چرا که نه؟؟؟ :n06:نقل قول:
چرا که نه؟؟؟ :n06:نقل قول:
دوستان امپ fiusion چطور امپی ؟ خوبه؟
یکی پیشنهاد داده audisonamo مدل sr4
با fiusion مدل am series 3000 watt 4 channel
عوض کنم نظرتون چیه؟
به نظرم عالیه!!!!!حتما ایکارو بکن:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:نقل قول:
شرمنده محمد جاننقل قول:
شما که ساب RS 12 Free air دارید مگه نباید بالای 400 وات rms بهش توان داد ؟(500 تا عالی هست) کنوود 8105 که نهایت 300 وات هست جز اینه ؟
آخه منم میخوام با بریج کردن آمپلی x41 خودم یکی بگیرم و راش بندازم اما RS 12 رو نه مدل Free air rs 12...
راستی اینا چه فرق عمده ای با هم دارن ؟
بعد شما تو باکس گذاشتید ؟
چه باکسی براشون خوبه ؟ آخه باکس های خودشون خیلی گرون هست ناچاری بی باکس فابریک باید بگیریم ... ( 380 ت فقط پول باکسش هست ! )
به نظر من که حمید آقا صحبت کنن با مدیر بهترهنقل قول:
من آشنایی با مدیر ندارم
نقل قول:نقل قول:موجود هست ، البته چند سال پیش تاپیکش زده شده بود توسط یکی از کاربرای خیلی قدیمی ، حسین اپراتور عزیز دلم :n28: :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-4 پیش خریدم فقط توییتراش لق میزنن ! اینم عکس قوطیش !نقل قول:
این که پریمیر یه برند Fak هست یا نه اطلاعی ندارم اما من خودم یه کواکسیال پریمیر دارم که واقعا خیلی بیشتر از حد انتظار عمل میکنه،بدون آمپ که مستقیم به 7016 وصلش کردک هرکی که میشینی تو ماشین میپرسه آمپلی داری؟ میگم نه کفشون میبره.نقل قول:
خلاصه کیفیت صداش واقعا خیلی از رده های خودش بالاتره هم بیس نرمی داره هم اینکه تیوتراش عالی عمل میکنه.
قبلا اگه یادت باشه تو چند صفحه پیش گفته بودم که سیستم خونگی رو به همین باندا وصل کردم و صداش دوبرابر شد... همین باند پریمیر بودش...
خواش میکنم دوست عزیز.مبارکت باشه :n11:نقل قول:
بین 350 تا 400 همونطور دوستمون گفتن mx165 فکر کنم بهترین انتخاب باشه (حدود 14تا جایز هم گرفته!)
راستی برای تشکر کافیه از دکمه تشکر استفاده کنی :n01:
عجب استدلال استقرایی جالبی :27:نقل قول:
من که پریمیر دارم رو خودش اسمی از پایونییر نیاورده!
علی جان کلا داری فرهنگ شمالی رو تو این تاپیک رواج میدیا.دمت گرم :n08:نقل قول:
مبارکه محمد جون خوشحالم که راضیت کرد
تیوترو فقط و فقط آهنگ شمالی حال میاره دیگه هر کی بگه نه برخورد شدید میکنما
کنوود 718 اصلا ساخته شده برای آهنگ شمالی
اینم سلیمه ای سلیممون که فقط پشت ماشین عروس کاربرد داره وقتی کله ها از شیشه بیرونه:n08:
البته به لحجه تالشی هستن
راستش منم دنبال ساخت آمپلی تو خونه هستم اما نه دیگه تا اون حد که ساب تکون بده:n02:نقل قول:
متاسفانه بخش طراحی مدار این انجمن قوی نیست و دوستان همکاری نمیکنن تا به نتیجه ای برسیم.
اگه مداری چیزی داشتی خوشحال میشم اینجا هم بزاری :n11:
مبارکه محمد جان.ایشا.. برات دیس دیس کنه :n02:نقل قول:
اینم لینک دوتا آهنگ که هم خود خودت حال کنی،هم توییترات :n06:
تو نت گشتم که لینک 320k رو برات پیدا کنم :n11:
محتوای مخفی: لینک
دوستان نظرتون چبه راجب این؟نقل قول:
دوستان انگار سوال من گم و گور شد :n02:
من رفتم یک جفت باند JBL GTO947 خریدم ، مستقیم به پخش وصلش کردم. حالا قصد دارم یک آمپ هم بخرم و باند هارو بهش وصل کنم. چه آمپی مناسب این باند هست و قیمت؟
من ساب نمی خوام ببندم چون پخشم خروجی ساب نداره فقط می تونم امپ بخرم.
و سوال بعدی اینکه اگر امپ ببندم بیسش مثل الان که مستقیم به ضبط وصله اینقدر خوب و باحال خواهد بود؟
سوال اخر : در کنار این باند JBL به نظرتون لازمه باند گرد هم بخرم برای جلو ؟ یا همون فابریکی هاش پراید باشه و فقط امپ و باند برای عقب باشه؟
سلامنقل قول:
برند فيوژن رو يكي از دوستانم (آقا جاويد گل) آوردن.افشين خان مقدم هم با ايشون در ارتباط هستند. برند خوبيه ولي در حد و اندازه بالائي قرار نداره.به نظر من متوسط هستش.
اديسان كجا اين برند كجا.كي همچين پيشنهادي داده. البته اگر منظورش قدرت كم اديسان بوده كه هيچ ولي از نظر متريال اصلا.
دوستان در نظر داشته باشن كه آمپليفاير و قدرت خروجي واقعي يكي از پارامترها مي باشد. مهمترين فاكتور ابتدا متريال با كيفيت هست كه تو عمر مفيد و كارائي و دمپينگ فكتور و...... موثر هست.بعدا كيفيت ساخت و مونتاژقطعات هست و....
بله مهمه ولي بايد به پارامترهاي درايورمون هم توجه كنيم. CMS و Sensitivity پارامترهائي هستند كه به ما ميگن كه چه ميزان قدرت براي درايو كردن ساب يا اسپيكرمون نياز هست.نقل قول:
البته هميشه بهتره بالاتر از توان RMS درايور امپليفايرمون رو انتخاب نمائيم تا به اصطلاح با دست باز بتونه بهش نيرو وارد كنه.
بله تاپيكش رو دوستمون زحمت كشيدند قرار دادن. يا حسين خان گل هم بخير. منم دلم براي ايشون تنگ شده. نميدونم ايا پست بنده رو ميبينند يا خير. ولي همينجا به ايشون و همه عزيزاني كه قبلا افتخار آشنائي با ايشان رو داشتم، عرض سلام و ادب و احترام دارم.نقل قول:
من به مدير ارشد محترم pm دادم منتظر پاسخ ايشون هستم.
ممنون شما دوست عزيزنقل قول:
جالبه من هرچي گشتم همچين مدلي تو نت نيست.؟!!!!:n04:نقل قول:
فكر كنم يه 5500T براش كافي باشه.نقل قول:
100% هم حجم صدا و هم كيفيت بالا ميره. البته اميدوارم اسپيكرتون فيك نباشه دوست عزيزم.
مسلما اگر براي استيج جلو كامپوننت مناسب بگيرد Quality به مراتب بالاتر ميره.استيج هم از نظر رنج صدا كاملتر ميشه
سلام
آقایون میشه سریعا یه راهنمایی بمن بدید؟
حدود 350 کواکسیال خوب که قدرت رو با کیفیت بده چی؟حسابی قفل کردم
kappa 693.9i
ecx 690.5/ecx 690.4
دو اهم بودن کاپا به امپیلی فشار نمیاره؟
تو این رنج قیمت چی خیلی خوبه؟
نقل قول:
شرمنده محمد جان
شما که ساب RS 12 Free air دارید مگه نباید بالای 400 وات rms بهش توان داد ؟(500 تا عالی هست) کنوود 8105 که نهایت 300 وات هست جز اینه ؟
آخه منم میخوام با بریج کردن آمپلی x41 خودم یکی بگیرم و راش بندازم اما RS 12 رو نه مدل Free air rs 12...
راستی اینا چه فرق عمده ای با هم دارن ؟
بعد شما تو باکس گذاشتید ؟
چه باکسی براشون خوبه ؟ آخه باکس های خودشون خیلی گرون هست ناچاری بی باکس فابریک باید بگیریم ... ( 380 ت فقط پول باکسش هست ! )
ممنون از جواب شمانقل قول:
بله مهمه ولي بايد به پارامترهاي درايورمون هم توجه كنيم. CMS و Sensitivity پارامترهائي هستند كه به ما ميگن كه چه ميزان قدرت براي درايو كردن ساب يا اسپيكرمون نياز هست.
البته هميشه بهتره بالاتر از توان RMS درايور امپليفايرمون رو انتخاب نمائيم تا به اصطلاح با دست باز بتونه بهش نيرو وارد كنه.
حميد خان با بريج كردن يه x41 ميشه 300 وات دقيقا مثل همون 8105 به ساب داد آيا ميتونم باهاش ساب RS 12 رو درايو كنم ؟ (تا 7 ، 8 ماه ديگه كه شايد واسش امپ مونو بگيرم)
در مورد تفاوت ساب rs 12 و rs 12 free air ميشه يه توضيح بديد ؟ ( چيزي كه واسه بنده ملموس باشه)
در مورد باكس هم توضيح ميديد كه باكس رو چيكار كنيم ؟ چون باكس فابريك بگيرم گفتم 380 هزينش هست تقريبا كه ميشه با 50 تومن بهترين باكس وطني رو خريد ... شركت خاصي هست كه باكس با كيفيت بزنه و با محصولات گليدن صداي خوبي رو بده ؟ (پژواك و ...)
سلام دوستان
ميخواستم يك پخش براي پرايد 141 بگيرم فقط USB خور باشه مثلا deh-4150sd
باند و ساير موارد هم شما بگيد
بودجه حداكثر بين 300 تا 400 (قيمت ندارم اگه كمه نخنديد:n27:)
1073dls بیس خوبی داره و کیفیتش هم خوبهنقل قول:
درووود به همه دوستان عزیزنقل قول:
انتخاب کواک مناسب بستگی به باقی قطعات سیستم داره
- اگر ساب دارید از برند هرتز سری ECX و HCX محصولات با کیفیتی داره، به نظر بنده HCX بهتره و فکر کنم رنج فرکانسی بالاتری رو نسبت به کاپا اجرا میکنه، فی حدود 350 نهایت 400
- اگر ساب ندارید DLS 1073 انتخاب خوبیه بخاطر حجم صدای بالای فرکانس های پایین، فی حدود 400
در مورد دو اهمی بودن کاپا ،اگر آمپ توی این امپدانس استیبل باشه فشاری بهش نمیاد. BE RELAX
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه والا خنده کجا بود؟؟ به شخصه با توجه به قیمت ارز و شرایط بازار با شما همدری میکنم
ولی نگران نباش اینجا اولش همه اینجوری :n27: هستن، اما بعد از چند روز در کنار دوستان بتدریج :n02::n10::n19: میشن:n06:
قیمت اون مدل رو که فرمودید رو ندارم ، اما یه مدل از پایونیر به نام 155 هست که اونم فقط فلش میخوره وحدود 220 قیمت داره، در ادامه با 120 تومن هم میتونید باندهای پایونیر یا جی وی سی خریداری کنید که بطور کامل تر در پست های گذشته معرفی شدن.
خیلی از راهنمایی اساتید متشکرم :n01:
خودمم با 1073 حال کردم ولی اینجا شیراز با بدبختی و هزار منت میخوان بهمون 475 پرتاب کنن، ببخشید بشینن!!!
حالا ما دی ال اس گیرمون نمیاد امپمونم 7541 هست در چه حد ریلکس باشیم؟ :n02:
درود خدمت آقا حمید گل!نقل قول:
از کجا میشه فهمید فیک نیست؟ چون طرف یکی از آشنایان ما هست و با هزار اصرار و استواری این باندو بهم داد. گفت نخری ضرر کردی و فلان!! حالا راهش چیه فهمید فیک هست یا نیست که برم پوستشو بکنم:n24:
و اون آمپی که معرفی کردید اسمش چیه؟ برم بهش بگم چی چیه 5500T بهم بده؟:n02: من یکم تازه کارم تو این مسائل و قیمتش حدودا چنده؟
نقل قول:
به به ، خوشبحالتون ، عجب جایی هستین، جای ما خالی :n01:
HCX 690 هرتز هم گیرتون نمیاد ؟؟
یه لینک از این 7541 بدید ببینیم چند مرده حلاجه ؟
در ضمن اساتید تشریف ندارن ، بنده در غیابشون انجام وظیفه میکنیم.
Pioneer GM-5500T
قدمتون سر چش، جاتونم سبزنقل قول:
سرچ کردم ظاهرا رو 2 اهمم جواب میده
RMS Power @ 4 ohms 111 watts x 4 channels
RMS Power @ 2 ohms 139 watts x 4 channels
RMS Power @ 1 ohm Not Stable
HCX نه ولی ECX و DCX گیرم میاد.آمار فیک بودن هرتز و اینفینیتی چجوره؟
خیلی بین ecx , kappa دو دلم
از جوابتونم خیلی ممنونم
خواهش میشه، دوستان جای ما ، خاطرات زیادی از شیراز دارم :n06:نقل قول:
نمایندگی محصولات هرتز فقط شرکت کندلوس هست، با این گاررانتی بخرید.
در مورد کاپا اطلاعاتی جهت تشخیص فیک بودن یا نبودنش ندارم.
ECX 690.5 انتخاب خوبیه 100 وات هم قدرت داره ،اما خیلی با DCX که 90 واتیه فرق نمیکنه
من باشم HCX و بعد ECX رو در این مورد انتخاب می کنم. شما قیمت بگیر ببین چقدر فرق داره
نهایتش از سایت بصورت آنلاین بخرید تابراتون ارسال کنند و مطمن هم باشید که گارانتی داره، البته قیمت تمام شده مهمه. در نهایت بنده هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم
لطفا پیام خصوصی رو هم چک کن، اما قیمت رو حتما اطلاع بده. ممنون
دوستان این امپو کسی میشناسه؟ اگه تونستین یه لینک بزارین ببینمش مرسی
kaufmann kfc-6000
میخواستم پی ام بدم ولی بیست تا پست ندارم شرمندهنقل قول:
ارادات وافره داریم خدمتتون
بابا اسمتو مینوشتی واسمون پی ام
نه اصلا هرتز نداره!!
dcx-710 سیصد وچهل قبلا یه جایی قیمت گرفتم
ecx-690 هم خیلی طرفدار داره اما اینی که همه دوسش داره ورژن 3 ش هست که 2009 اومده بیرون
ورژن 5 تو اینترنت دیدم جالبه قیافش هردو ورژن 100 ار ام اس جواب میدن و چهار اهمن...
کاپا 693.9 صدو ده ار ام اس 2 اهم 2009 فک کنم باشه دسیبل 96 از هرتز که 93 واسه dcx و 95 واسه ecx هست بیشتره کاپا جوابگویی فرکانسیشم بیشتره رو کاغذ...
اگر با اختلافی بیست تومنی بین کاپا و ECX گیر کنم نمیدونم چیکار کنم.راهنمایی لطفا
راستی من فقط الان امپ گرفتم 7541a همین ، پک صدا ارزون خوب....واسه نصب تذکری هشداری؟
مخلص شما، امیر هستمنقل قول:
تو سایت که نمایندگیشو ذکرکرده، میتونی از تهران بپرسی (برات پ خ کردم)
اگه هر دو برند اصل هستند ،خیلی فرق نمیکنه ، چون خودم هرتز رو تجربه کردم پیشنهاد میکنم، کاپا هم با این ویژگی ها بقول شما روی کاغذ خوب بنظر میاد، از دوستانی که تجربشو داشتن نظر خواهی کن حتما.
بالاخره یه لینکی از این 7541 نذاشتی
سیم کشی و کابل برق خوب استفاده کن، ایشالا صدای خوب میگیری.
دوستان یه کواک 4 که بتونه حداقل 120 وات پیک رو تحمل کنه و بالای 40 وات خروجی داشته باشه و البته در دسترس و قابل تهیه باشه سراغ دارید؟؟؟
خروجیش بالاتر هم یود که دیگه بهتر
اتفاقا منم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
نظرت راجب این امپ چیه؟ چند میرزه؟
Earthquake Sound PH2200W/4
اگه منظورت 4 اینچی هستنقل قول:
به نظرم این جی بی ال و راکفورد از پایونیر بهتره قیمت بین 85 تا 110 متغیرن ولی توان ماکسشون اونی نیستن که میخوای اینا آمپ خور نیستن
راستی تا یادم نرفته بهترین چیزی که میتونه گیر بیاری به نظرم اینه
با مشخصاتی که میخواستی هم میخوره صدا mtx هم زیباست
یکی از فامیلا ال نود گرفته ماشین عقب باند نداره حاظر به بریدن طاقچه هم نیست به هیچ وج
صدای بم هم تقریبا دوست داره
میدونم از کامپوننت نباید همچین انتظاری داشت ولی میخواستم ببینم این کامپ ساندی که آقای همتی آوردن چه جوریاست تو عکسا که ابهتی داره برا خودش یعنی میتونی صدای قوی بمی داشته باشه ووفراش؟هم اندازه 6975 تو عکس
میخوایم بکنیمش تو همون جای فابریکی طاقچه ال نود(با آمپ مارک متفرقه ی 2 کانال اسمشو نمیدونم ولی فکر کنم 100 خریده)
فقط میخوام بدونم صداش خوبه؟ 200 ت می ارزه؟
این لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر جان از لطف و همراهی و دلگرمی که درحق داداش کوچیکت کردی بازم ممنونم ،به پیشنهادت همون HCX رو گرفتم ...عامووو پشیمونم پشیــــــــــــــــــــــ ـــــــمون:n03:نقل قول:
هنوز هیچی نشده مرضش گرفتتم دوس دارم برم جلو رو هم عوض کنم آخه احساس بالانس نبودن به ادم دس میده ، یه کمبود استریو ! :n13:
کابل و اینا mbacoustic پرتاب کردن بهمون. خود هرتز جون رو هم سیصد و هشتاد و پنج.
:n20:یه استیکر خعلی باحالم تو کارتن کواکس بود که به خاطر اقا دزده نمیتونم بچسبونمش.
از الان به فکر کااکات محسن باش یه چی هشتاد ار ام اسی ارزون بوجور که اصن پول ندارم
دوستان برای پخش تیبا بدون آمپ چه اسپیکری پیشنهاد میدین ؟
قبلا 718ex رو زیاد شنیده بودم، میخوام بدونم گزینه دیگه چی هستش. ممنون میشم با قیمت لطف کنین .
سلام حاج حمید گل ایشالا امتحانات رو با موفقیت داده باشی
من بنا به دستور حمید خان یه 8019 و یه 1073 و یه آمپ کنوود 7205 گرفتم ولی نمی دونم صدا چرا جالب نشده هر کاری هم بگی کردم تمام قطعات هم اصل هستن به نظرت چه کنم ؟
شاید باید آمپ پایونیر 5500 می گرفتم . مطمعنم از تنظیمات سیستم هستش که صدا جالب نیست بلد هم نیستم چطور تنطیمش کنم حمید جان اگه بتونی زحمتشو بکشی خیلی منت گذاشتی
:42:
یه سوال دیگه این پخش 8019 ما چرا از ولوم 30 به بعد هیچ گونه تغییر توی حجم صدا رخ نمیده (کلا 35 تا ولوم داره) ؟
سلامنقل قول:
718 دیگه نمیشه...
شما ابتدا سقف هزینه ت رو مشخص کن
سلامنقل قول:
بله قطعا از تنظیمات هدیونیت و آمپلیت هستش.
آمپلیت جواب میده فکر نکنم ایراد از 7205 باشه!
اگه تازه سیستمو بستی حتما گینش رو نصاب تکون نداده داده فعلا آب بندی شه.اما از پخشت خیلی تنظیمات زیادی داریو دستت حسابی بازه تا بتونی به صدای مورد نظرت برسی و قطعا خواهی رسید...:n06:
نمیدونم پخشتو تنظیماتشو چجوری تیون کردی،اما اینارو یه نگاهی بهش بنداز:
Equaliser
Bass Boost
Highway sound
تو قسمت car detail مشخصات اسپیکرت و نوع ماشینت رو درست وارد کن
و ...
با اینا بازی کن درست میشه دوست عزیز.جای نگرانی نیست اصلا :n11:
چرا نمیشه ! من یادمه که اون اوایل بدون آمپ میبستن. به هر حال یه جفت اسپیکر میخوام که با همین پخشهای مزخرف سایپا فعلا را بیفته. بودجه هم 100 تومن، حالا یکم بالا پایین. ممنونم .نقل قول:
718 دیگه نمیشه...
کنوود 718 نیاز به آمپ دارهنقل قول:
6975 هم مردم بدون امپ میبندن ولی شمایی که میدونی دیگه نباید اینکارو بکنی که
718 هم الان به بالای 300 رسیدی قیمت تهران ندارم ولی شهر من 470 هستش
تا 100 فقط میتونی کواک پایونیر 6964 بگیری که نیازی به آمپ نداره با پخش فابریکی خیلی خوب جواب میده قیمت هم 120 ت
اینم لینکش
سلامنقل قول:
منم چندی پیش باند CO609 و آمپ 7205 کنوود گرفتم ولی نمیدونم چرا هر کاری کردم صدای درست حسابی در نمیاورد. بچه های فروم هم در جریان قضیه ی من هستن. با وجود اینکه آمپ بسیار قوی ای هستش ولی صدایی که در میاورد از آمپ 3500 پایونیر هم کمتر بود . پیش چند نصاب هم بردم و کلی خرج کردم ولی اونها هم سر درنیاوردن مشکل از چیه و میگفتن آمپ و باند سالمه. حتی باند و آمپ رو پیش دوتا تعمیر کار هم بردم و امتحانشون کرد و گفت هم باند و هم آپ سالمه و وقتی میگفتم چرا صداشون درست حسابی نیست با توجه به قدرت اسمیشون میگفت اینا بیشتر از این صدا در نمیارن. آخرش هم این شد که مجبور شدم همون ست پایونیرم رو ببندم و CO609 و 7205 رو انداختم کنار. هنوزم هست اگر کسی خواست بگه.شما کدوم شهری ؟ آمپ رو چند خریدی؟
سلام
دوستان من یه ماشین ام وی ام 530گرفتم که روش پخش فابریک ام وی ام نیست و یه پخش مانیتور دار روش نصب کردن که البته دورببن دنده عقب ، gps و ... داره ، ولی متاسفانه با اینترفیس ماشین ست نیست روش اسم هم نداره که عرض کنم خدمتتون .
میخوام بدونم آیا میتونم یه پخش حرفه ای مانیتور دار که دور ببن دنده عقب داشته باشه و با اینترفیس ماشین هم ست باشه و صد البته بشه به آمپلی هم وصل کرد .
ممنون از توجهتون.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk 2
شما بفرمائید بودجتون چقده چون اینجور پخش ها از400 تومن شروع میشه تا 4-5 میلیون و زمین تا آسمون با هم فرق دارننقل قول:
نقل قول:
خوب شما به جای اینکه مسئله رو حل کنید صورت مسئله رو عوض کردی عزیزم
نقل قول:
میشه بست ولی اون صدایی که باید بده نمیده ، در ضمن تو طولانی مدت ممکنه اسپیکر آسیب ببینه
با 100 تومن فقط میتونی باند های آشغال چینی بگیری
الان اسپیکر خوب آمپلی خور از 300 به بالا هست ، همون اسپیکری که دوستمون معرفی کرد مناسب شما هست قیمتش هم 120 تومن هست ولی آمپلی خور نیست .
فقط تنظیماتنقل قول:
باید تنظیمات رو چک کنی منم اولش همچین مشکلی داشتم ولی بعد از 1 هفته همه تنظیماتش اومد دستم و تنظیمش کردم و الان کاملا راضی هستم . یعنی عالیه
تنظیمات نوع خودرو ، نوع اسپیکر ، سایز اسپیکر ، فاصله اسپیکر از شما ، اکولایزر و ... باید همشون رو درست تنظیم کنی