منم 3 گیگم پرید زیر بارم نرفتم بی شعورانقل قول:
Printable View
منم 3 گیگم پرید زیر بارم نرفتم بی شعورانقل قول:
مخابرات به فنا رفته تو کل استان.نقل قول:
دوستان من امروز یک خط دیگه رو که اینترنت مخابرات داره چک کردم دیدم قطعی مکرر نداره ...یکی از دلایلش میتونه دانلود نکرد این خط باشه چون این خط برای یه مدرسه است و تا ساعت 4 بعد ظهر مشکلی نداشت پس احتمالش هست کسانی که دانلود زیادی دارن یا حتی متوسط این مشکل رو براشون به وجود امده
دوستانی که دو مودم دارن با مودم های دیگه تست کنن شاید قطعی ها رو از طریق ادرس مک مودم ست میکنن
سلام
از اینترنت لایزر خبری دارید؟؟
دانلود شبانه نداره فقط
البته داره ها نیم بهاس
خدام درامد.دانلود شبانه ندارم!!!!!!!!!!یه شرکت نیست دانلود شبانه داشته باشه!!!!؟؟؟!؟
قیمت سرویسها؟نقل قول:
معمولا از ساعت 8 شب قطعی مکرر شروع میشه و کلا تا قبل از اون ساعت حداکثر دو سه بار پورت ارور میده. اگه لیست اتصالاتش رو چک کنی متوجه میشی. در ضمن اگه مودمش رو از ساعت 8 شب روشن بزاری و هیچ کاری هم انجام ندی حتما پورت ارور میده.نقل قول:
من لیست اتصالات کسی که اصلا دانلود نمیکنه و فقط مودمش رو روشن میزاره رو هم چک کردم و وضعیت پورت ارورش مثل ما بوده.
یه طوری برنامه ریزی کردن که همه اکانتا طبق زمان های تصادفی و رندوم، پورت ارور بدن، به طوری که ارور همه اکانتا راس یه زمان خاص و همزمان با هم نباشه. همون طور که میدونید پهنای باند مربوط به آیپی های 5.220-5.223 رو از شرکت گسترش ارتباطات مبنا تهیه کردن و سرعتشون از باقی آیپی ها بیشتره و به همین خاطر خیلی از کاربرا وقتی این آیپی ها رو بدست میاوردن دیگه از دستشون نمیدادن، به همین خاطر الآن سعی دارن اجباری و دینامیک آیپی ها رو عوض کنن که همه از اون پرسرعتا هم بهشون برسه. (هر چند که کار احمقانه ای هست و باعث خیلی از مشکلات میشه و باید به جاش از تکنیک لود بالانسینگ یا توازن بار استفاده کنن) به همین خاطره که از صبح تا غروب چون تعداد مشترکای آنلاین کمتره، تعداد پورت ارور ها هم کم میشه ولی شبا که تعداد مشترکای آنلاین زیاده تعداد پورت ارور ها هم زیاد میشه و از ساعت 12 شب به علت کاهش تعداد کاربرای آنلاین، تعداد پورت ارور ها هم مجددا کم تر میشه تا بعد از ساعت یک که سیستم تنظیم شده که فقط یکبار پورت ارور بده و دیگه تا نزدیک ظهر روز بعد پورت اروری در کار نیست. (که حتی ممکنه تا غروب هم ارور نده و اگه خودت اتصال رو قطع و وصل نکنی سرعت همون طور روی 128 محدود میمونه)
رفیق قبلا گفتم که آسیاتک. فن آوا هم بعضی سرویساش ساعت رایگان دارن که تو لیست قیمت های داخل سایتش مشخص کرده کدومان.نقل قول:
این فن آوا کسی گرفته؟؟؟چطوریاس؟؟؟شبا محدود نمیشه؟؟؟
الان برا فن اوا زدم ثبت نام
باید سروته فن اوا رو در بیارم گویا قبلا خوب بوده حالا نمیدونم
نقل قول:
باور کن توی روز که سیستم تا4 عصر روشن بوده هیچ پورت اروری من توی قسمت ریز مصرف چک کردم ندیدم ...در مورد بقیه صحبت هات کاملا موافقم درسته برای منم همین طور است این پورت ارور ها :n28:
من با پشتیبانیشون صحبت کردم، گفتن دان استریم رو 8 برابر سرعت اسمی میبندن که در طول روز سرعت 8 برابره ولی در طول ساعات رایگان سرعت میرسه به همون سرعت اسمی سرویس. حیف که سرویساش گرونه. در ضمن سرویسای ویژه و جشنوارشون اصلا ساعت رایگان ندارن. در ضمن هایوب هم واسه بعض از سرویساش سه ساعت رایگان ارائه داده که اونم تو لیست قیمتشون مشخص کرده.نقل قول:
واسه منم بعضی روزا تا غروب اصلا پورت اررور نمیده. شاید کمی هم میزان مصرف تاثیر داشته باشه ولی خیلی بعیده که سیستمشون در این حد پیشرفته باشه. (اگه میتونستن همچین سیستم مدیریتی درست کنن که نمیزدن این مشکلو واسه همه کاربرا به وجود بیارن)نقل قول:
لیست اتصالاتش رو چک کن ببین در دو هفته گذشته اصلا هیچ روزی پورت ارور نداشته؟
قیمتاش خویه. 2 مگ بدون ترافیک 12 تومن. چهار مگ 16 تومن.نقل قول:
آخه اینا ساعت رایگان ندارن، فقط اون سرویسای محدودی که علامت گذاری شدن ساعت رایگان دارن.
ااا. ندیده بودمش.گفتم خوبه تغییرش میدم. اینم که دانلود شیانه هاش گرانه:n38:
شرکت دیگه ای نیست دذنلود شبانه با قیمت مناسب داشته باشه؟
عصر تلکام چَطوره!. کسی گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که هنوز تو عصر حجر سیر میکنه، تو سایتش زده واسه سرعت 128به بالا کارت دانشجویی و ... میخواد. در ضمن استان کرمانشاه رو سرویس نمیده. میشه بپرسم آسیاتک به نظرت چه مشکلی داره؟
اسیا تک بگیر نگیر داره ممکنه بعضی مراکز شانست خوب باشه تایم رایگان خوبی داشته باشه به هر حال باید یه امتحانی کرد
اسیاتک قیمت دانلود شیاته هاش بالاست!
جشواره بگیر
آره به امتحانش میارزه هر چی باشه از این شبی 300 مگ مخابرات که بدتر نیست. روزگارو میبینی، مخابرات که یکی از بهترین سرویسای دانلود شبانه رو داشت تبدیل شده به بدترین آی اس پی واسه دانلود شبانه رایگان کاملا واضحه که مسئولاش هیچ درکی از موقعیتشون تو بازار و جامعه کاربراشون ندارن. یه شب خواب دیدن اومدن این تصمیم رو گرفتن.
دادا اگه گرفتی خوب بود خبرمون کن ما هم بگیریرم :n37:
اینم که نیم بهاست!
چاره ای نیست!بازم مخابرات حرام خورو تمدید کردم!!هرجا خاستم برم یا قیمت بالا بود یا دانلود شبانه نداشت!!!!!!!:n27:
اینم جواب مسئولان 195 به شکایت من ؟
اینکه قطعی و کندی در حال بررسی هست و درست میشه
دوباره درخواست تجدید نظر کن، من شنیدم بعد از چند بار حتما نتیجه میگیری. در ضمن اگه صداشون رو در طول مکالمه که میگن شبانه رو محدود کردن به 128 ضبط کنی، میتونی بهش استناد کنی که مشکل از شبکه نیست و عمدا این کارو کردن.
من که تا 2 ماه دیگه از قراردادم با مخابرات باقی مونده و حجم زیادی هم خریدم، پس تا اون موقع مجبورم بیخیال دانلود شبانه شم هر چند که تقریبا غیر ممکنه. اگه تا اون موقع وضع همین طوری بمونه حتما عوض میکنم و احتمال زیاد از آسیاتک سرویس میگیرم.نقل قول:
شاید خدا کرد به شکایتامون رسیدگی کردن و وضعیت دانلود شبانه خوب شد!!!!!!:n35:
طبق خبر هایی که بدستم رسیده از منبع بالا دوستان این مشکل گویا از تهران است و ارجاء دادن همون جا تا حل بشه و طرف گفته در پی حل مشکل هستیم اینو یکی از رده بالایی ها گفته حالا باید صبر کرد
شما هم امروز قطعی داشتید؟ من الان با نت سیم کارت اومدم.کلا نتم قطعه :|
بنده ساعت 10 شب کانکت شدم نمدونم قبل اون قطع بوده ولی الان خیلی قطعی داره
تجربه نشان داده آب رفته به جوی باز نمی گردد و بسیار بعید است که به حالت سابق برگردد
قطعی نهنقل قول:
ولی افزایش پینگ چرا:n35:
مشکل پورت ارور یا محدود کردن سرعتای شبانه؟ یا هر دوشون؟ چون فکر نکنم مخابرات این محدود کردن سرعتای شبانه رو به عنوان مشکل فرض کنه که بخواد واسه حلش کاری کنه و همون طور که دوستان گفتن و 2020 اقرار کرده که اعمال این محدودیت ناشی از تصمیم خودشون بوده.نقل قول:
در ضمن بعضی وقتا این پورت ارور ممکنه باعث شه که تا یه ساعت هم مودم نتونه به پورت وصل شه و فکر میکنم به همین خاطر نت نداشتی. واسه منم پیش اومده، این جور مواقعی مودم رو خاموش و بعد از چند دقیقه روشن کن اگه درست نشد دوباره همین کارو تکرار کن، معمولا بعد از دو سه بار درست میشه. :n02:
خودشون زدن داغونش کردن حالا طبق گفته ها دست به گریبان تهران شدن برای حل مشکل
لابد با قصد اعمال محدودیت شبانه، سیستمشون رو دستکاری کردن (چون خودشون هم به قصدشون اعتراف کردن) و گند زدن به همه چیز، فوقش تهران هم بیاد واسشون این وضعیت پورت ارور رو درست کنه ولی حتما محدودیت رو یه طور دیگه اعمال میکنه.
احتمالا می خوان شبیه پارس انلاین عمل کنننقل قول:
درست با شروع ساعت رایگان سرعت افت شدید و فقط قابلیت باز کردن سایت داشته باشه نه دانلود