من دقیقاً مرکز مخابراتی سعادتمند و ۴ روزه به دایال آپ وصلم اینترنتم همیشه وصله ولی بعضی ساعتا کلاً سند و رسیو نداره بعضی ساعتا هم ۲ ۳ کیلو بایته سرعتم!نقل قول:
Printable View
من دقیقاً مرکز مخابراتی سعادتمند و ۴ روزه به دایال آپ وصلم اینترنتم همیشه وصله ولی بعضی ساعتا کلاً سند و رسیو نداره بعضی ساعتا هم ۲ ۳ کیلو بایته سرعتم!نقل قول:
خب حالا باید چی کار کنیمنقل قول:
حدس میزنم میخواد همینجوری بمونه
چون اگه میخواستن درست کنن تا الان کرده بودن، به نظر من که عمدیه و احتمال اینکه برگرده نیست. چون اگه تمام کابلاشونم سوخته بود میتونستن تو 3،4 روز درست کنن...
:n03::n03:
واقعا به طرز عجیب و زیبایی محل سکونتشونو زیبا و قابل درک بیان کردننقل قول:
دقیقا با ایشون موافقم...
من هم از سعادتمندم و دقیقآ 4 روزه حتی سایت به زور و سلام صلوات باز میکنه . مشکل من و امثال من اینه که یک ساله گرفتیم! و اگر این وضع باقی بمونه 10 ماه باید بسوزیم و بسازیم یا اینکه قید 200 تومن رو بزنیم
ینی داغونما له له تو دیوار ! قبل عید که 2 مگ 5 گیگ 1 ماهه داشتم سرعتش خوب بود ( بین 200 تا 250 ) راحت شبی 2 گیگ دانلود داشتم راضی بودم :n14: معلوم نیس دو هفته رفتم شمال برگشتم چی به سر این دو مگ اوردین که اینجوری شده که از 14 فروردین تا الان دارم زجر میکشم ! ارشیوُ خوندم دیدم خیلیا نامحدود و اینا گرفتن حدس میزنم شور نامحدود رو در اوردن دوسِــــتان ! که این بلا سر حجمی های بیچاره اومده ! 40 تومن این ماه دادیم هیچی به هیچی هوتوتو سابیدیم به الک دود شد رفت هوا !!! سرعت 2-3 کیلوبیت با idm خیلی خنده داره :n09: عملا فقط میشه با این پینگ مزخرف به زور کانتر بازی کرد :)))
حالا نظر عُلــــَما چیه ؟ با اسیاتک کات کنیم یا وایسیم از اخر خرداد و اینا شاید هوا خوب بشه ؟
به نظر من که تمام شرکت ها حتما سرعتشون همینجوریه یعنی اینجوری باید بکنن.سرویست که تموم شد رزرو کن بعد از انتخابات از دوستانت بپرس ببیننقل قول:
خوب شده یا نه.
اگه خوب شده بمون اگه نشده برو یه شرکت دیگه
به آسیاتک زنگ زدی؟
اگه بهت جواب ندادن برو ازشون شکایت کن به حسابشون میرسن
من یه مشککل مسخره دارم اونم اینک پریدن لینک زیاد شده که مجبورم مودم رو ریست کنم . ولی جدیداّ دیگه با ریست مودم هم درست نمیشه و با ریست کامپیوتر درست میشه
اقا یکی منو روشن کنه.فرق سرویس 2 مگ طلایی و 2 مگ برنزی فقط تو اون 68 گیگ هدیه سرعت بالائه؟یعنی بعد از اون 68 گیگ سرعت دانلود جفتشون میاد روی 120-140 ؟
ممنون
آره دادش سرویس 2 مگ طلایی که باید 250 باشه بهت 120 میده فقط سرویس های طلایی فرقشون اون هدیه سرعت بالاست.من که فکر نکنم فرق زیادی بین نقره ای و طلایی باشه.نقل قول:
طلای 120 نقره ای همین حدودا هست از 100 تا 115
سلام.
من میخوام سرویس عوض کنم. میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود برنزی بگیرم. خوبه؟ همین سرویسی که میگری بهت میدن یا سرعت کمتره؟
و همچنان داغان به سر میبرم
مرکز شهید عاطف
سلام به همگی
دوستان وضعیت اونقدرام که می گید بد نیست!
در جواب دوستمون که گفتن دیگه گذشت روزی که میشد به اینترنت 2 مگ شبی 6 گیگ دانلود کرد باید بگم که هنوز میشه اینکارو کرد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نوسان داره. من دیشب وضعیتم خیلی عالی بود و از ساعت 1 تا 9 حدود 12.5 گیگ دانلود کردم ! که برای خودش یک رکوردی میتونه محسوب بشه ! ، ولی 2 شب پیش 6 گیگ دانلود کردم.
منم 2 مگ دارم ولی جدیدا بدجوری بگیر نگیر داره. بعضا زیر 3 گیگ در شب هم میره. به طور کلی 2-3 هفته ای هست که نسبت به قبلش بدتر شده. تو عید خیلی خوب بود :n03:
دوستان من میخوام اسیاتک بگیرم! بنظرتون بهترین سرویس برای دانلود شبانه کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
مرکز سعادتمند کماکان دایالآپ وصلیم! پشتیبانی هم اصلاً ارزشی قائل نیست برای پول و وقتی که داره از ما میره.:n27:
دوستان نزدیک میشیم به روز رحیم خالقی :n02: گوگل و https رو ترکوندن کلا؟ خیلی ناجوره... خیر سرم هفته ی آینده کنفرانس دارم، میخوام سرچ کنم هیچی نمیاد. بدبختی گرفتار شدیم:n28:
مرکز سعادتند همچنان دایل آپ و ملی البته فقط آسیاتک
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
خراب بشه سعادتمند که از بعد عید دیگه اون 2مگ قبل عید نبود !!!! الانم که یاد دایال اپ و خاطرات گندش میفته ادم ... به پشتیبانی چرا زنگ میزنید یه عده اوسکل اونجا نشستن هیچ کاری بلد نیستن فقط پول بگیرن !!! این حجم هایی که از ما مونده و به خاطر سرعت نابودگر نشد که مصرف بشه هوتــــــــــــــــــــــ ــوتو رفت تو جیبشون :n18: اینجوری باشه واسه تمدید بعدی یه سرویس 512 ای چیزی میگیرم که تا بعد خرداد ... dafuq
دوستان من اولین ماه هست می خوام تمدید کنم اسیا رو، الان اومدم مینو یسه
تفاوت روز محاسبه شده تا انتهاي ماه: 10از تاريخ:1392/2/21
این الان یعنی چی؟ نامحدود ۵۱۲ دارم.
شما چه سرعتی و با چه حجمی دارید؟نقل قول:
کلا نوسان داره. من دیشب وضعیتم خیلی عالی بود و از ساعت 1 تا 9 حدود 12.5 گیگ دانلود کردم ! که برای خودش یک رکوردی میتونه محسوب بشه ! ، ولی 2 شب پیش 6 گیگ دانلود کردم
عجب مملکتی !!! همش کابل ها قطع میشن:n09:
همه شرکتها تو همدان خراب شدن از آسیا تک گرفته تا پارس آنلاین همگی سرعت دانلود و صفحه باز کردنش خراب شده
الان یک هفته هست که سرعت اینترنت واقعآ بد شده (شهرک اکباتان)
با سرعت 512 سرعت دانلود نهایت 10 میده اکثرآ به KB هم نمیرسه !!!!، پیج هم بزور باز میشه :n15:
خوشبختانه از سرویسم فقط 2 روز مونده که عمرآ تمدید کنم
لعنت بر این شرکت ها و اون مخابرات دزد
سلام بچه ها جریان چیه دو روزه کلا همه سرویس های عبور از تحریم کانکت نمیشن? واسه ما این طوری شده یا واسه همه همینجوریه?
Sent from my Xperia Pro MK16i using Tapatalk 2
سایفون - فریگت و هات اسپات هم به لقاء الله پیوست .نقل قول:
پروتکل UDP را بستند
کریو را به فنا دادند:n02:
تونل پلاس جواب میده
الان سرعت آسیاتک حوب شده؟>
تمیفهمم چرا UDP رو بستن؟ از دیروز دیگه نمیشه آنلاین گیم زد. بازی HON و Battlefield Bad Company 2 که از پروتکل UDP استفاده میکنن رو امتحان کردم ولی کانکشنی که بازی با سرور تو اروپا برقرار میکرد بعد از 1دقیقه Time out میشد دقیقا مثل kerio vpn و psiphon و freegate . به نظرتون ممکنه بخاطره انتخابات باشه؟:n03:
این سرعت الان منه با سرویس 2 مگ آسیاتک کیمیا
:n21::n21::n21::n21:
امیدوارم که این کاهش سرعتها و محدود کردن یا بستن پرتها و پروتکلها برای انتصابات باشه و بعدش درست بشه
یه وضعی شده:n27:
کابل که چه عرض کنم خودشون پاره شدن، مردمم پاره کردن :n02:نقل قول:
جالبه که این کابل ها مناسبتی قطع میشن :n02:
منم امیدوارم چنین باشه و حداکثر تا روز حماسه درست بشه، اصلا نمیتونم تابستون رو بدون بازی آنلاین سر کنم :n28:نقل قول:
تست داخلی خوب، خارجی متوسط... پینگ افتضاحه.
نه ربطی به UDP ندارهنقل قول:
512 - نامحدود - برنزی
دوستان بهترین سرویس برای دنلود شبانه که سرعتش همیشه خوب باشه چی پیشنهاد میکنید؟؟
هر سرویسی که میگیری از 128 تا 2 مگ شبانه واقعی میشه.نقل قول:
128=16
256=32
512=64
1مگ=125
2مگ=250
جناب hossein019940 یعنی خیالم راحت باشه اگه 2مگ گرفتم سرعتم 250 هست برای دانلود رایگان 1تا 9؟(طبق تجربتون؟) الان وضعیت مناسبه که از اسیاتک سرویس بگیرم؟
الان که اوضاع تمام شرکتا بهم ریخته.خیلی عجله داری؟نقل قول:
اگه عجله نداری یکم صبر کنی بهتره تا اوضاع ببینی چطور میشه.
در ضمن قیمتها رو دیدی اون 250 که قبلا بود ولی نامحدودش که دوستان میگن همون 1 مگ بستن شما هم سرویس 1 مگ بگیری به نظر من بهتره اگه 2 مگ بگیری شا ید ضرر کنی این سرعت هم برای طلائی هست من که از 128 تا 512 رو استفاده کردم همین سرعتی بود که نوشتم حالا اگه میخوای مطمئن تر بشی به آسیاتک زنگ بزنی بهتره خیلاتم راحت تره.
البته به مرکز مخابراتیتونم مر بوط میشه.سرویس های من برنزی بود طلایی یکم یه 15 تایی شاید بهت بیشتر بده
نمایندگی اسیاتک شهر ما میگه 2مگ شبانش حدود 140 و 1مگ 90 تا 100 هست شبانش! روزاش هم گفت 1مگ تا 300 و 2مگ تا 500 میره؟ من فعلا نظری برای نامحدود ندارم وفعلا قصدم سرویس محدود با دانلود رایگان شبانه خوب هست... حالا با این تفاصیر نظرتون اینه که یه مگ بگیرم؟
محدود ها رو که تمام شرکتا سرعت بالا میدن تا مشترک ترافیک تموم کنه یا دوباره تمدید کنه یا ترافیک بخره.نقل قول:
به نظر من 1 مگ بگیری با این اوضاع بهتره.خودتم گفتی که 2مگ 140 و 1 مگ 100 البته تا 120 هم میره .
1مگ بگیر بهتره هم هزینه کمتری داره نسبت به 2 مگ هم اینکه سرعتشون فرق چندنانی نداره یا اگر هم شبانه 2 مگابیت رو پایین بیارن باز شما وقتی 1 مگ داری ضرر نمیکنی چون اونا سرویس 2 مگ رو هم میارن روی 1 مگ میبندن.
1مگ بهتره
دوستان من اولین ماه هست می خوام تمدید کنم اسیا رو، الان اومدم مینو یسه
تفاوت روز محاسبه شده تا انتهاي ماه: 10از تاريخ:1392/2/21
این الان یعنی چی؟ نامحدود ۵۱۲ دارم.