سلام یعنی هیچجوره آمریکاییش گیر نمی یاد ؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااا چقدر ما بیچاره ایم که آدامسمونم چینیههههههههه:19::19::19::19::19::19: :19::19::19:نقل قول:
Printable View
سلام یعنی هیچجوره آمریکاییش گیر نمی یاد ؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااا چقدر ما بیچاره ایم که آدامسمونم چینیههههههههه:19::19::19::19::19::19: :19::19::19:نقل قول:
دوستان من هرچی IP مودم رو میزنم وارد Setup ش بشم اصلا هیچ اتفاقی نمی افته . هم با IE و هم FF زدم نشد چیکار کنم میخوام DNS مودم رو عوض کنم نمی شه (Asus am604) ؟!!
سلام دوستان این مودمهای adsl میتونه به dial up هم متصل میشود؟ اطفا سریعتر
شما روی آیکون کارت شبکتون کلیک کنید و به قسمت support برید و یک عکس بمدازید به احتمال تنظیمات کارت شبکه رو به درستی انجام ندادید.نقل قول:
خیر نمیتونه وصل بشه.نقل قول:
1- یک خونه با مساحت 200 متر و و طبقه بالا و پایین رو خوب جواب میده. آنتن داخلی داره و مشکل نداره خیر نمیشه آنتن رو عوض کردنقل قول:
2- چینیه ولی درجه 1
3- گارانتی اصلی ساخت سیستم هست و فکر کنم حدود 180000 تومان باشه
این هم دیتاشیت واسه مشخصات بیشتر:
کد:http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/datasheet/1224646285373/WAG320N-EU_V10_DS_NC-WEB.pdf
سلام دوستان...بنده از پارس انلاین سرویس میگیرم مودمم هم زایکسل هست..میخواستم برم xbox live ارور mtu رو میده که میگه باید بالای 1364 باشه ولی تو تنظیمات مودم mtu رو نمیتونم پیدا کنم خواهشا کمک کنین
آقا این ایکون کارت شبکه که میگی کجا هست ؟ اگه منظورتون تو Device Manager هست که Per گرفتم ولی گزینه ای به عنوان Support پیدا نکردم .نقل قول:
بعد اینکه موقع تنظیم تلفنی از طرف ISP مشکلی نبود میرفت ولی الان نمیدونم چرا نمیره . ویندوز 7 هست . تشکر :40:
داخل ویندوز 7 نمی دونم ولی همچین قسمتی باید روش کلیک کنید:نقل قول:
وقتی properties میگیرید برید داخل بخش ipv4 از اونجا هم عکس بگیرید. به احتمال Default gateway رو درست نزدیدکد:http://up.--------.com/images/ppfxbh9y3xfyk6jzsn.jpg
میشه منم جواب بدید
اول برید داخل cmd و دستور زیر رو بزنید اگر Reply داد یعنی می تونید mtu رو به 1364 افزایش بدید در غیر اینصورت نمیشه تا اونجا که می دونم واسه پارس آنلاین بیشتر از 1272 نمیشه:نقل قول:
ping 4.2.2.4 -l 1364 -f
در هر صورت من داخل تنظیمات مودم قسمتی برای افزایش MTU ندیدم.
دو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
اگر مودم شما زایکسل 660 وایرلس باشه طبق مسیر زیر mtu رو پیدا می کنید:نقل قول:
Network > WAN > Internet Connection > Advanced Setup
آقا برا من گزینه Support رو نداره Details هم اونهایی توی عکس شما هست نیست .نقل قول:
کد:http://aryasoftgame.persiangig.com/Untitled.png
سلام
دوستان من دیروز خطم وصل شده و خودم کانفیگ کردم ولی به یه مشکل برخوردم
هنگامی مودم رو خاموش می کنم و کامپیوترو خاموش می کنیم و بعدا که روشن میکنم میخوای کانکت بشم میزنه ارور 678
ولی اگر در یه مرورگر برم بهو یوزر و پسور رو بزنم درست میشهکد:http://192.168.1.1
مشکلم چیه؟
در ضمن من دریه پسور جدید میزارم و یوزرمو همون ادمین میزارم ولی باز دوباره یوزرم همون ادمین میشه چکار کنم؟کد:http://192.168.1.1
سپاس
دوستان ميشه روش D-Link-2640U رو بگذاريد ؟
ممنون ميشم
با سلام
من هم مثل دوست بالایی ، مشکل دارم با اتصال لپ تاپم به مودم D-link 2640U . با پورت لن وصل میشه به اینترنت ، ولی با وایرلس راستش بلد نیستم ، لپ تاپم سرچ که میکنه وایرلس را پیدا میکنه ، کانکت هم میشه ، ولی بعدش دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم !!! با همون کانکشن برودبند ، خطای یوزر و پسوورد میده !
لطفا راهنمایی کنین .
سلام به تمام دوستان گل
من حدودا 45 تومن مایه دارم،خواستم ببینم مودم خوب چی میشه با این بودجه بخرم !!!!
wi-fi داشته باشه
4تا کانال lan داشته باشه (( برای شبکه کردن میخوام ))
از برند TP-link باشه
خلاصه یه چیز عمری چون کامپیوتر من 24 ساعته روشنه و حدود 20 ساعتش تو اینترنت هست !!!!:31:
راستی خودم دوتا مدل دیدم،لطفا قیمت و نظرتون رو هم بگید: W8901g , W8960n
ممنون
شما تو عکس بالا روی properties کلیک کید و در قسمت ipv4 تنظیمات رو به صورت دستی وارد کنید:نقل قول:
ip : 192.168.1.10
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway : 192.168.1.1
شما همون W8901g رو می تونید با اون بودجه بگیرید. مودم W8960n قیمتش حدود 70 تومن هست.نقل قول:
از لحاط زیاد روشن ماندن مودمها هم نگران نباش چون برای همین کار ساخته شدند.
شما باید مودم رو در حالت pppoe تنظیم کنید که دگه نیازی به کانکشن برودبند نداشته باشه.نقل قول:
sei_pm جان دستت درد نکنه کار کرد .
آقا کسی می تونه طرز عوض کردن DNS مودم Asus am604 رو بزاره از سایت open dns یه dns جدید گرفتم خودش راهنمایی داره با عکس برا مودمهای asus ولی اصلا مثل مال من نیست و اون گزینه هایی که گفته رو من هرچی می گردم توش پیدا نمیکنم کلا setup من فرق میکنه . ممنون
از تمام دوستان عزیز خواهشمندم که نظرشون رو در رابطه با TP-Link W8901g بگن !!!!
wi-fi ؟
از همه نظر بگید !!!!
چون دارم میرم بگیرم
ممنون
سلام
من به تازگی از مخابرات adsl گرفتم و مودمم dlink2640u هستش ولی اصلا بلد نیستم چطور تنظیمش کنم
اگه کسی فایل تصویری و یا اموزشی داره ممنون میشم برام بگذاره یا همینجا راهنمایی کنه
پس جواب من چی!!!!!!نقل قول:
دو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
سلام دوستان
من از پارس سرویس گرفتم منتهی خودم مودم خریدم و tplink گرفتم 5511
حالا طریق کانفیگ کردنش رو بد نیستم و خودشون هم گفتم ما این نوع مودم رو ساپورت نمیکنیمو نمیدونیم
کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز شما برای اینکه بتونید از وایرلس مودم خودتون استفاده کنین باید مودم رو رو حالت PPPoE کانفیگ کنید اینطوری هر سیستمی که با کابل لن به مودمت وصل بشه ( یعنی هر 4 تا پورت اترنت ) اینترنت داره هم اینکه هر وسیله ای که وایرلس مودمت رو پیدا کنه میتونه به اینترنت وصل بشهنقل قول:
فقط یادت نره که پسورد وایرلس هم فعال کنی
اینم آموزشش :
کد:http://www.4shared.com/file/225816141/cffcbe8/Asus_am602_Farsi_Shatel.html
دوست عزیز اگه صحفه اول رو میخوندی میتونستی آموزشش رو پیدا کنینقل قول:
اینم یکی دیگهکد:http://www.4shared.com/file/225816141/cffcbe8/Asus_am602_Farsi_Shatel.html
کد:http://www.4shared.com/file/225816142/95f69a52/Asus_am602_Farsi.html
درود،
سؤال پیرامون مودم؛
درحالحاضر من فقط واسهی PC میخوام و در آینده نزدیک لپتاپ هم اضافه میشه، آیا این مودم مناسبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TP-Link TD-8811 Ethernet/USB
1x 10/100M Auto-Negotiation RJ45 ports(Auto MDI/MDIX), 1x RJ11 port, 1x USB 1.1 port
این مودم خوبیه تقریبا ساده ترین و ارزونترین مودم هست . شما اگر بخواید همزمان از و PC و لپتاپ استفاده کنید مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان مودم adsl که خشاب برای جایگذاری سیم کارت داشته باشد سراغ دارید ؟
ممنون دوست عزیز. :10:نقل قول:
1. ارتباط USB مشکلی نداره؟ (از جهت مشکلات نصب و سرعت و...)
2. و نظرت درمورد D-Link DSL-2520U چیه؟ (قیمت هم یکیه)
تفاوت کانکشن pppoe , bridge در چیه ؟ و در کل چند نوع کانکشن می توان ساخت ؟
من همین رو دارم و کارش خوبهنقل قول:
با این حال اگر میتونی بیشتر هزینه کنی مودم وایرلس بگیر تا در آینده لپ تاپ امکان جابجایی داشته باشه و مجبور نشی کنار PC بشینی
سلام
تست سرعت گرفتم ping رو 511 زد یکمی زیاد نیست؟
مشکل از کجا میتونه باشه
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
مودمهای وایرلسای که یک پورت داشته باشن + USB یا دو پورت، حدود قیمت از چقدره؟ و مدلها؟ (چون واقعاً مودم دارای چهار پورت RJ45 بهدرد من نمیخوره)
چند وقته مودمرو داری؟ و اینکه از چه شرکتی خدمات میگیری؟
مچکر/. :10:
آقا من مودم dlink 2640u دارم وقتی میخوام با گوشی به وایرلس مودم وصل بشم کانکت میشه ولی تو گوشی اینترنت ندارم.
میشه راهنمایی کنید؟
سلام به اساتید این بخش! دوستان ما می خوایم 10تا سیستمو شبکه کنیم این سیستما کارت شبکه جدا ندارن و از همون پورت روی مین اینکارو می خوایم انجام بدیم یه مودم zyxel و یه سوییچ 16 پورت datasheen d316s داریم و یه اینترنت 512 شاتل!
سیستما راحت شبکه میشن ولی هر کاری کردیم نتونستیم اینترنتو روشون شیر کنیم!
کلی از فروما و سایتارو خوندم ولی نتیجه نگرفتم فکر کنم باید تنظیمات مودم رو دستکاری کنم ولی نمیدونم چجوری>
اگه کسی کمک کنه یه دنیا ممنونش میشم
مودم رو رو حالت PPPoE کانفیگ کردی ؟ چون اگه رو حالت bridge باشه نمیتونی از اینترنت استفاده کنینقل قول:
دوست عزیز اکثر مودم های وایرلس الان 4 پورت رو دارن چون اون پورتها برای خیلی از کاربرها کاربرد داره و کار سویچ رو انجام میدهنقل قول:
شما هم میتونی مدل dlink 2640u رو بگیری با قیمت 40 الی 45 تومن که برای فضای یه خونه کاملا مناسبه
سلام دوستان بنده به چه صورتی میتونم SNR Margin خطمو یا همون ای دی اس ال رو بگیرم مودم Asus Dsl-X13
خیلی ممنون که سریع جواب دادی.6 ماه بود مودم خریده بودم چون گوشی وصل نمیشد با gprs میرفتم اینترنت ولی بسته های نا محدود ایرانسل دیگه فعال نمیشه وحجمیش هم نمیصرفه... خلاصه دیگه باید درست میشد دستت درد نکنه خیلی حال دادی!:10:نقل قول:
همونطور که mehshad گفت مودم های وایرلس از 40 شروع میشه به بالا ...نقل قول:
من این مودم رو یک ماه هست که خریدم و دارم با سرویس 256 مخابرات 24 ساعت دانلود میکنم.
کلا نگران سازگاری مودم با شرکت ها نباش چون حرف الکی هست ، مثل اینکه بگن در این اتوبان اتومبیل BMW پشتبانی نمیشه و باید از سمند استفاده کنید!