دوستان زياد به اين تصاوير كه از PES2011 درمياد توجه نكنيد اينا كارهاي گرافيكيه و خب طبيعتا فوتبال بعدي بايد 8-10 ماه آينده بياد پس بهتره تمركزمون رو روي همين نسخه نگه داريم
Printable View
دوستان زياد به اين تصاوير كه از PES2011 درمياد توجه نكنيد اينا كارهاي گرافيكيه و خب طبيعتا فوتبال بعدي بايد 8-10 ماه آينده بياد پس بهتره تمركزمون رو روي همين نسخه نگه داريم
اون كه مسلمه خيلي راحت با فتو شاپ ميشه همچين عكسي درست كرد حالا كار كيبودرو...:د ينقل قول:
ولي من كه فكر نكنم اصلا بازي pes2011هم بياد عكسش به اين مسخرگي باشه بعدشم من تو سايت info.com كه مسادت73گفته بود گشتم همچين عكسي پيدا نكردم...........:41:
دوستمون راست ميگه مگه ميشه به اين زودي كه ليگ هاي معتبر اروپايي هنوز به اتمام نرسيده سري جديدساكر بيادنقل قول:
ما همين نسخرو تموم كنيم بتركونيم تا بعديا.......
سلام
من تیم آرسنال بازی میکنم
اما توی سانتر از جناحین و کرنرها خیلی راحت از تیم های معمولی گل میخوره
باید چکار کنم؟
مستر krauser من پست 9000 شمارو خوندم و پچ و نصب اوريجينال رو دانلود كردم اما بقيه فايلها ازجمله كرك و DLC و ... لينكهاشون غير از رپيدشر خرابه و رپيدشر هم خيلي اذيت مي كنه. ميشه اگه لينك ديگه اي داري بذاري اينجا. درضمن توضيح بدي كه فايلهاي لايسنسر و مسترليگ ترنسفر چيكار مي كنند و به چه دردي مي خورند.
يه خواهش ديگه هم دارم اگه فايل هلپي سراغ داري كه ميشه با اون فوت و فنهاي بازي رو راحت ياد گرفت اونم بذاري
ممنون
من الان فصل 2020 هستمنقل قول:
تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده
برای حل کردن مشکل بیرون امدن از بازی پچ 1.3 موجود در پست 9000 رو دانلود کنید . برا من هم همینطوری بود اونو که نصب کردم درست شد
مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.
نه عزیز فکر نکنم خراب باشن بعضی هاشون سرویس شون رو به ایران قطع کردن مثلا 2shared فکر کنم درسته به هر حال من برای آپلود اونها کلی وقت گذاشتم امکان دوباره برام نیستنقل قول:
لایسنسر که لینک پستی هست که پچ ساخته خودم رو گذاشتم. این پچ مشکلات لایسنس رو برطرف میکنه و کارش اصلاح لوگو های فیک و لباس های فیک هست شما می تونید DLC 1.06 رو دانلود کنید و فعلا از ادیت فایل صفحه قبلی استفاده کنید تا من برای DLC 1.06 ادیت فایلی آماده کنم که با پچ هماهنگی کامل داشته باشه.
اون برنامه مستر لیگ ترانسفر هم که کارش ترانسفر کردن بازیکنان در مستر لیگ هست در واقع ترینر هست که شما وقتی مستر لیگ بازی می کنید و می بینید یه بازیکن نمیاد توی تیم اون رو از خارج بازی توسط همین برنامه میارید توی تیم یا حتی می تونید بازیکنانی رو از تیمتون حذف کنید
البته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.نقل قول:
کسی بازیکنش 100 شده ؟؟؟
یکی از بازیکنایه من 100 شد
البته تو پست اصلیه خودش که CF هست 98 قدرتشه ولی تو SS اینجوریه : :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟
البته برای من هم همون اولش اینجوری نبود و هر چند تا فصل می رفتم بازی مشکل پیدا نمی کرد. ولی از موقعی که پچ نصب کردم این مشکل به وجود اومدش که الان هم حل شدش.نقل قول:
من الان فصل 2020 هستم
تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده
در ضمن دوستان خیلی مثل اینکه حوصله دارید بعضی ها بالای 10 فصل میرن و حتی بعضی ها 20 تا فصل هم رفتن! من نمی دونم چه جوری انگیزه پیدا می کنید این همه فصل برید. بازی حتی بعد دو سه فصل به صورت آرکید میشه و بیشتر حالت تخیلی پیدا می کنه تا فوتبال واقعی. من خودم حتی با تیم های متوسط هم بعد از دو سه فصل دیگه همه جامها رو راحت میبرم و به خاطر همین دیگه انگیزه برای ادامه ندارم. با تیم های قوی مثل چلسی و رئال و بارسلونا و... که همون فصل اول راحت میشه همه جام ها رو برد و تازه بازیکنانی خیلی خیلی قوی میشن و حتی بعضی وقتی جوری میشه که همه بالای 90 میشن. حالا در نظر بگیرید با این تیم ها بخواید بیشتر از 10 فصل برید اونوقت دیگه بازی کلا به صورت آرکید میشه و اصلا دیگه شبیه فوتبال نیست.
منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.نقل قول:
مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.
آرمین جان دیگه هم می دونن که اطالاعات شما خیلی بالا هستش. منم هیچ وقت استاد نبودم:31:نقل قول:
البته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.
در مورد وقت اتفاقا من وقت این چند روزه کاملا آزاده و کلا توی خونه هستم:31: اگه بخواید این چند وقتی که وقتم آزاد هستش می تونم آموزش بذارم. ممکنه چند وقت دیگه وقتم مثل الان آزاد نباشه.
شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.نقل قول:
یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟
سلام دوستان
این 2010 چرا تو کامپیوتر با تو پلیستیشن اینقدر فرق داره؟
دوستان وارد و حرفه ای چند تا تکنیک باحال و ملس بگن استفاده کنیم و دعاشون کنیم .
ممنون
وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب کنم این ارور میاد
چی کار کنم؟؟؟
نقل قول:
شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.
بله ! پچ 1.3 رو نصب کردم ! کرک پچ 1.3 رو هم نصب کردم و کیت سرور مخصوص پچ 1.3 رو هم از همون پست 90000 دانلود کردم و تو محل نصب بازی نصب کردم ولی فایل MANAGERش رو که باز میکنم همچیش غیر فعاله !
کیت سرور شما ورژنش چند هستش؟ برای من 9.2.0.0 هست. بعد شما اونو کجا کپی کردی؟نقل قول:
ورژنه 2010 نوشته ! گفتم که تو محل نصب بازی ! ولی کپی کردنی نبود نصبی بود !نقل قول:
جدید ترین بهترین و کامل ترین پچ که تا بحال اومده رو می خواستم.
اگه منظورتون PS2 هست. باید بگم که نسل و کیفیت این دو پلتفورم زمین و آسمان هستند شما وقتی روی کامپیوتر بازی می کنید PES رو با کیفیت و نسل و تکنولوژی برتر نکست جنریشن سر و کار دارید ولی باید بدونید که کیفیت و نسل بازی های PS2 کارنت جنریشن هست که دیگه قدیمی شدن و دیگه جزو کم گرافیک ها محسوب میشن بازی های PS2نقل قول:
توی پست 9000 تاپیک دلیل نصب نشدن و نحوه حل این مشکل توضیح داده شده مراجعه کنید به پست 9000 که در صفحه 900 واقع شدهنقل قول:
نقل قول:امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:نقل قول:
1- پوشه ای که دقیقا اسمش "kitsarver" هست رو شما باید کپی برداری ازش و دقیقا توی مسیر نصب بازی یعنی پوشه Pro Evolution Soccer 2010 کپی کنی اگه اسم فولدر kitserver 2010 باشه یا خودش داخل پوشه دیگه ای باشه کیت سرور جواب نمیده.
2- شما پس از اینکه کیت سرور رو فعال کردی باید بری داخل پوشه kitserver و فایل متنی config-sample رو به config خالی تغییر نام بدی تا بتونی از امکاناتش بهره بگیری.
باز هم می گم بنده شما رو سرزنش نمی کنم به خاطر ندونستن این مسائل ولی از اینکه از ابتدا نگفتی که قبلا با کیت سرور کار نکردی. به هر حال با اجازه ات سرزنش می کنم. اگه می گفتی من راهنمایی رو زود تر می کردم.
به هر حال خوشحالم که دیگه مشکلت با این توضیحات حل خواهد شد... موفق باشی باز هم اگه مشکلی پیش اومد بنده در خدمت شما هستم.:10:
موفق و گیمر باشید:40:
دوستان می تونید از خود سایت بازی یا از سایت های دیگه مثل gamespot آخرین آپدیت ها رو دانلود و نصب کنید
چرا اتفاقا قبلا ورژنای دیگه هم نصب بوده مثلا ورژنی بود همراه با پچ پس ادیت که دقیقا شبیه به همین بود و کار میکرد ! اینم CONFIGش کار میکنه ولی فایله MANAGERش کار نمیکنه ! نمیدونم چرا اینجوریه ! همه کارایی هم که گفتی رو هم درست انجام میدم !نقل قول:
امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:
ازت نا امید شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد توی پست قبل دقیق توضیح دادم مشکلت رو ولی اینکه باز هم مشکل داری... متاسفم:41: یا نوشته های من رو حوصله نکردی بخونی و یا... به هر حال برات آرزوی موفقیت می کنمنقل قول:
من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!نقل قول:
ولی درکل بله مشکل از من بود اون خط اولت رو من در نهایت جواب نمیده رو خونده بودم جواب میده ! الان کیت خالی رو گذاشتم درست شد !
در هر صورت ممنون !
باید اینجوری بشه دیگه !؟
فقط من الان دوباره رفتم تو بازی لوگو ها پیراهنای لینگ انگلیس فرقی نکرده !! به همون صورت پیش فرضه !
با سلامنقل قول:
دیروز هم DLC و هم EditFile رو از آدرسهایی که دادید دانلود کردم. خیلی وقت بود که بعلت مشغله زیاد، پای کامپیوتر ننشسته بودم. دل به دریا زده در یک اقدام نمادین!!، تمام سیوهای قبلیمو پاک کردم. رو سیستمم پچ سایت PESEdit.com رو داشتم. اونم پاک کردم. خلاصه اینکه الان یه PES2010 پاک و عاری از هرگونه اضافات!! دارم که هم آپدیت هستش (DLC1.6) و هم اینکه اسامی تیمها و بازیکناش صحیحن (EditFile همشهری عزیزم). خود بازی هم به نظرم بهتر شده: تیمها سریعتر پاسکاری کرده و تهاجمی تر شده اند. خلاصه اینکه متشکرم.
سئوالم از دوستان گرامی اینه که: یه بازیکن با ملیت ایرانی و به اسم Noushevar از اون موقعی که PES اختراع شده!! وجود داره. اون کیه؟؟
ممنونم شما لطف داری. می تونی برای اصلاح کیت ها و لوگو تیمها هم از پچ لایسنسر استفاده کنی خیلی هم ترتمیز هست. و ویرایش های زیادی که از حالت طبیعی خارج کنه بازی رو نشدهنقل قول:
نوشه ور تنها بازیکن ایرانی ML Young کونامی هست که همیشه از وقتی که من یادم میاد توی دیتابیس بازی های PES بوده. شخص خاصی نیست مثلا کایزر ملیت آلمانی داره یا اوره لیانو آرژانتینی هست اینا موهومی هستند. حیف که نوشه ور واقعا فیس مضخرفی داره. ولی اون قد بلندش به هر هرچی بگی می ارزه
فقط به خاطر اینکه برای یه کیت سرور ساده الان 2 روزه معطلی! و هنوزم مشکلت برطرف نشده... حالا عیب نداره فدای سرت من و بقیه کمکت می کنیم که بتونی انجامش بدینقل قول:
من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!
شما یه کیت سرور خام نصب کردی نباید هم تغییری تو بازیت داده بشه غیر از اینکه کیت تیم روسیه اصلاح شده که اون تغییر رو هم به عنوان نمونه و اشانتیون خود جویس قرار داده داخل کیت سرور خام شما حالا باید کار با کیت سرور رو بلد باشی و بدونی چطور باید با GDB کار کنی پیشنهاد می کنم پست 9000 تاپیک رو بخونی تا کمی بیشتر آشنا بشی با کیت سرور و نحوه کار با اون رو. اینو بگم کسی که کیت سرور خام نصب می کنه یعنی اینکه حوصله ویرایش رو داره مثل امسال من دوستانی که نمی خوان خودشون رو با کار با کیت سرور معطل کنن پچ آماده و کیت سرور پر شده استفاده می کنن مثلا پچ من پوشه کیت سرور رو کپی می کنه با محتویات ویرایشی. کیت سرور تغییر دهنده نیست یه عملگر برای تغییرات هست. یه پل و یه ورودی به داخل بازینقل قول:
چشم منظورم رو دقيقا توضيح ميدم:نقل قول:
1- چرا كامپيوتر اينقدر راحت توپ رو از تو ميگيره ولي ما با گرفتن دكمه A (تو گيم پد) و بعضي وقتا همزمان A و X اينقدر سخت و پردردسر توپو ميگيريم.
2- زدن دقيق شوت! خيلي موقعيت بدست ميارم ولي اكثر شوتها رو دروازه بانش ميگيره. ولي برعكس اون يه موقعيت بدست مياره راحت گل ميكنه!
3- به نظرم تو pes 2010 حمله از جناحين و سانتر و گل زدن با سر راحت ترين روشه لااقل من كه با اين روش بيشتر گلهامو مي زنم و حمله از عمق واقعا كار سختيه! شما چطور؟
4- چرا بازيكن تو كه اسپيد بالايي داره و داره با سرعت بالاش ميره يه مدافع حريف كه سرعت ذاتي بازيكنش كمتره مياد و به تو ميرسه ولي برعكسش اتفاق نمي يفته؟!
5- بعضي وقتا يه بازيكن كم سرعت اون نفوذ مي كنه سرعتش پايينه ولي با دستش نميذاره بازيكن تو توپو ازش بگيره و فقط مجبوري همراهيش كني. اين تكنيك چجوري اجرا مي شه؟
6- من تو پنالتي زدن هم واقعا مشكل دارم! همين كه جهت ميدم توپام همه تو اوت ميرن يا حداكثر به تير مي خورن!
7- بعضي وقتا كه توپ از پات جدا مي شه تكنيك برگردوندن اون چيه؟ چون كامپيوتر اينكارو خيلي راحت انجام ميده
8- آيا سيستمي هست كه باهيمن يه سيستم بشه هر تيمي برميداري با همين سيستم بازي كني و با اون همه تيمها رو هم ببري؟ من بيشتر از دو هافبك مركزي، دو تا كناري، يه مهاجم كاذب و يا هافبك تهاجمي و يه مهاجم استفاده مي كنم. آيا اين سيستم همه جا جواب ميده؟
9- چرا توپاي برگشتي رو بازيكنا جون مي كنند تا شوت بزنن ولي كامپيوتر اينطور نيست؟ كلا بازيكنا تو اجراي فرامين تو محوطه جريمه خيلي كندند!
10- نحوه زدن ضربات ايستگاهي
11- نحوه گرفتن پنالتيها
12-يك ودو كردن راحت نيست يعني پاس اولو كه ميدي بلافاصله بايد پاس رو به جلو رو به عنوان پاس دوم بدي اما اون بازيكن يا به توپ نمي رسه يا اصلا پاس به يه بازيكن ديگه ميرسه!
13- كاربرديترين تكنيك دريبل كردن چيه؟
و .... دهها سوال ديگر!!
اميدوارم منظورمو كامل بيان كرده باشم!:)
يه سوال ديگه :
آيا اين قابليت وجود داره كه يه بازيكنو با مشخصات مورد نظرت بسازي (مثلا تو اديتوري چيزي) بعد اونو به ليست بازيكنا اد كني و بتوني بخريش؟ يادمه تو ورژنهاي قديمي پلي استيشن اين قابليت وجود داشت
راستي ميشه بگين چجوري ميشه يه پستو بر اساس شماره اون پست سرچ كني؟
فقط من الان کدوم پچو بگیرم که کیتسرورش پر باشه !!؟نقل قول:
ممنون !
میشه هم آپدیت رسمی رو ریخت هم با کیت سرور کار کرد؟
من نميخوام ويرايش بكنم آيا لازمه كه كيت سرور رو هم علاوه بر پچ دانلود كنم يا نه همون DLC كافيه؟
بی زحمت بهترین تنظیم برای config کیت سرور رو برام بذارید در ضمن اینم قطعاتمه:
cpu :core 2 dou 8400
gpu : ati 4850 his
ram : 2*2 g 1066 dominator
monitor : samsung t220p
اگه راهنمائیم کنید ممنون می شم.
نقل قول:
شما همه چیز رو تو بالاترین حالت بزاری هم بدونه مشکل میتونی با بالا ترین رزولوشن بازی کنی !
من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.نقل قول:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
مطمئنید؟نقل قول:
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟
من با سیستمی به مراتب ضعیف تر از سیستم شما با بالاترین جزئیات تو رزولوشن 1920 در 1080 بدونه مشکل بازی میکنم !نقل قول:
مطمئنید؟
چون من همین کارو کردم بازیم تو سرعت که می رفت صحنه بد نشون داده می شد.
الان بهترین حالتش رو می خوام اصلا کسی می تونه بهم بگه گزینه های مختلفی که تو config هست هر کدوم به چه درد می خورندو چی هستند ؟
نقل قول:
من از پچ smpatch استفاده میکنم همیشه پره و کامل فقط کافیه فولدر کیت سرورش رو کپی کنید تو قسمت نصب بازی و attach کنید.
میشه لینکش رو بدی !؟
ارمین جان از پچها و کیت های جالبت تشکر واقعا ترکوندی
یه سوال برای من پیش اومده که اگر جوابی براش داری ممنون میشم راهنماییم کنی
من رو دوتا سیستم این بازی نصب کردم رو هر دوتاش هم از کیت سرور و اپدیت های که خودت گذاشتی بصورت همشکل استفاده کردم فقط تنها تفاوتی که این دو سیستم دارن یکیشون cpu یه مقدار قویتره .
ولی بازی مستر لیگ تو یکی از سیستم ها خیلی سخت و هیجان انگیزه ولی رو یکی از سیستم ها pc خیلی ضعیف بازی میکنه و هر بازی 5-6 بهش گل میزنم.
خواستم ببینم چرا اینطوری شده .
ممنون از شما
آره اون پچ معروفشو من نصب کردم ارور مرورام پایان یافت واقعا ممنون:11:نقل قول:
فکر کنم سوال پرسیدم:18:نقل قول:
اینجا هیچ کس نیست لینک پچ رو بده؟
پچ ها با کمک کیت سرور نصب میشن پس شما هر پچی رو که از کیت سرور استفاده می کنه بگیری توش پر هست. پچ خودم هم به همین شکلنقل قول:
بله مشکلی نداره چیزی که باعث میشه شما نتونی با خیال راحت آپدیت کنی یکی اینه که بازیت نصبش رو دستکاری کرده باشن و اینستالیشن خاص براش ایجاد کرده باشن در این صورت پچ رسمی نمی تونی نصب کنی احتمالا. و اگه ادیت فایلت رو زیاد دستکاری کنی و نخوای هیچ وقت از خیرش بگذری نمی تونی DLC استفاده کنی چون DLC دانلود کردنی باید از خیر ادیت فایل که توی My Document هست بگذری. کیت سرور هم که چیزی نیست که به آپدیت و اینا ربط داشته باشه کیت سرور بهترین شکل ممکن برای ویرایش PES هست. بهتر از استفاده از آپشن فایل و یا دستکاری فایل های IMG اصلی بازی با برنامه GGS هستنقل قول:
یعنی اصلا مشکلی نیست که لوگو و لباس تیم های انگلیسی از دم فیک هستند؟ توصیه می کنم کار با کیت سرور رو یاد بگیری. ولی خوب اگه نمی خوای ویرایشی صورت بدی کیت سرور هم نیاز نداری همون DLC 1.06 رو همراه با فایل ادیتی که براش ساختم رو بگیر حالشو ببرنقل قول:
اصولی این کار که کونامی پیش بینی کرده اینه که شما هر لحظه می تونی کاراکتر خودت رو توی مود BAL اکسپورت کنی. توی بازیکنان خلق شده قرار می گیره دستی هم می تونی بری و قدرت هاش رو تغییر بدی. به هر حال بدون وارد شدن هم می تونی به بخش ادیت بازی بری بعد توی قسمت Players و بعدی Creat Player و بازیکن دلخواهت رو ایجاد کنی توی مستر لیگ هم می تونی اون بازیکن رو بخری اتفاقا بازیکنان ساختگی به راحتی آب خوردن میان توی تیم شما. بودجه خریدش رو داشته باشی ناز نمی کنی با کله میاد توی تیم مستر لیگتون.نقل قول:
چنانچه از تقسیم بندی 10 پست در یک صفحه استفاده کنی (پیش فرض خود فروم) می تونی شماره پست رو به 10 تقسیم کنی عددی که بدست میاری شماره خود صفحه و یا صفحه قبلی پست مورد نظر شماست مثلا پست 8999 توی صفحه 900 هست همینطور پست 9000 ولی پست 9001 الی 9009 توی صفحه 901
1- این به درجه سختی بازی ربط داره شما اگه می خوای حالت مساوی برقرار باشه روی ریگولار قرار بده و قضاوت کن. توی آماتور و بیگینر کامپیوتر ضعیف تر از قدرت هاش میشه و توی پروفشنال و تاپ پلیر بیش تر از قدرت هاش میشه مثلا اگه بذارید روی تاپ پلیر و آنلکا با مسی کورس بذاره چنانچه مسی توی تیم شما باشه از آنلکا جا می مونه با اینکه سرغت شتاب مسی بیشتره کلا توی تاپ پلیر فقط هوش مصنوعی نیست که افزایش پیدا می کنه به میزان زیادی قدرت های بازیکنان کامپیوتر اورکلاک میشه. پس مسلم هست که توی این درجه های سختی کم میارید. واسه بازی کردن توی این درجه ها باید به سطح حرفه ای برسید.نقل قول:
2- شوت زنی توی پس واقعا جالب هست من خیلی وقت بود فوتبال بزی نکرده بودم (13 بدر یه فوتبالی زدیم به رگ بعد مدت ها) واقعا اگه شما خودت فوتبال بازی کنی متوجه میشی که در هر شرایطی نمی تونی شوت خوبی بزنی. مثلا اگه توپ توی چند سانتیمتری پات باشه نمی تونی یه شوت درست حسابی بزنی حالا یا ضربش کم میشه یا دقتش معمولا وقتی توپ در چند متری تو هست و تو در تعادل بدنی خوبی قرار گرفتی و کلا استایل مناسبی برای شوت زنی کسب کردی می تونی یه شوت خوب بزنی. این مسائل توی PES هم رعایت شده وقتی یه بازیکن توپ رو خودش می ندازه جلود و توپ رو شوت می کنه خیلی بهتر هست تا اینکه وقتی که با سرعت کم و در حالت عادی بهش ضربه می زنه. اصولا توی شوت زدن ها باید یه درک عمیق از اون بازیکن صاحب توپ داشته باشی کسانی که موقع بازی کردن PES احساس می کنن بازیکنان توی زمین کاملا روباتیک هستند نمی تونن عملکرد خوبی داشته باشند باید باور کنید که بازیکنان یه روح خاصی دارند و تحت شرایط مختلف می تونن خروجی متفاوتی داشته باشند. اگه بازیکنی دورخیز خوبی داشته باشه و دور و برش بازیکن مزاحمی نباشه شوت خیلی بهتر و پر اثر تری می زنه. پس شما به دنبال شرایط ایده آل باشید.
3- هیچ وقت به دنبال راحت گل زدن نباشید چون لذت بازی رو از شما می گیره. فوتبال بازی نیست که مثل بازی های اکشن یه سری ماموریت ها رو رد کنید و به هر شکل ممکن بتونید ردش کنید و آخرش تموم بشه. فوتبال گیم فرصت یک تجربه مجازی از دنیای واقعی فوتبال هست سعی کنید هر چیزی رو توی اون مستطیل سبز تجربه کنید. به تعداد شمارش پذیر تکنیک و روش قناعت نکنید همیشه به دنبال چیزی باشید که علاقه پیدا کنید ریپلایش رو سیو و به دوستتون نشون بدید. اینو جدی می گم هر وقت برا بچه های فامیل میان خونه ما اول می گن آرمین ریپلای جدید چی داری نشون بده (تعریف از خود شد ولی ریپلای های نابی من ذخیره میکنم)
هر روشی می تونه موثر باشه اگه بتونید به خوبی پیاده کنید اون رو
4- این مورد رو توضیح دادم توی شماره 1 به دلیل درجه سختی بازی هست این مسئله شما توی بیگینر می تونید با ضعیف ترین تیم ممکن بزرگترین تیم رو شکست بدید ولی توی تاپ پلیر چیزی تقریبا محال هست که بتونید با کویت بارسلونا یا چلسی رو شکست بدید. این غیر ممکن هست!
5- باز هم دلیلش درجه سختی هست. باید سعی کنی بازیکنت رو عوض کنی اون لحظه و از روبرو به سمتش هجوم بیاری. اون مدافع شما توانایی کافی نداره باید یکی دیگه رو امتحان کنی البته خیلی سریع و با درایت. و یا منتظر اشتباه حریف باشی
6- قبل شوت زدن نباید جهت بگیری نیم ثانیه قبل شوت زدن باید جهت رو بگیری اونم نه به مدت زیاد هر قدر دستت روی کلید جهت باقی بمونه زاویه توپ بیشتر و بیشتر می شه و نهایتا به بیرون می ره بعد شوت زدن هم باید دستت رو آروم از روی جهت برداری باید تمرین کنی که بتونی تنظیم کنی این تایمینگ ها رو. من 98 درصد پنالتی ها رو گل می کنم و 30 درصد از پنالتی هایی رو که به من زده می شه رو مهار می کنم. (معمولا)
7- بازیکنت اگه تکنیک و ریسپانس بالایی داشته باشه ای مورد براش پیش نمیاد. اگه می بینی کامپیوتر خوب انجام میده واسه اینه که روی تاپ پلیر هست و این مصادف با افزایش پنهانی قدرت ها هست بازیکنی که ریسپانسش 60 هست توی تاپ پلیر به صورت پنهانی به 80 85 افزایش پیدا می کنه مثل سایر توانایی هاش. البته یه توضیح بدم که بیشتر کارشناسان و منتقدین این ها رو ضعف کونامی می دونن و دلیل اینکه چند سالی هست که کونامی از رقیبش یعنی فیفا عقب مونده به خاطر همین درک نادرست از گیم پلی هست. اصولا یکی از ایراداتی که به گیم پلی PES در چند سال اخیر گرفته میشه این مورد افزایش کاهش توانایی ها به واسطه تغییر درجه سختی هست مثلا توی فیفا تغییر درجه سختی قدرت ها رو به صورت پنهانی افزایش نمیده بلکه به نحو عجیبی هوش و درک بازیکنان حریف رو بالا می بره. البته تا حدودی هم فرض و سریع می شن و پاس کاری و وقت شناسی خاصی پیدا می کنن که این نکته رو منتقدین تحسین کردند در باب بازی فیفا.
8- بله معمولا توی فوتبال گیمینگ باید روی یک سیستم خاص تمرکز کنی تغییر دیمی سیستم بازی ممکن بازی خوب شما رو تحت و الشعاع قرار بده. البته مونده به بازیکنان اون تیمی که برداشتی باید روی سیستم شما بتونن جوابگو باشن. صادقانه بگم با سیستمی که من بهش عادت دارم بازی کنم نمی تونم از توانایی بازیکنی مثل کریس رونالدو بهره ببرم چون رونالدو بهترین جاش مهاجم جناحی هست که من توی سیستم هایی که می چینم جنین پستی رو اختصاص نمی دم همینطور این مسئله در مورد پست مدافع جناحی (بازیکنی نظیر سرخیو راموس) هم برام وجود داره. البته دارم سعی می کنم که به سیستم جدیدی عادت کنم.
9- باز هم مسئله درجه سختی بازیکنانی که شما توی دفاع می ذاری باید مورد ریسپانس رو چک کنی هر چی توانایی Response بالا باشه فرمان رو بازیکن زود انجام میده و به راحتی اجازه نمی ده توپ از پاش جدا بشه و به بیرون بره. وقتی کامپیوتر قدرت هاش افزایش پیدا کنه ریسپانسشون هم بیشتر میشه و می تونن تصمیمات درست و به موقعی بگیرند.
10- می تونم یه کار هایی بکنم ولی اونقدر حرفه ای نشدم که بخوام نحوه خاصی بگم فقط باید تمرین کنی و کمی شانس بیاری ولی قلق خاصی داره باید تشخیص بدی که ضربه آزاد شما چه حالتی می خوای داشته باشه. در طول زدن ضربه آزاد اگه جهت پاینن رو نگه داری شوت فنی و سرعت کمتری خواهد داشت (سرعت کم توپ در طول ضربه ایستگاهی یه مزیتی داره که الان می گم مزیتش رو) و اگه جهت بالا رو نگه داری با ماکسیمم سرعتش می ره. گفتم که کم بودن سرعت توپ مزیت داره مزیتش اینه که شما توی اون لحظات که توپ در حال رفتن به دروازه هست می تونید با تپ زدن های متوالی به دکمه ضربدر به توپ کات بدید و با زدن دکمه مثلث مسیر توپ رو ثابت نگه دارید. حالا با توجه به این اطلاعات پر واضح هست که نحوه اجرای یه شوت مستقیم و پر ضرب و سرعت به این شکل هست که دکه بالا رو + دکمه مثلث رو در لحظه شوت نگه دارید.
11- به هر حال باید کمی شانس بیارید و اعتماد به نفس داشته باشید دروازبان خوبی هم داشته باشید
12- موقع پاس دکمه L1 یا LB رو نگه می داریدوقتی پاس به هم تیمی رسید مثلث رو بدون مکث می زنید این نحوه اجرای صحیح یه یک - دو کلاسیک و ریز هست ولی ممکنه بخواهید تحت شرایط تصمیات دیگه ای بگیرید برای برگردوندن توپ به بازیکنی که یک - دو رو شروع کرده
13- پا عوض کردن - رقص پا با سرعت بالا و دش دریبل. دش دریبل کار راحتی هست : سرعت رو کم می کنید هم زمان جهت و L1 رو می زنید به طرز نرمی جا می ذاره مدافع رو
منظور ایشون تنظیمات کیت سرور هست نه بازی. بیخیال توی کیت سرور هم یه امکاناتی هست که می تونی در گرافیک بازی دخل و تصرف کنی. من به نظرم اگه دست نخورده باشه بهتره وقتی کم می کنی کیفیت رو بد میشه قیافه ها توی صحنه آهسته گیم پلی بیشتر هم که می کنی گیر می کنه بازی و افت فریم میدهنقل قول:
چک کن ببین درجه سختی مستر لیگ ها یکی هست نکنه یکیش رو گذاشتی روی تاپ پلیر یکی رو گذاشتی ریگولارنقل قول: