الان هیچ کسی نمیتونه نوبل کنه دیوارت رو اپگرید کن خودشون از حمله پشیمون میشننقل قول:
Printable View
الان هیچ کسی نمیتونه نوبل کنه دیوارت رو اپگرید کن خودشون از حمله پشیمون میشننقل قول:
از بچه های عزیز خیلی تشکر میکنم که خیلی هوای هم رو دارن دستمریزاد .......
خوب کمکم کردین دمتون گرم چیزی نمیتونم بگم
[FONT='Verdana','sans-serif']Subject[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Carinthian attacks troy irani [/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Sent[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Dec 02,2007 15:10[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']The attacker has won[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Luck (from attacker's point of view)[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']21.7%[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Morale: 100%[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Attacker:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif'] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Village:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif'] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Quantity:[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']500[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']400[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']400[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']10[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']Losses:[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']146[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']116[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']116[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']3[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Defender:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Village:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Quantity:[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']230[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']135[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']127[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']72[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']3[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']Losses:[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']230[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']135[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']127[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']72[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']3[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']0[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Haul:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']433 6[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif'].[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']908 8[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif'].[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']609 [/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']15950/15950[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']Damage by rams:[/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']The wall has been damaged and downgraded from level 10 to level 8[/FONT]
Subject Carinthian attacks troy irani
Sent Dec 02,2007 15:10
The attacker has won
Luck (from attacker's point of view)
21.7%
Morale: 100%
Attacker: Carinthian
Village: Carinthians village (171|699) K61
Quantity: 500 400 400 0 0 0 10 0 0
Losses: 146 116 116 0 0 0 3 0 0
Defender: troy irani
Village: troy irani (177|709) K71
Quantity: 230 135 127 72 3 0 0 0 0
Losses: 230 135 127 72 3 0 0 0 0
Haul: 433 6.908 8.609 15950/15950
Damage by rams: The wall has been damaged and downgraded from level 10 to level 8
تازه یکی از حمله هاش بود 3 تا حمله کرد عین همین
سلام از یه اکنتم میل زدم و گفتم 7 نفری از یه کامپیوتر کانکت میشدیم ولی چون اولا از قضیه تنظیم استفاده مشترک خبر نداشتیم اونجا رو تنظیم نکرده بودیم ولی بعد که فهمیدیم تنظیم کردیم اخه از یه روز قبل بو برده بودم و استفاده مشترک را تنظیم کرده بودم ولی بازم نامردا بن کردن :18:نقل قول:
راستی به نظر شما لازمه از بقیه اکنت ها هم میل بزنم یا همین یکی کافیه؟؟؟؟
چه جوری میشه یه قلعه رو واست خودت گرفت
به یه قلعه حمله کردم همه یاراشو کشتم ولی چیزی نشد و یاارم برگشتن
میل بزن بگو فقط همین برد لاو رو بدین
باید چند بار با نوبل من حمله کنینقل قول:
سلام بچه ها.
کی میتونه روزها سیتر من بشه؟
من صبح میرم سر کار و شب هم ساعت 7 و 8 بر میگردم برای همین خیلی عقب افتادم و اگه اینجوری پیش بره از ترایب اخراجم میکنن.
لطفا هر کی میتونه بگه امشب روش سیتر کنم.
خیلی ممنون.
خوب اگه تو بخواهی با تمام اکانت هات میل بزنی چیزی نمی شه کهنقل قول:
اون ها همه ی اکانت ها رو بن می کنند به غیر از یکشون که با اون بازی کنی
در ضمن شما هم نترس کسی الان نمی تونه شما رو نوبل کنه توی ورلد 12
اقا یه سوال معنی دقیق ppl چی هست؟؟؟؟
در ضمن توی فایت الان به شما هم گفتن به ____ حمله کنید؟؟؟
sg.............
ببخشید
بن شدن چیه؟
بن شدن یعنی اخراج شدن
بن شدیم. اخراج شدیم رفت !!!!!!
قراره یه فیلم بسازن به اسم اخراجیهای 2410987432 من و محمود هم قراره بازی کنیم
میبینم که باز بن شده داریم !!!!!!
یه سریال بیمزه تکراری !!!
صفا نخند به سرت میادها:27:نقل قول:
در هر صورت خدا رفته های آقا کاظم را بیامرزه که نذاشت بی روستا بمونیم تو کا 53 است ولی از صفر شروع کردن بهتره
راستی صفا تو رو بجون قلک دوستم اینقدر بصورت مخفی آنلاین نشو بابا اون علامت سبز لو میده که انلاینی
:27:
علت بن شدن چیه ؟
به خدا آخرین دفعه ای که به صورت مخفی آنلاین شدم 6 ماه پیش بود !!!!نقل قول:
در ضمن اگه به صورت مخفی بیام اون علامت سبز هم خاموش میشه
ببین این بازی یک سری قوانین داره که اگه ازش پیروی نکنی بنت میکنننقل قول:
یکی از این قوانین اینه که اگه با یه آی پی دو تا اکانت بسازی باید رو هم شیرشون کنی وگر نه بن میشی
وقتی هم دو تا اکانت و شیر کنی دیگه نمیتونی بین اون دوتا اکانت کوچکترین ارتباطی برقرار کنی
من لبتاپ دارم می تونم دو تا اکانت درست کنم "از طریق یک اینترنت"(یا دو تا )
در عکس زیر هر وقت لاگین میشم اینو نشون میده (هم تو راند سرعت و تو راند 10 )
( چند روز پیش اینطوری نبود )
میتونه از بن شدن باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه بازم این کار و نکننقل قول:
اگه با دو تا کانکشن مختلف هم وصل بشی بازم یک مقدار از آی پیه لبتابت مشترکه ,هر کاریش کنی تغییر نمیکنه
مگر اینکه از vpn استفاده کنی !!!
سیتر چیه ؟نقل قول:
هر چیه من هستم ؟
نه بن نشدی ,این میگه باید از پریموم استفاده کنی برای راند 24 (البته اگه درست متوجه شده باشم )نقل قول:
ولی صد در صد بن شدگی نیست
اگه پیدا کردی به منم بگو !!!نقل قول:
منم صبح سره کارم و ساعت 7-8 شب برمیگردم ,تازه اونم یک روز در میون !!! روزای زوج تا ساعت 10 شب باشگاهم
ولی چرا نمیتونم لاگین شم ( این همه زحمت )
چیزی میدونی بگو ؟
دوست عزیز فکر کنم این مورد حداقل 6 بار من و امین جان براتون توضیح دادیم.نقل قول:
در راند سرعت محدودیت بازیکن وجود داره.مثلا 100 نفر اول میتونن مجانی بازی کنن و بقیه باید پول بدن تا وارد بشن.
ورلد10 هم از زمانی که ورلد 12 اومده همین حالت رو داره یعنی باید پول بدی تا بتونی بازی کنی.
همه ی ورلدها دائمی هستند .
اما راند سرعت هر چند روز یکبار از اول شروع میشه.
پس چی کار کنیم؟نقل قول:
نقل قول:
مصطفی تاحالا چند دفعه بهم حال داده ولی خودش الان سرش خیلی شلوغ شده
دیگه روم نمیشه بهش بگم سیترم بشه:31:
دلم نمیاد بازی رو بیخیال بشم.مخصوصا تو ورلد 9 که حدود 130000 امتیاز دارم.ولی تو 12 اگه اینطور پیش بره از فایت اخراج میشم.من نمیدونم اینا کار و زندگی ندارن همش داره امتیازشون میره بالا.
این حرفا چیه صفا !نقل قول:
درسته این روزها سرم شلوغه.وایرلس هم ندارم .
ولی هر جا باشم یکبار صبح و یکبار ظهر به بازی سر میزنم.
اگر کسی بهتر از من پیدا نکردی من رو سیتر کن.
حداقل از هیچی بهترم.
هادی جان شما وضعیتت فرق می کنه و من نمیتونم ورلد 9 رو به جات بازی کنم.
اما توی ورلد 12 اگر کسی بهتر از من رو پیدا نکردی من رو سیتر کن.
بهت قول نمیدم خیلی پیشرفت کنی.اما تا شب دو بار رو به دهکدت سر میزنم.
من توی ورلد10 15-16 تا روستا دارم که این روزها نمیرسم زیاد بهشون برسم.
فقط وقت میکنم ریسورس ها رو توی آکادمی ذخیره کنم.
الان 12 نوبلمن آماده دارم.پول 2 تا نوبلمن هم دارم.
خیلی ممنون مصطفی جان واقعا لطف میکنی.نقل قول:
البته ورلد 9 زیاد وضعیتش حاد نیست.همونطور که میدونی دهکده هات که زیاد میشه و اطرافت هم پر از هم ترایبی هات میشه دیگه کسی جرات حمله نداره و خطر اخراج از ترایب رو هم احساس نمیکنی.من هم اونجا 17 تا روستا دارم.ولی 12 وضعیتش فرق میکنه.خطر حمله زیاده، این مدیرای فایت هم که تحمل ندارن سریع میزنن آدم رو اخراج میکنن.
پس من بهت زحمتش رو میدم.زیاد هم نمیخواد روش وقت بذاری.
آقا هر كي خواست من رو هم ميتونه سيتر كنه اگه مودم adsl بازي در نياره از 8 صبح تا تقريبا 12 تا1شب بيدارم
mstf666
------------
یکی یه نوبل هم به ما بده
پولش هم بعدا میدیم
دستت درد نکنه.امشب فعلا آقا مصطفی رو سیتر کردم.نقل قول:
انشاالله روزهای بعد مزاحم شما هم میشم.خیلی ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مگه شما بن نشدی؟چطوری سیترت کنیم؟
شما تازه بازی رو شروع کردی؟نقل قول:
نوبلمن دادنی و گرفتی نیست.
به همت كاظم جان عزيز يه اكانت تو كا53 دارم و يه لقمه بخور و نميري داريم به هرصورت هروقت خاستي ما در خدمتي:10:منقل قول:
كاظم هستي؟؟؟؟؟