانلود شبانه را بصورت گردشی اجرا میکنه چند شب دانلود نرمال و چندشب سرعت 30 کیلو هست و این گردش در استانهای مختلف نوبتی هست
متاسفانه یک خبر بد دارم امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفت با توجه به افزایش یوزر در مشهد سیاست جدید شرکت اینه که تمام سرویس ها رو در ساعات شبانه روی حالت 512 نامحدود قرار بدن که سرعتی بین 30 تا 70 کیلوبایته :n28:
ما هم مجبور نیستیم که حتما از صبانت سرویس بگیریم میریم از شرکتها دیگه اینترنت میگیریم مثل پارس انلایننقل قول:
باز جای شکرش باقیه که 1 ماه بیشتر شارژ نکردم قبلا 6 ماه به 6 ماه شارژ میکردم البته سرعتم 512 بود سرعت دانلود حدود 80 کیلو بود به همین خاطر 6 مگ بستم !
برای 6 مگ 33 تومن پول دادم ! یعنی اگر قرار باشه سرعت دانلودم روی 30 باشه 100 با صبانت خداحافظی میکنم !
الان زنگ زدم صبانت میگه به صورت دوره ی خطها محدود نمیشه حالا راست و دروغشون با خودشون ! هر چند که زمان همه چیز رو مشخص میکنه ....
به من گفتن این اتفاق استثا برای خط شما افتاد !! امشب معلوم میشه !
جملشو کامل نگفته، کاملش اینه:نقل قول:
به خاطر افزایش یوزر و عدم ارتقا تجهیزات
Sent from my LT25i using Tapatalk
دو روز هست که شبانه داره نفسی می کشه . البته نه مثل قبل . یا داره نفس های آخر رو عمیق می کشه یا از شرمندگیش هست :n13:
تکراری شد - حذف شود
سرعت الان روی 20 است
من حدود یک ماه دیگر از قراردادم مانده است
جایی هست که شکایت کرد
اقا امشبم سرعتم 30 کیلو هست ! زنگ زدم به اپارتورمیگه فردا صبح مطرحش کنید ! شدیم توپ فوتبال !!
اینها انقدر رودشون دراز هست که زیر بار شکایت نمیرن ! بهترین این کار اینکه خط رو جمع اوری کنید !نقل قول:
پهنای باندتون چقدر هست !؟ که 20 کیلو سرعت میده ؟؟
پارس اتلاین شرایط خوبی داره در حال حاضر دانلود شبانه خوبی داره . گروهی رفتن به اونجا درس عبرتی میده به مدیریت بدبخت و گدا صفت صبا نت . به این افتابه دزد ها باید واکنش نشون داد ککشونم نمیگزه با غر زدن خشک و خالی
من اگر فردا شب سرعت نتم درست نشه دیگه پیگیری نمیکنم ! خط جمع میکنم .
6 مگ پارس انلاین 1 ماهه چند در میاد!؟ سرعت شبانش چقدر هست !؟
برای منم 6 مگ سرعت شده 30 ...بیدار شدم دیدم چند بار منو قطع و وصل کردن مخصوصا" و سرعتم رو کردن 30
منتها دیشب سرعتم خوب بود...
به نظرم اگر سرعت هاشون رو انقدر پایین نگه دارند ... مشترک هاشون رو از دست میدن!
خودشون اگر یک آمارگیری کنن میبینن که اکثر مشترک ها از دانلود شبانه استفاده میکنند .
خوب پس حالا با این کار هرچقدر هم که تبلیغ کنند که بخوان مشترک جدید بگیرن نه تنها نمیگیرن که مشترک خیلی زیادی هم از دست میدن . :n08:
اصلا" من نمیدونم چه اصراری دارن که مشترک جدید بگیرن وقتی هنوز با همین تعداد مشترک کلی مشکل دارن و هزار تا فیلم و سیانس سرشون درمیارن :n13:
واقعا" خنده داره همه جای دنیا شما نگاه کنید عین آدمیزاد به مشترک هاشون خدمات اینترنت میدن و ملت هر ساعتی بخوان راحت میتونن از اینترنت استفاده کنن ولی اینجا ما باید نصف شب بگیریم سیستم هامون رو روشن بزاریم چندین ساعت که میخوایم یه چیزی دانلود کنیم بعد میگن در مصرف برق صرفه جویی کنید :n08:
سلام ازتون یک خواهش دارم زنگ بزنید بگید اقا این چه سرعت شبانه که من دارم 30 کیلو بایت شد سرعت دیگه شورشو در اوردین اگر شبانه منو به حالت اول بر نگردونین من از اینجا میرم یک شرکت دیگه بگید 100 رحمت به شرکت اینترنت دیگه که با یوزرشون این کارها نمیکنن
من زنگ زدم سرعت شبانه من را درست کردن به خدا 2 سه بار تماس گرفتم
دوستان بعد از ۷ شب دانلود نکردن سرعت من از ۹۰ به ۱۲۵ افزایش پیدا کرد با ۹ شبی که قبلش دانلود نکردم تا سرعت از ۳۰کیلو بایت در بیاد میشه ۱۶ شب که دانلود نکردم ۱۰ شب دیگه هم دانلود نمی کنم ببینم تا چه حدی میشه سرعتو بالا برد بعد شروع میکنم به مقدار کم دانلود کردن که بفهمم چقدر باید دانلود کنیم که حد اکثر سرعت رو داشته باشیم و پایین نیاد خوشبختانه سریالها یکی یکی داره تموم میشه ۱ ماه هم وسطش سریال نداره فرصت خوبی است که با ازمایش و خطا فرمول صحیح مصرف رو در بیاریم
دانلود دیشب 700 مگ:n21:
پارس آنلاین سرویس 6مگ نداره. بالاترین سرویسش 2مگ با 4 گیگابایت حجم در ماه هست حدود 25 هزارتومن. البته این سرویس تو روز اگه خطت بکشه تا 8مگابیت (به قول خودشون تا 9مگابیت) رو جواب میده. شبانه رایگان هم بستگی به مرکز مخابراتی خودتون داره. خیلی جاها حداقل 4مگابیت رو میده شبانه رایگان. اما بعضی مراگز هم کمتره و حتی ممکنه تا 1مگابیت هم بیاد پایین. به قو بعضی دوستان: شبانه پارسآنلاین تخم مرغ شانسیه.نقل قول:
دوستانی که دیشب سرعتشون چه خوب بوده چه بد بگن از چه شهری هستن ببینیم واقعا استانی داره می چرخه؟ خودم شیراز سرعت دانلود دیشب و پریشب 30
پس از 2 ماه بالاخره 1670 از 3 تا 6:45 هوووووررررررررااااااااااا ااا یک ماه یک مگ میگیرم خوب بود تمدیئ نبود پر یه شرکت دیگه فقط به خاطر رانژه نمیرم یهجای دیگه چون طول میدن تا قطع کنن و مخابرات وصل کنه
دیشب سرعت منم 30 بود و فقط 300 مگ باقیمونده از اپ 7 گات رو دانلود کرده بود ! :n01: اینجا مشهد و از همینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صبانت . :n18:
دوست عزیز من هم همچنین 300 مگابایت دانلود کردم مشهد سرعت 2 مگ :n28: ای تو روحشوننقل قول:
صدای ما را از مشهد می شنوید مرکز مخابرات انقلاب
سرعت دیشب روی 30 فیکس بود و 700 مگ دانلود داشتم سرویس 512 محدود
صبانت اینبار کار کرد که هر که از صبانت رفت دیگه پشت سرش هم نگاه نکنه
بچه ها من امروز یه چیزی دیدم که ناامید شدم از زندگی :n17::n08::n27:تاحالا اسم گوگل فیبر روشنیدید :n26:یه سرچ بکنید ببینید چیه :n13:سرعت دانلود یک گیگابیت برثانیه :n04:اونوفت ما این جا داریم برای 2 گیگ شبانه له له میزنیم :n28: 1000برابر پهنای باند دارن کوفتتون بشه گیر کنه منم میخواهم:n29::n27::n03::n30:
شروع به کار سرویس جدید گوگل فایبر اینترنتی که نسبت به اینترنت های پرسرعت رایج در آمریکا ۱۰۰ برابر سریع تر است و جالب تر اینکه گوگل این اینترنت را بدون محدودیت دانلود در اختیار کاربران قرار می دهد و بنابراین می توانید با سرعت ۱ گیگابیتی هر چقدر که خواستید دانلود اطلاعات داشته باشید. ضمن اینکه سرعت اینترنت نیز متقارن است یعنی هم سرعت دانلود و آپلود ۱ گیگابیت در ثانیه است. حتما می دانید که سرعت یک گیگابیت در ثانیه به معنی دانلود با سرعت ۱۲۵ مگابایت در ثانیه است و در این حالت می توانید یک فیلم ۷۰۰ مگابایتی را در کمتر از ۶ ثانیه دانلود کنید. اما قیمت این خدمت چقدر است؟ می توانید پلن ۷۰ دلاری گوگل را انتخاب کنید. در این پلن با پرداخت ماهیانه ۷۰ دلار یک اینترنت ۱ گیگابیتی با دانلود نامحدود در اختیار دارید و علاوه بر آن Network Box را هم به رایگان دریافت می کنید و گوگل یک سرویس گوگل درایو یک ترابایتی هم به شما می دهد اما اگر دلتان نخواهد ماهیانه ۷۰ دلار پول بدهید می توانید از پلن رایگان گوگل استفاده کنید. در این حالت فقط یک پول اولیه ۳۰۰ دلاری برای فیبرنوری پرداخت می کنید که می توان آن را در اقساط ۲۵ دلاری یک ساله هم پرداخت کرد و در ازای آن باکس شبکه را خواهید داشت و اینترنت ۵ مگابیتی رایگان دایمی دارید. آن هم بدون محدودیت دانلود. گوگل ارایه رایگان این اینترنت را حداقل برای ۷ سال تضمین می کند. و هزینه دیگری هم به جز ۳۰۰ دلار اولیه نمی پردازید. علاوه بر اینترنت یک گیگابیتی، گوگل دسترسی به مجموعه کاملی از شبکه های تلویزیون را هم در اختیار شما قرار می دهد و تازه این اول کار است. با خرید این سرویس گوگل یک تبلت نکسوس 7 هم به شما می دهد به همراه یک TV Box برای دیدن کانال های تلویزیونی به صورت اچ دی و یک Storage Box که دارای ۲ ترابایت حافظه داخلی است که به شما اجازه می دهد برنامه های محبوب تان را روی آن ذخیره کنید و البته یک تربایت فضای رایگان گوگل درایو هم در این سرویس فراموش نشده است....... ای شمع ها بسوزید!!! (منظورم از شمع چیز دیگه است!!) یوزر ایرانی عزیز کاری نداری وری ومیری؟؟
چرا کوفتشون بشه؟ نوش جونشون باشه چون حقشونه.. ما حق نداریم چون نمیخوایم بگیریم و منتظریم بدن!
من فقط یک ماه دیگر از قراردادم مانده است وقتی تام شد سریعا منتقل می کنم به پارس آنلاین, برایم هم مهم نیست که مدت زمان انتقال طور می کشد
دوباره سرعت روی 30 فیکس شد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو روز دیگه مونده از قراردادم . :n18:
مشهد دومین شب پیاپی سرعت شبانه روی 20 ، که البته تا یک ساعت بعد از شبانه (ساعت 8 صبح) هم ادامه داره، با این شرایط ارزش نداره سیستم پنج ساعت روشن بمونه برای مثلا 400 یا 500 مگ !
تف و نفرین و لعنت بر باعث و بانی کندی سرعت اینترنت برای ایرانی ها ، امیدوارم این پول اضافه ای که بابت خدمات زیر صفرشون اینهمه سال از ما گرفتن تبدیل به سرطان بشه تو وجودشون
سرعت 20 تا برای چهارمین شب پیاپی مشهد مرده شورشونو ببرن بی شرف ها
امشبم سرعتم 30 کیلو بود ! فرم جمع اوری خط رو پر کردم نوشته تا 72 ساعت دیگه باهاتون تماس میگیرند ! دلشون نمیاد خداحافظی کنند !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون در طول دوره هستید باهات تماس نمیگیرن حتی تلفنی هم بهشون زنگ بزنی جمع آوری نمیکنن مگه اینکه حضوری بری اونجا و متقاعدشون کنی که جمع آوری را ارسال کنندنقل قول: