چاکرم اقا کامارو:n40:
حرفای شما همیشه توی واقعیت دیدم که چقدر درست در میاد الانه همین داستان روکش کردن تایر مثلا توی هر کتابچه بگردی چیزی در موردش نوشته؟؟!! من که تو کتابچه پراید هیچی در موردش ننوشته و نگفته اگه تایر سایز خودش خیلی گرون بود و گیر نیومد چیکار کنیم؟؟!!:n27:
یا مثلا وقتی موتور و گیربکس اوضاعش خرابه و وسیله درست حسابی گیر نمیاد چی کار باید کرد؟؟؟!!:n13:
والله راستیاتش اگه قرار باشه آدم فقط از روی منوحال بخواد به ماشینش حال بده اوضاعش خرابه آخه اوضاع کلی خرابه دیگه!!:n37:
بعد طرف مث خر تو گل گیر میکنه و هی زور میزنه که چکار کنه؟؟؟!!:n28:
منوحالش بهش میگه برو فلان وسیله از فلان شرکت با فلان مارک بگیر بیار بده واست سوار کنن و اینجوری اونجوری هم تنظیم شه!!:n26:
بعد که گیر نیاورد باید بشینه همیجوری هی ماشین خرابش نگاه کنه و هی اون منووحالش نیگا کنه تا معجزه شه و ماشینه خودبخودی درست شه...!!!:n08:
درست هم که نیشه باید هی بزنه تو سرش که یا کاش کار فنی بلد میشدم اینقده به منوحالم نمیچسبیدم...!!!:n34:
آقا فیلم دیدم ملت تو بعضی کشورا که لوازم ماشین آمریکایی نبود میشستن از وسائله دیگه یدکی درست میکردن ماشینشون راه میافتاد !!:n38:
بعد با خودم گفتم خب الانه که شما و آقا محمد جواد و آقا kcnc کسای دیگه که دیدم همین کار میکنن یا وسیله درست میکنن یا تعمیر میکنن یا از یه ماشین دیگه اینور اونورش میکنن میگذارن رو ماشین خودشون و کار هم میده!!!:n02:
خب این خودش کلی استادی میخواد الکی که نیست هر بچه مدرسه ای یه 5 کیلو کتاب کاغذ بزنه زیر بغلش راه بیافته بره تو ماشین قراضه ها هی اینور اونورشون کنه بگه من اوستام ماشین قراضه درست میکنم منو حالم از یو اس آ آمریکن اوستا جنرال موتوری اومده!!!:n08:
اگه اونا که تو آمریکا با منوحال ماشین درست میکنن جا شماها بودن اصن نیتونستن ماشین روشن کنن چه برسه به تعمیر کردنشون...!!:n35:
نمونشم دیدم که فقط حرف و حرف و حرف ولی از کار درست حسابی کردن هیچ خبری نیس که نیست.....!!!:n41:
نمیدونم والله شاید منو حرف دارن بجا منو حال!!:n33:
الانه با همین چیزا که شما اینجا نوشتی و بر بچه ها دیگه از ماشینای خودشون نشوتن من کلی چیز یاد گرفتم برم مثلا بیوک و نوا کاپریس و..ببینم خیلی از چیزاش دستم میاد که اوضاعش چطوریه البته بگما به پا شما استادا نمیرسم و حالا حالاها باس شگردی کنم و همینم خیلی عالیه که آدم شاگرد استادهای بامرامی مثل شماها باشه :n40: