من پیک موتوری میفرستم تا درست شه هر موقع گیر کنم یه پیک می فرستم ولی باید درستش کنن دیگه...............:13:نقل قول:
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
کجا رو trace کردی؟نقل قول:
Printable View
من پیک موتوری میفرستم تا درست شه هر موقع گیر کنم یه پیک می فرستم ولی باید درستش کنن دیگه...............:13:نقل قول:
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:37 AM ----------
کجا رو trace کردی؟نقل قول:
در این تصویر به اون مثل معروف میرسیم که میگه "خانه از پایبست ویران است"نقل قول:
اینو موقع دانلود گرفتی یا بدون ترافیکه ؟
آخه خط اولش چرا تایم اوته اولین خط میشه مودمشنقل قول:
شما رشت هستی ؟! ... اینجا که مطمئنا کار نمیکنه ! .. بهشون زنگ میزنم ( رشت ) ... میگن تازه عوض کردیم سرویس و ... رو ... میگم 3 روز گذشته ها ... دیگه یه کد عوض کردن کاری نداره ... میگه نمیدونم ..... کار دیگه ای نداری ؟! D:نقل قول:
این برنامرو از تهران خریدن به من گفتن نسخه جدیدشه دارن تست می کنننقل قول:
بله , رشت هستم. اونجا هم باید کار کنه , سیستم یکپارچه که اینجا و اونجا ندارهنقل قول:
نقل قول:
چیز پی ان کند شده ، بیشتر سایتا شیلتره . این کارم میخوان انجام بدن که سرعت و پینگم از این فجیع تر بشه . در کل بگو میخوان نت رو قطع کنن دیگه .:21:
سلام ،
من از دست این پینگ بالا اندیشه خسته شدم ! بیشتر از 4 ماهه که اینجوریه ،دیگه کلافه شدم ! یروز ساعت 10 صبح خوبه بقیه روز خرابه ، یه مدت فقط ساعت 4 - 6 صبح پینگ خوبه بقیه روز خرابه و...
میخوام isp رو عوض کنم بنظرتون isp خوب تو رشت کدوم شرکته؟
راستی من خط 6 هستم.
ممنون میشم اونایی که از isp های دیگه اینترنت میگیرن و راضی هستن کمکم کنن.
نقل قول:
پینگ همه همینطوریه این شرکت با اون شرکت فرقی نداره /
سلام
مشکل پرداخت انلاین چیه؟
من 4 روز پیش انلاین شارژ کردم
از کی خراب شده؟
الان ترانزیت بین تبریز با قزوین یا قزوین با تهران نمیدونم کدومش ... مشکل داره , کل استان وضعیت همینهنقل قول:
6 199 ms 198 ms 198 ms 78.38.244.234
7 211 ms 208 ms 199 ms 78.38.245.118
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
نقل قول:
مشکلی نداره , من هم 2 روز پیش شارژ کردم
برای بعضی از کاربرها صفحه بانک باز نمیشه
من خودم چک کردم باید با IE تونستم برم
فکر میکنم تو رشت درست شده باشه و بعضی شهر های دیگه ... هنوز اینجا ( آستانه ) برام Redirect نمیشه ! ( Redirecting to Parsian Bank, Online Payment )نقل قول:
با IE ، FireFox و Chrome تست کردم نشد !
آقا يكي كمك كنههههههههههههههههههههههه ههههههه
دوتا كامپيوتر دارم ويندوز xp
يه مودم 4 پورتم دارم كه روترم هست.
خواستم هردوتا سيستم اينترنت داشته باشن و دوتا كامپيوتر شبكه هم باشند.
به نظر خودم دوتا كابل بايد از سيستم ها برن تو مودم.
دوتا كابل كراس ميخواد يا استريت؟؟؟ آي پي و .. رو چي وارد كنم؟؟؟؟
DHCP فعال کن , کابل هم فرقی نمیکنه کراس باشه یا استریت.نقل قول:
سلام
سرویس نامحدود 128 اندیشه سبز خزر چطوره ؟
تک کاربره یا ... ؟
سلام دوستان ببخشید من مجدد این سوال رو می پرسم
مشکل ارور 628 من هنوز رفع نشده.معنی ارور 628 قطعی پورته یعنی شاتل پورت PPTP رو بسته ؟؟
آخه L2TP این مشکل رو نداره
کسی این مشکل رو با چیز پی ان نداره ؟؟
همه سرویسهای اندیشه تک کاربره هستن. یعنی یک پورت یک کاربرنقل قول:
من SSTP+PPTP+L2TP هر 3 اکی هست واسمنقل قول:
پس مال من چرا این طوریه یعنی مشکل از خودمه ؟ یا زنگ بزنم پشتیبانی؟
این ایرانسلمه!!!!!!!!! تنها راه ارتباطم با تار عنکبوت! سرعت متوسط=1 تا 4 کیلوبایت!!!نقل قول:
بدون ترافیک!!!!!!!!نقل قول:
دادا خوش اومدی به این تاپیک.منم خط 6 ام. یه isp خوب پیدا کردی واسه خطمون خبرمون کن.اینجا هم همیشه سر بزنی ممنون میشیم.نقل قول:
فک کنم مشکل از هردوتونه!!!:31:نقل قول:
پس ارزش داره که از اندیشه سرویس بگیرم ؟
حداقل و حداکثر سرعت دانلود 128 این شرکت چقدره ؟
پس من چیکار کنم:44::37:نقل قول:
حداقل 80 حداکثر 130 البته محدود نامحدودشو میگن سرعتش خیلی کمه :8:نقل قول:
هر 5 دقیقه 1 دقیقه قطع میشه ... ( اندیشه ) .. برای شما هم همینطوره ؟ ... من استانه هستم ... اگر مشکل رو فقط من دارم چی رو باید چک کنم ؟! ... داره اعصابم رو بهم میریزه ... وسط صحبت کردن با یه نفر قطع میشه ... وسط خوندن یه سایت ... یا ...
الان دارم این پست رو میدم که نگن هر وقت نتشون خرابه ، میان پست میدن .:31:
دقیقا الان دو روز و 19 ساعته مودم رو روشن کردم ، یک ثانیه نه سرعت افت کرده و نه قطعی داشتم . یه ضرب سیستم و مودم روشنن .:27:
الان فکر کنم باید یه اسپند دود کنم .:31:
اینترنت مخابرات - منطقه 4 - 256 نامحدود -
فکر کنم این آرامش قبل از طوفان باید باشه :8: حیف که سرعت دانلود ثابت رو 40 هستش وگرنه نت رو درو می کردم .:46:
وضع ما رو نگاه . کار به جایی رسیده که برای 2 روز ثبات در نت باید جشن بگیریم .:8:
اینترنت قطع میشه؟ مودم قطع میشه ؟ وقتی قطع میشی پینگ و تریس میکنی که ببینی از کجا قطع هستی ؟نقل قول:
چه سایتی رو باید ping کنم ؟! ... ( تا به حال آزمایش نکردم ! ) ...نقل قول:
امروز که نسبتا آروم بود برای ما (بعد از سال ها)
مرکز 4 - 512 - 2 گیگ
پینگ شما مشکیل نداره یعنی؟اندیشه ای؟نقل قول:
پینگ شما مشکیل نداره یعنی؟اندیشه ای؟ tooنقل قول:
این پینگ خط 4 اندیشه::2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من ، چون بازی آنلاین انجام نمیدم ، پینگ زیاد مهم نیست .حیف که کلید prtscr print صفحه کلید ، این سیستم که به نت وصله خرابه وگرنه یه عکس از پینگ میذاشتم .من بیشتر به ثبات سرعت و دانلود اهمیت میدم .سرعت که نوسان نداشته باشه ( مثل این دو روز که همیشه بین 38 تا 45 نوسان داره ) عالیه .:46:نقل قول:
الان پینگم که گرفتم بین 300 تا 400 نوسان داشت . برای من که نسبتا خوبه . صفحات رو زود باز میکنه .
من از شرکت گیلانت ، اشتراک دارم .:27::10::40::11:
دامون نت بهتره یا اندیشه سبز ؟
اندیشه سبز هم شب ها مجانی داره ؟
امکان داره مثلا اندیشه سبز یه شهری بره ولی isp اون شهر شب ها رایگان نذارن ؟
درسته پینگ منظم اما لتنسی بالاستنقل قول:
تریس کنی متوجه میشی مشکل از کجاست
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
1 تا 7 مجانیهنقل قول:
اندیشه هر شهری رفت سرویس مجانی شب رو هم ارائه کرد
کسی نمیتونه این پینگ و تریس رو بهم توضیح بده ؟! ... باید چی رو پینگ کنم ؟! هر سایتی ؟!
امروز غروب کسی با اندیشه قطعی نداشت؟ من از حدود ساعت 6 تا الان که دارم این پست رو با دایال آپ می فرستم، اتصال اندیشه ام در لاهیجان قطع شده، و از default gateway اندیشه سبز جلوتر نمیره!
توی Run بنویس cmd بعد تایپ کن tracert -d 4.2.2.4 و اینتر بزننقل قول:
از اون لحظه ای که احساس کردم ارتباطم قطع شده زدم ! :
ping به چی بستگی داره ؟ من میخوام از دامون نت 256 بگیرم و فقط آنلاین کانتر بازی کنیم و پینگش چجوریه ؟
بعدش این دامون نت بصورت پیش شماره هست یا مسافت ؟ ما خونمون تا isp حدود 10 کیلومتری میشه
آنلاین بازی کنیم چقدر از حجم کم میکنه ؟
سرعت دانلود 256 دامون نت چنده ؟ تو شب و رایگان به چند میرسه ؟
دوستان چرا شاتل تو این نظرسنجی نیس؟ :18:
به دریافت رایگان پنجشنبه دقت کنین :19: شاتل 1 مگ خط 5 ، متوسط دانلود روزانه 150 شبانه 100-130 در عوض پینگ 250 :2::31:
پینگ به همه چی مربوط میشه اط شرکت سرویس دهنده گرفته تا مخابرات و سیتم خودت :31:نقل قول:
پینگ اندیشه خط4 کاملا ناپایداره !مثلا امروز بعدظهر رفت رو 400 شب اومد رو 220 ! الانم دوباره رفت بالا ! شرکت های دیگو رو میتونی از صفحات قبل ببینی
پینگ دامون رو نمیدونم شما بگو کدوم خط هستی تا دوستان نظر بدن
فاصله شما با مرکز مخابراتی هر چقدر کمتر باشه بهتره و فاصله با شکرت نمیدونم اهمیت داره با نه
آنلاین بازی کردن بستگی به نوع بازی و تعداد افراد آنلاین متفاوته،مثلا بازی بتلفیلد2 اگه سرور پر باشه(64نفر) 10-15 کیلو میخوره :21:
ولی من به شما توصیه میکنم کانتر رو از گیم نت پاک کنی و سیدیشو هم بشکونی :27: و بجاش بتلفیلد2 نصب کنی :31: