ممنون عزیز ، در مورد jab باید بگم کارت گرافیک بالاتری هم داره. ATIنقل قول:
حالا کسی هست که در مورد Dell اطلاعاتی به من بده؟
تو رینج قیمت 1.400 چه مدل دلی خوبه؟
من بابل زندگی میکنم ، سمت شمال چه گارانتی بهتره؟ آساک یا آریس کدوم بهتره؟
ممنون عزیز ، در مورد jab باید بگم کارت گرافیک بالاتری هم داره. ATIنقل قول:
حالا کسی هست که در مورد Dell اطلاعاتی به من بده؟
تو رینج قیمت 1.400 چه مدل دلی خوبه؟
من بابل زندگی میکنم ، سمت شمال چه گارانتی بهتره؟ آساک یا آریس کدوم بهتره؟
کسی در مورد این مدل نظری داره:
Sony SR 490 PDP
CPU 2.8
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 320
13.3
1,780,000 رایان تضمین
در مقایسه با این مدل چه نظری دارید؟
Dell Studio 1340
CPU 2.66
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 500
13.1
1,410,000 امرتات
سبکی و کانفیگ بالا برام مهم است.
جواب ما ورهم بديننقل قول:
SR از نظر سبکی و کیفیت ساخت و کانفیگ بهتره. اگر گرافیکش 4570 است، DELL در برابرش هیچ حرفی برای گفتن نداره جز اینکه: "من ارزونترم"نقل قول:
نقل قول:
در مورد سری nw باید بگم که در ایران کانفیگ هایی که و جود داره همه ارزون قیمت هستن از طرفی هم کیفیت و کاراییشون نسبت به نوت بوک های هم قیمت از دیگر برند ها مقداری کمتره.
برای نوت بوک های حدود 1 میلیون تومان شرکت هایی مثل lenovo و acer نوت بوک های خوب و با امکانات مناسبی ارائه می کنن.
در مورد نوت بوک های سری dv6 و dv7 هم در کل نوت بوک های خوبی هستن. سری dv7 به نظرم بزرگ و سنگین هست ولی اگر با وزنش مشکل نداری خوبه اما در این محدوده سری ar از سونی هم هست که 17 اینچ و هم وزن dv7 هست اما کیفیتی به مراتب بالاتری داره مخصوصا اینکه LCD بی نظیری داره.اگر وزن دستگاه برات اهمیت نداره سری ar از سونی که البته دیگه تولید نمی شه ولی در بازار هست بهترین انتخاب هست.
اگر هم وزن دستگاه برات مهمه همون lenovo که معرفی کردم انتخاب خوبیه
امید وارم هرچه زود تر ترک کنی !:31:نقل قول:
کاربردت رو هم مشخص میکردی بد نبود و از طرفی نوت بوک پرتابل میخوای یا نه! یا اینکه برای بازی می خوای یا نه؟؟
حالا همین جوری یه پیشنهاد من میدم!
APPLE MACBOOKPRO MC118LL/A
CPU P8700 2.5 3MB
4GB DDR3
HDD 250GB
DISP 15.4 LED
NVIDIA G9400M
Mac OS X 10.5 Leopard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر شما دوست عزیزنقل قول:
اصولا مبتکر این رنج لپتاپها که الآن با پردازنده اتم به Netbook و در مواردی به subnotebook مشهور شده اند شرکت تایوانی ASUS است.
صرفنظر از قیمت رتبه بندی Netbook ها از نظر کارایی به این صورت است:
1- SONY P series
2- سونی سری W
3- ایسوس Eee
4- ایسر Aspre One
5- لنوو
6- HP
7- دل
8- MSI
برای قیمتهای متعارف ایسوس از هر نظر از بقیه سره. میتونی به Notebookcheck.net مراجه کنی و چند تا بررسی اط نت بوکها را بخونی. در کانفیگ برابر، ایسوسها در تستها از بقیه بیشتر امتیاز آوردن. همچنین ایسوس خنکتر و دارای عمر باطری بیشتر و نمایشگر خوب است.
از بین ایسوسها من این مدل را بهتون پیشنهاد میکنم:
ASUS Eee PC 1000HE
دارای پردازنده Atom N280 و هارد 160 گیگ و 1 گیگ رم و نمایشگر LED و عمر باطری 9 ساعت و ویندوز XP.
قیمت حدود 400 تومان
ميخوام يه لپ تاپ بگيرم زير 2 ميليون
وايو بگيرم يا دل ؟
اصولا در هر رنج قیمتی یک برند گزینه های بهتری داره:
برای زیر 600 تومان ایسر
600 تا 1 ملیون : ایسر، لنوو، ایسوس، دل...
...
اینکه دل در کشور ما پر فروشه و از هر آدم ناشی که میپرسی میگی دل بخر، دلیلش اینه که قبلا وارد کننده ها فقط دل و سونی و توشیبا وارد میکردند. و در بین اینها دل از نظر قیمت نسبت به کارایی از اون دو تا بهتر بود و برای درآمد خانواده های ایرانی گزینه های معقول تری داشت.اما برای 2 میلون، DELL اصلا برند خوبی نیست.
وقتی شما هیچ انتظاری از لپ تاپ نمیگی، اصولا شما لپ تاپ 2 ملیونی میخری چون:
1- پول زیادی داری و نمیدونی چطوری خرجش کنی
2- میخوای با بقیه از نظر کانفیگ کل بندازی
3- میخوای لپ تاپی که دستت هست، دست هیچ کس دیگه نباشه
یا انتظارت از لپ تاپ را بگو یا یکی از این 3 گزینه را انتخاب کن تا دوستان مورد مناسب را بهت پیشنهاد کنند.
بچه ها ببخشید اگه زیادی رو راستم.
کدوم ادم اسکولی با لپ تاب کل میندازه اگه میشناسی معرفی کن:31: اگه بخواد کل بندازه یه دسکتاپ میخره با core i7 نه یه لپ تاب زپرتی:20:نقل قول:
تائید میشهنقل قول:
در تكميل و تصحيح پست شما دوست عزيز :نقل قول:
اولا VAIO P يك Netbook نيست بلكه يك UMPC يا Ultra Mobile Personal Computer است .
دوما VAIO W تو خيلي فروم ها و سايت هاي معتبر رتبه اي به مراتب پايين تر از بقيه رو گرفته و خريدش با قيمت الان بازار تهران ( 830 هزار تومن !! ) اصلا توصيه نميشه
بهترين Netbook ها الان Asus EeePC 1000XX هستند ( سري كلي ) و بعد Acer Aspire One و همينطور Lenovo SX ها و مدلي كه ناشناخته مونده . LG X120
البته Dell Mini 10v هم نت بوك خيلي خوبي هست
ولي من در ايران با توجه به تمامي موارد فقط Acer Aspire One D250 رو پيشنهاد ميكنم
فوق العاده هست
محض اطلاع شما دوست عزيز مدل Dell Precision M6400 Covet تو هر سايت و فرومي به عنوان بهترين لپ تاپ جايگزين دسكتاپ و سرور انتخاب شده و توصيه ميشودنقل قول:
اینکه دل در کشور ما پر فروشه و از هر آدم ناشی که میپرسی میگی دل بخر، دلیلش اینه که قبلا وارد کننده ها فقط دل و سونی و توشیبا وارد میکردند. و در بین اینها دل از نظر قیمت نسبت به کارایی از اون دو تا بهتر بود و برای درآمد خانواده های ایرانی گزینه های معقول تری داشت.اما برای 2 میلون، DELL اصلا برند خوبی نیست.
در ساخت اين مدل بالاترين تكنولوژي دل به كار رفته و به عبارتي اعتبار و آبروي دل محسوب ميشود
به سايت دل مراجعه كنيد و مشخصاتش رو بخونيد
اين لپ تاپ ميتونه هميشه روشن باشه و اصلا خاموش نشه حتي زير فشار پردازشي سنگين
( قيمت ايران 4 ميليون )
البته مدلهاي حرفه اي Latitude XFR و Latitude ATG رو ديگه بايد بشناسيد بهترين لپ تاپ هاي مهندسي و صنعتي هستند كه انتخاب اول حرفه اي ها هست حتي يك قدم جلوتر از Thinkpad هاي IBM
لطفا همينطوري نظر ندهيد و كاربران رو گمراه نكنيد
با تشكر
ببينيد از مزيت هاي 1340 ميشه به نمايشگر عالي و همينطور هارد 7200 و حجم بالاتر و همينطور رم DDR3 اشاره كردنقل قول:
Sony SR 490 PDP
CPU 2.8
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 320
13.3
1,780,000 رایان تضمین
در مقایسه با این مدل چه نظری دارید؟
Dell Studio 1340
CPU 2.66
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 500
13.1
1,410,000 امرتات
سبکی و کانفیگ بالا برام مهم است.
در ضمن نمايشگرش هم LED هست به معناي كيفيت بهتر و مصرف كمتر
طراحي هاي هركدوم هم قشنگي خودشون رو دارند و سليقه اي هست
گرافيك ها هم تقريبا يكسان هست و هركدوم تو برخي تست ها بهتر عمل ميكنند
به نظر من اگه 1340 ساخت مالزي گير آورديد بخريد در غير اين صورت SR
اين mini ها فقط تو باطري باهم فرق دارند حالا نظر كلي دوستان رو چه مدلي
Acer Aspire One D250
ASUS Eee PC 1000HE
Asus EeePC 1000XX
چند مدل لب تاپ سوني ديديم نوشته قابليت به ارتقا به ويندوز 7 مدلهاي زير
nw-120 j/s
nw-130 j/s
يعني درايوراش اومده ؟نظر دوستان چيه قيمتش حول حوش 900تا 950؟
يه لب تاب ترجيحان سوني هم ميخوام بخرم حول حوش 120
ممنون
رایان تضمین را می شناسید؟ گارانتی معتبر است؟نقل قول:
Sony SR 490 PDP را من توی سایت های خارجی با این مشخصات پیدا نکردم.
کسی دیده این مدل را؟
هیچ کدومتون نمی دونستین ؟!نقل قول:
ممنونم!!!!!
:2:
لطفا در مورد لپ تاپهای بین 400 تا 650 dell,acer و lenovo توضیح بدهید.
من در این مورد هر جا که نگاه میکنم میبینم هر کس یه نظری داره.
من لپ تاپی میخوام که توی این رنج مانیتوره خوبی داشته باشه، گیم اصلا برام مهم نیست، فقط با لپ تاپ فیلم ببینم و به اینترنت وصل شم، البته مودم لازم نیست(adsl دارم)،DVD RW هم داشته باشه، و البته اون قدر جون سخت باشه که حالا حالاها کار کنه.
پیشاپیش از کمک شما ممنونم.
سلام. پست قبلیم بی جواب موند !
فرق :
VGN-FW490DDB U.S.A
VGN-FW490DEB U.S.A
VGN-FW490JAB U.S.A
تو چیه؟
میگن DEB چون از گرافیک INTEL استفاده میکنه ، نصبت به مدل های دیگه که از ATI استفاده میکنن ضعیف تره !برای همینم ارزونتره.
میگن گرافیکای اینتل از روی رم Share میکنن ! شی ر چیه و کجا به کار میره؟ !
فرق مانیتور Xbright با LED تو چیه؟ !
و با توجه به این انتخاب های من ، لب تاپ بهتری در این رینج قیمت سراغ دارید؟
دوستان لطفا کمک کنید ! باید زودتر بخرم !!:40:
این خصوصیت تا چه حد در سونی z وجود داره ؟نقل قول:
(با تشکر از جواب و توضیح قبلی شما دوست عزیز)
از بین این 3 مدل jab بهتره!نقل قول:
حالا فرق ایم مدل ها!
سی پی یو همشون تقریبا یکی هست!(deb حدود 130 مگا هرتز سریعتر هست که اصلا به چشم نمیاد و فقط تو تست های دقیق تفاوتش رو میشه دید)
از نظر من کاملا مشابه هستند!
گرافیک اینتل 4500 رو نمیشه با ATI4650 مقایسه کنید! خیلی ضعیفتر هست اینتل!ATI 4650 حدود 10 برابر قویتر هست!:40:
از نظر lcd مشابه هستند!
از نظر هارد مدل JABو DEB از سرتره! هارد 7200 دور داره و حدود 30تا 35 % سریعتر از 5400 دور هست!
درضمن چیپست مدل DEB از 2تای بقیه ضعیفتر هست! مال این از سری Mainstream هست در حالی که مال 2تای دیگه از سری Performance هست!
در سري Z استحكام بالاي بدنه و مخصوصا لولا هاي نگه دارنده ال سي دي جاي تعريف داره همينطور كيفيت تصوير و امكانات جانبي ...نقل قول:
كلا بهترين لپ تاپ 13 اينچي ساخته شده تا امروز همين سري Z هست ، نگاه نكنيد كه مثلا 1340 دل گرافيك 9500 داره اين 9300 هست ، همه چيز گرافيك نيست
البته سري Z رو با يه لپ تاپ جايگزين دسكتاپ مقايسه نكنيد ، اصلا
اين يك لپ تاپ Portabe هست و اون Work Station
در بخش دانلود درايور مطرح كنيدنقل قول:
اينجا محل مناسبي براي دريافت درايور نيست
لطف كنيد عناوين تاپيك ها و تالار ها رو مشاهده كنيد قبل از پست دادن
از اين شركت هايي هست كه پشت مغازه و محل فروش يه تعميرگاه كوچيك دارند و به عبارتي درپيت ! من نشنيدمنقل قول:
زياد دلخوش به اين شركت ها نباشيد
حقیقتش من قبلا پرسیده بودم:نقل قول:
و شما سونی z رو پیشنهاد کردید. وقتی این توضیحات شما رو دیدم که:نقل قول:
من یه لپ تاپ میخوام که جایگزین pc کنم. چون حجم و صدای کمتری داره و پرتابله (پرتایل هم بیرون و هم داخل خونه!). با این خصوصیات:
بتونه مثل pc بدون نگرانی، زیاد (خیلی!) روشن بمونه و سایز مانیتورش هم طوری باشه که بشه ساعتهای زیاد (خیلی!) مقابلش نشست بدون اذیت شدن چشم و اعصاب!. کارم هم استفاده از اینترنته (البته اگر قابلیتهای بیشتری هم داشته باشه اشکالی نداره و شاید هم چه بهتر!). ترجیحا وزنش حداقل باشه. بدون محدودیت قیمت.
دیدم منظورم از سوال اولم همینی هست که شما بیان کردید یعنی مثلا بتونم با خیال راحت لپ تاپم رو 24 یا 48 ساعت روشن بذارم یا مثلا 16 ساعت در روز روشنش بذارم. (همین کاری که با دسکتاپم می کنم) با استفاده از توضیحات قبلی شما سونی Z رو انتخاب کردم ولی چون هنوز از قابلیت زیاد روشن بودنش مطمین نشدم هنوز مرددم و نخریدم.نقل قول:
مدل Dell Precision M6400 Covet تو هر سايت و فرومي به عنوان بهترين لپ تاپ جايگزين دسكتاپ انتخاب شده و توصيه ميشود
اين لپ تاپ ميتونه هميشه روشن باشه و اصلا خاموش نشه
با تشکر از محبت شما
ببينيد من كيفيت بالاي سري Z رو تاييد ميكنم ولي نه اينكه هرجور استفاده اي رو بخواهيد بتونه جواب بدهنقل قول:
مسلما با Precision Dell نميشه مقايسه كرد و انتظار هم نداشته باشيد
ولي در بين لپ تاپ هاي 13 اينچي و حتي 14 اينچي ها بهترينه و شك نكنيد
اگر كارهاي سنگين و سخت پردازشي ميخواهيد با لپ تاپ انجام بديد بهتره بيشتر از 4-5 ساعت طول نكشه ، نميگم اتفاقي ميفته ولي عمر مفيد لپ تاپ كم ميشه
اگر ميتونيد با اين قضيه كنار بياييد و رعايت كنيد بهترين انتخاب براي شما : Z
:41:واااااااااااای ، من که حسابی گیج شدم ، هر کی یه چیزی میگه ، واقعا نمیدونم باید چی بخرم ...Dell Latitude E6400 رو انتخاب کرده بودم .. حالا می بینم یه سریها راجع بهش بد می گن و میگن اصلا ارزش نداره ... یکی مخم رو زد گفت 1520 بگیرم ... حالا می بینم اونم می گن خیلی داغ می کنه و کیفیت تصویرش از 1510 هم بدتره و...
:9: تو رو خدا یکی راهنماییم کنه ...
من یه لپ تاپ می خوام core 2 Dual 2.6 به بالا ،مدل cpu رو نمیدونم ، cache 6 M کمتر نباشه ، ram 4 G کمتر نباشه ,
هارد حجمش مهم نیست ، سرعت بالا باشه ،
گرافیکش مناسب کارم باشه (etabs, autocad, safe و این چیزا )
lcd ش 14" کمتر نباشه ، یعنی بیشتر هم نباشه:27: منظورم اینه که وزنش برام خیلی مهمه، همیشه رو دوشمه...کمر درد می گیرم...
مودم هم داشته باشه ، دیگه ... به تلویزیون هم بشه گاهی وصلش کرد واسه بچه ها فیلم پخش کرد( تلویزیونم از او پورت های قرمز و زرد و سفید داره)
چون همیشه بیرونه بدنه اش هم یه کم مقاوم باشه ...
قیافه و بقیه چیزاش هم برام مهم نیست .. البته خوب خوشگل باشه خوبه :27:
حداکثر هم تا 1500 می خوام هزینه کنم ..کمتر بهتر...
حداگثر تا 1500 يه راهنمايي بكنيد بد نيست؟
نقل قول:
یه نفر جواب سوالات منو بده لطفا ثواب داره. یه آدم از عالم گیجی بیرون میاد.....
ممنون عزیز . میدونستم که ATI سرتره ! نمیخوام 100 تومن بیشتر واسه فرق کمش بدم ! میخوام بدونم این 2 گرافیک دقیقن چقدر فرق دارن و سرعت هارد ها رو چک کردم . دقیقا برابر هست ! در هر صورت اطلاعات کافی دادید. ممنون. شما لبتاپ بهتری از سونی سراغ ندارید؟ آخه همه میگن دل دل دل !!:13:نقل قول:
نقل قول:
خوب در ابتدا بگم که هیچ بحثی در مورد کیفیت بالاتر و بهتر سری latitude نسبت به سری vostro نمیشه داشت و این امری کاملا واضحه کیفیت صفحه نمایش و باتری و بدنه و....... همه چی بالاتره! این مطلب رو در خود سایت دل هم می تونید پیدا کنید.
در مورد مودم هم بهتره یه فکری برایADSL داشته باشید چون استفاده از اینترنت dialup دیگه زشته!
اما سری latitude مودم هم دارن تازه اگه نداشته باشن هم یه مدم اکسترنال و جمع و جور زیر 10 تومانه.
اگر می خواین از کوله پشتی برای حمل دستگاه استفاده کنید باید بگم که خصوصیت کوله پشتی ها اینه که چه نوت بوک 3 کیلو باشه و چه 1.8 کیلو باشه در هنگام حمل هیچ تفاوتی رو احساس نمی کنید.من خودم هیچ تفاوت وزنی بین نوت بوک 13 اینچی اپل و سونی FW4 که 3 کیلو هست رو احساس نکردم .پس از لحاظ وزن دستگاه در صورت انتخاب کوله پشتی مناسب خیالتون راحت باشه.
اگر هدفتون از وصل دستگاه به تلوزیون پخش برنامه های TV بر روی دستگاه هست باید بگم که هر نوت بوک و با هر امکاناتی داشته باشین برای این کار باید یه TV BOX که به طور متوسط 20 تومان قیمت دارن تهیه کنید.
جددی گفتم 10 برابر قویتر هست!نقل قول:
اینتل 4500 در نرم افزار 3DMark 05 امتیاز 1274 کسب کرده!
ATI 4650 در نرمافزار 3DMark 05 امتیاز 12723 کسب کرده!
درضمن منظور من این بود که هارد دو مدل JABو DEB از هارد مدل سومی که گفتید سریعتر هست!
همه میگن دل چون معمولا تو ایران لپتاپ رو با اسم دل میشناسن و همه فکر میکنن بهترین هست! من دل رو برای بالای 1 میلیون توصیه نمیکنم! برای زیر 1 میلیون خوب هست!
در این رنج قیمت بنظر من سونی و اچ پی بهترین هست! که من سونی رو توصیه میکنم!
خودم هم SONY VAIO FW 490JBB دارم! که بجز هارد و گرافیک مشابه JAB هست! خیلی ازش راضی هستم!
اصلا این دو گرافیک با هم قابل مقایسه نیستن و تفوتشون هم 10 برابر نیست و خیلی بیشتر از این حرف هاست. کارت گرافیک فقط برای بازی نیست و در کل داشتن یک لپتاپ با کارت گرافیک مناسب مهم هست.نقل قول:
در مورد تفاوت هارد هم اگر بخواهیم دقیق بگیم هارد 7200 نسبت به 4200 حدود 30% سریعتر و نسبت به 5400 حدود 18% سریعتر هست
تا جایی که من میدونم میانگین سرعت 7200 دور حدود 85 مگ در ثانیه هست و 5400 دور حدود 60 مگ در ثانیه!(البته حدودی گفتم)نقل قول:
به نظر من تفاوت اینا اصلا طوری نیست که بگیم 9 برابر یا 10 برابر.نقل قول:
تفاوت در اینه که با 4500 نمیشه بازی کرد. ولی با 4650 میشه اکثر بازی ها رو با تنظیمات بالا و روون اجرا کرد. و این خیلی بیشتر از 10 برابر و اینا میشه.
بچه ها گارانتی جهان گستر که مخصوص HP هست معتبره؟؟؟
سلام
من امروز رفتم پایتخت برای خرید fw 490 jab میگفتن این مدل تموم شده یجام گفت اصلا مدلای سه رقمیه سری fw وارد ایران نشدن!! ولی یه مدل دارن که خیلی شبیه 490 jab هستش فرقش فقط تو اینکه هاردش 400 گیگه و 5400 دوره . مدلش اینه : vgn-fw 45 gj/j
بنظرتون اینو بگیرم؟
کسی جایی میشناسه 490 jab داشته باشه؟
دوستان من لطف کنید بگید الان در بازار ایران لپ تاپ ساخت کدام کشورها وجود دارد؟ و آیا لپ تاپهای چینی قابل اعتماد هستند و در کل بگید خرید لپ تاپ کدام کشور بهتر است؟
سلام
اگه کمکم کنید ممنون میشم
لپ تاپ Dell studio 1737
با مشخصات کامل در لینک مقابل :
لطفاً نقاط ضعف و قدرتش را تشریح کنید همچنین نوع گارانتی و چرا الماس گارانتیش نکرده
چرا 17 اینچ هست ولی قیمتش ارزونه
در ضمن من می خوام لپ تاپی بخرم که 17 اینچ باشه لطفاً بهترین مدل رو به من بگین
با تشکر
یکی از همکلاسیهای خودم، پارسال به پسر عموش گفته بود اگه تو DELL XPS 1530 خریدی من یک لپ تاپ میخرم که از هر نظر ازش بهتر باشه.اما پسر عموش که چند سال ازش کوچیکتره XPS را خرید. و همکلاسی ما افتاد توی کل و میخواست لپ تاپش حتی از نظر دور هارد دیسک هم از اون کمتر نباشه. هر چی بهش میگفتم اینهمه پول میخوای بدی لپ تاپ برای چی، میگفت کل انداختیم. آخرش هم بعد از چندین ماه تحقیق یک SONY FW خرید.نقل قول:
سلام
من میخوام لپ تاپ بگیرم برای برادرم یه جاهایی رو گیر کردم . که میخوام کمکم کنید
من رفتم مدل dell رو دیدم از شماره ی 1545 خوشم اومد ولی این مدل کلی مشابه با همین نام داره . یک سرچی کنید متوجه میشید
میخوام بدونم اسم کامل قوی ترین مدلش از سری 1545 چی هست ؟
سوال بعدی شبیه سوال بالا هست :
قویترین لپ تاپ سری DV6 اچ پی کدوم هست اسم کاملش رو بنویسید چون این هم شماره های مختلفی داره که قیافه هاشون هم باهم یکی هستند
یک سوال دیگه من بودجه ی تا 900 هزار تومان دارم شما مدل قوی تری از این دو مدل بالا سراغ دارید؟
ممنونم منتظر جواب هستم