نقل قول:
-فار ، آموزش تشریحی مفصل داره و یه کم هم تست داره
دیفرانسیل خیلی سبز فقط تست با پاسخ تشریحی داره که تو پاسخ هاش یه درسنامه آورده
درسنامه اش خیلی خلاصه است
-دیفرانسیل و فیزیکش که جالب نیست
نقل قول:
-فار ، آموزش تشریحی مفصل داره و یه کم هم تست داره
دیفرانسیل خیلی سبز فقط تست با پاسخ تشریحی داره که تو پاسخ هاش یه درسنامه آورده
درسنامه اش خیلی خلاصه است
-دیفرانسیل و فیزیکش که جالب نیست
نقل قول:
تست های کنکور داره تالیفی هم داره
به نسبت کتابای دیگه تالیفیاش بیشتره، یه خورده هم سخت تره
تست های تالیفیش غیر از قرابت معنایی که یه کم برداشت و نظر شخصی قاطی داره بقیه قسمت هاش تست های خوبین
بعضی از تست های کنکور ، مخصوصا آزاد رو نیوورده
ادبیات میکرو گاج تست های کنکورش بیشتره
سلام
ممنون دوستان
پس برای دیف و پایه خیلی سبز میگیرم.البته برای پایه بیشتر تست تالیفی میخوام چون تستای کنکورو از ده استاد کار می کنم.
بازم ممنون
فقط برای آرایه:من جزوه ای که از سبطی تو اینترنته دانلود کردم.کتاب همایش لازمه؟؟
دوستان ممنون میشم در رابطه با این سوال هم راهنمایی کنید : اگر کتاب هندسه پایه نشر دریافت رو بگیرم نیازه که تمرینات خود کتاب هندسه ر هم بخونم؟ (آخه توی برنامه ی پیشنهادی ک توی سایت نشر دریافت هست برنامه فقط بر اساس این کتاب تنظیم شده و اسمی از کتاب درسی نیست)
و مورد دوم اینکه نظرتون در مورده هندسه تحلیلیه دریافت جیه؟ اگر ممکنه یک مقایسه بینه کتاب هندسه تحلیلی انتشارات دزیافت و فار انجام بدید
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
بچه ها زیست جامع مهرو ماه چطوره
دیفرانسیل فار به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه اصلا کتاب خوبی نیست برعکس فیزیک و گسسته
دیفرانسیل تخته سیاه و گاج بهترین گزینه هاهستن
دوست عزیز ممکنه دلایلتون رو بگید؟نقل قول:
سلام دوستان بانک سوالای 4گزینه ای تخته سیاه (ریاضی)چطوره؟؟؟؟؟برای شیمی سوم چی بخرم؟؟؟زود جواب بدین لطفاااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! !!!!!!راستی ی سوال دگمن امسال دارم میرم سوم تجربی میخام ازمون شرکت کنم ب نظر شما ازمونای قلمچی بهتره یا گزینه2؟؟؟؟؟؟؟؟
کتابش مضخرفهنقل قول:
به جای روش های تستی یه سری چیزای چرت و پرت اثبات که که به هیچ دردی نمیخوره.
برای شیمی سال سوم دنبال هرچی میرین دنبال مبتکران نرین که 50 درصدش مطالبش اضافی و وقت گیره
اینو بگم که شاید کتابای گاج گرون باشن ولی خداییش همه کتاباش عالیه.
فیزیک و دیفرانسیل و دینی گاج رو حتما بگیرین
اگه کلاس نمیرین فیزیک پیش فار رو بگیری یه دور بخونین بعد تستای گاج رو 2 دور بزنین
شیمی 3خیلی سبز
شیمی پیش خیلی سبز یا فار
ریاضی پایه تخته سیاه
گسسته فار
تحلیلی گاج
کتاب دیفرانسیل و ریاضی پایه اندیشه فائق رو هم حتما بگیرین که خریدش برای هر دانش آموز رشته ریاضی واجبه
ادبیات هم کتابای نشر دریافت رو برین بگیرین
دوستان لطفا یکی جواب منو بدههههههههههههههه!برا شیمی سوم چ کتابی بخرم؟؟؟؟(ریاضی) بانک سوالای 4گزینه ای تخته سیاه چطوره؟؟؟؟
مبتکران یا خیلی سبزنقل قول:
نقل قول:خوب فار یه کتاب آموزشی و تشریحیه و هدفش اینه که برا بچه هایی که دسترسی ندارن ،جای یه معلم متوسط یا خوب رو برا آموزش و حتی امتحان نهایی پر کنه ; کتاب تست نیستنقل قول:
البته این چربش آموزش تشریحی به تست هاش اونقدرها هم شدید نیس
مثلا قضیه هیپاسوس رو هم اثباتشو ارجاع به سایت داده هم خودشو حذف کرده گفته ازش سوال نمیآد
در صورتی که همین مولف تخته سیاه چقدر وقت برنامه فرصت برابر رو سر هیپاسوس هدر کرد
بچه لطفا یه کتاب خوب برا دیفرانسیل با دلایل منطقی به من معرفی کنید
بدون شک کتاب دیفرانسیل نشر الگونقل قول:
- آموزش کامل و کاملا منطبق با کتاب درسی های جدید
- تست های خوب تالیفی و کنکور - هم تست های سخت داره و هم متوسط
- پاسخ نامه ی خوب و کامل
- سطح بندی تست ها که خیلی بهتون در پیدا کردن نقاط ضعف کمک می کنه
کتاب اموزش حسابان فار منتشر شد به نظرتون کتاب خوبیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگر ج سوالم رو بدیدنقل قول:
سلام دوستان میگم برا هندسه تحلیلی و فیزیک و ادبیات جامع نظرتون چیه
نقل قول:خوب همه مطالب کتاب درسی تو اکثر کتابای هندسه پایه هستنقل قول:
اما تست های هندسه پایه یه وقت اینجوریه که سوال با استفاده از قضیه یا فرمول کتاب درسی حل میشه یه وقت خود تمرین کتاب درسی رو به عنوان اصل موضوع میگیره و بر اساس اون یه تست طرح میکنن
مواردی اینچنین باعث میشه که بنظرم بهتره هر کتابی میگیرید، تمرینها و اصلا متن خود کتاب درسی هندسه 1و2 رو بخونید
-دریافت مختصر مفید تره و حرفه ای تر ، فار عمقی تر و شهودی تر
اگه مدرسه میرید و اونجا هم با معلم یه بار درس رو میخونید و امتحان نهایی میدید ، دریافت گزینه مناسب تریه
اما اگه پشت کنکوری باشین یا بخواید پیش خوانی کنید قبل مدرسه یا خودتون بخونید فار !
بازهم تشکر از کمکتوننقل قول:
مدرسه میرم و معلم هم دارم اما تصوری که شما از دبیر دارید با دبیرهایه مدرسه ی ما زمین تا آسمونه:-D پس همون فار رو میگیرم
سلام دوستان میگم برا هندسه تحلیلی و فیزیک و ادبیات جامع نظرتون چیه
ممنون میشم اگه جواب بدید
منظورتون از برنامه چیه؟نقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
فقط اگه میشه زودتر درمورد تخصصیها نظرتون رو بگید.خیلی دیر به دیر میگید.مادیگه باید شروع کنیم
سلام دوستان من میخام کنکور تجربی بدم ولی ریاضیات گسسته رو هم باید بلد باشم(برنامه نویسی) دوران دبیرستان 7-8 سال پیش جبرواحتمال رو پاس کردم و فقط کلیاتش یادمه! کتاب ریاضیات گسسته فار به درد من میخوره که باهاش هم جبرواحتمال یادبگیرم هم کلیات گسسته بفهمم؟
ممنون
میخواید رشتهی کامپیوتر تحصیل کنید؟ اگه برا کنکور نیست، به نظرم حل یه مشت تست ریاضی گسسته به دردی نمیخوره!نقل قول:
سلام دوستان من میخام کنکور تجربی بدم ولی ریاضیات گسسته رو هم باید بلد باشم(برنامه نویسی) دوران دبیرستان 7-8 سال پیش جبرواحتمال رو پاس کردم و فقط کلیاتش یادمه! کتاب ریاضیات گسسته فار به درد من میخوره که باهاش هم جبرواحتمال یادبگیرم هم کلیات گسسته بفهمم؟
توی سایت نشر دریافت یک برنامه ی مطالعاتی برای خوندن درس هندسه پیشنهاد شدهنقل قول:
ممنون از جوابتون، دوست عزیز من قبلا دانشگاه رفتم این دفعه میخام تجربی کنکور بدمنقل قول:
من برنامه نویسی رو تو محیط کار یاد گرفتم الانم اون مبحثی رو که میخام یادبگیرم به ریاضیات گسسته ربط داره(چیزی نپرسیدم از طرف)، میخام قبل از اینکه دوره شروع بشه 3 ماهه کلیت گسسته رو خوب بفهمم، هم برای کارم خوبه هم برای کنکور، درضمن کتابهای ریاضی و فیزیک فار برام جالبترند
اون مباحثی که شما برای علوم کامپیوتر لازم دارید و در گسسته دبیرستان هست، ربطی که کنکور تجربی نداره. یعنی گراف و ترکیبیات و شاید نظریه اعداد. من با کتاب های گسسته کنکور اشنایی زیاد ندارم فقط میتونم بگم شما نیازی به یه کتاب با کلی تست کنکور و حاوی نکات کنکوری! ندارید. یه کتاب آموزش کم حجم و خود کتاب گسسته دبیرستان شاید به دردتون بخوره.نقل قول:
من برنامه نویسی رو تو محیط کار یاد گرفتم الانم اون مبحثی رو که میخام یادبگیرم به ریاضیات گسسته ربط داره(چیزی نپرسیدم از طرف)، میخام قبل از اینکه دوره شروع بشه 3 ماهه کلیت گسسته رو خوب بفهمم، هم برای کارم خوبه هم برای کنکور، درضمن کتابهای ریاضی و فیزیک فار برام جالبترند
موفق باشید!
نقل قول:نقل قول:
برای اون ریاضیات گسسته فکر کنم کتاب "ریاضیات گسسته مقدماتی" نوشته : بالاکریشنان ، از انتشارات فاطمی / یا "ساختمان های گسسته" نوشته :جانسون باو از انتشارات سیمای دانش به کارتون بیاد
ولی الان بهترین کتاب گسسته کنکور قطعا فار هست
دوستان خواهشا جواب بدیدنقل قول:
نقل قول:
هندسه تحلیلی کتاب خوب زیاده باید ببینی کدوم به کار شما میآد و به سلیقه ات میخوره
گاج سفید / فار / مبتکران (مهدی دهقانی) / تست خیلی سبز (نصیری) /....
برای فیزیک اگه آموزش بخوای فار و اگه فقط بخوای تست بزنی خیلی سبز.
ادبیات هم اگه فقط یک کتاب جامع بخوای بگیری تو اینها که هست الگو و گاج میکرو از بقیه بهترن
برای زبان فارسی دریافت بهتره یا خیلی سبز ؟
دلیلشم بگید
خیلی سبز ، مطالب رو بهتر و بیشتر توضیح دادهنقل قول:
البته من در زمینه ی کنکور ، کتاب 5 مبحث زبان فارسی خیلی سبز رو توصیه میکنم
من خیلی سبز ندارم اما دریافت فوق العادست واقعا ادم رو علاقمند میکنه به زبان فارسی الی حجمش بالاست اگر با حجمش مشکلی نداری عالیهنقل قول:
خیلی سبز رو ندیدم
برای ریاضی 3 فیزیک3 شیمی3 ادبیات3 جامع عربی و فیزیک پایه کدام کتاب ها راپیشنهاد می کنید
من که میخوندم یادمه سر یه سری مسائل واقعا سردرگم میشدم. مثلا یه جا میگفت "ات" وازهی لغات یک تکواژه، بعد از کس دیگهای که میپرسیدی میگفت نه طراح کنکور این رو تکواژ جدا نگرفته! از این موارد داشت. لااقل اون چاپیش رو که من خوندم(فکر کنم89 )نقل قول:
خیلی سبز ، مطالب رو بهتر و بیشتر توضیح داده
برای سال سوم به نظرتون انتشارات گلواژه خوب هست؟چه درس هایی بهتره؟
اتفاقا مشکل اصلی این کتاب حجمشه . سوال من اینه که اگه کسی به جای دریافت خیلی سبز بخونه در حد دریافت زبان فارسیو یاد میگیره یا نه؟نقل قول:
من خیلی سبز ندارم اما دریافت فوق العادست واقعا ادم رو علاقمند میکنه به زبان فارسی الی حجمش بالاست اگر با حجمش مشکلی نداری عالیه
خیلی سبز رو ندیدم