واقعا hs20 انقد که تعریف میکنید خوبه؟نقل قول:
اگه تنظیمات کاملش رو بزاریم کنار و روی کیفیت و دقت عکساش قضاوت کنیم واقعا به نظرتون خوبه؟
شاید من اشتباه میکنم اما واقعا با عکساش حال نمیکنم
مخصوصا وقتی عکسا تو اندازه واقعی میان
واقعا hs20 انقد که تعریف میکنید خوبه؟نقل قول:
اگه تنظیمات کاملش رو بزاریم کنار و روی کیفیت و دقت عکساش قضاوت کنیم واقعا به نظرتون خوبه؟
شاید من اشتباه میکنم اما واقعا با عکساش حال نمیکنم
مخصوصا وقتی عکسا تو اندازه واقعی میان
سلام
با حدود 1 میلیون میخوام دوربین و لنز بگیرم. لطفا نظر خود را (به خصوص در مورد لنز بیان کنید):
NIKON D3100: 710
lens: NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED IF AF-S DX VR : 285
در مورد قیمت دوربین مطمئن هستم کمتر گیر نمیاد. لطفا در مورد کیفیت لنز و قیمتش بحث کنید و بگویید آیا برای انتخاب لنز گزینه بهتری تا حود 300 هست یا خیر.
ممنون
همچنان به دنبال جواب !نقل قول:
آقا من یه سوال برام پیش اومده
fz100 یا 45 یا 48 رینگ فوکوس نداره اما manuel focous داره
چجوریه؟
بعد یه چیز دیگه
با اینا میشه دیافراگم رو خودمون تعیین کنیم
یعنی av داره؟
درودنقل قول:
آقا من یه سوال برام پیش اومده
fz100 یا 45 یا 48 رینگ فوکوس نداره اما manuel focous داره
چجوریه؟
بعد یه چیز دیگه
با اینا میشه دیافراگم رو خودمون تعیین کنیم
یعنی av داره؟
بسیاری از دوربین های سوپرزوم که رینگ زوم و متعاقبا رینگ فوکوس منوال ندارن با استفاده از دو کلید مثبت و منفی یا چپ و راست یا موارد مشابه عملکرد فوکوس منوال رو کنترل میکنن . که البته برای کسی که به رینگ عادت داره خیلی جذاب نیست ولی عملکردش رو من با چند دوربین مختلف تست کردم جواب میده و مشکلی نداره .
در مورد تعیین دیافراگم که حتما داره . . . اما اصولا چندان ارتباطی به وجود قابلیت Av نداره . مود Av تقدم دیاف هستش که یک امکان برای تعیین کردن F خاصی بسته به شرایط عکاسی و با بهترین سرعت شاتر پیشنهادی دوربین ارائه میکنه که برای بالاتر بردن سرعت عکاسی هستش . اما مود M هستش که دقیقا میشه روی همه چیز کنترل کامل داشت .
موفق باشید .
سلام
من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم بودجم حدود 300 تومنه فیلمبرداری full hd هم برام مهمه. مدل sony wx7 رو انتخاب کردم لطفا نظر بدین خوبه یا نه اگه مدل بهتری هست راهنمایی کنین ممنون.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
من تشکر رو زدم اما چون خیلی وقت بود این سوال برام بی جواب مونده بود، گفتم تشکرم رو با یه پست هم اعلام کنم
با سلام به دوستان عزیز
دوستان خوبم در سطح و کلاس نیکون D90 که مدلی از کنن رو پیشنهاد میدید؟
از راهنمایی شمابی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
60d و 7dنقل قول:
من خودم امروز تازه 600d خریدم
فوق الادس
دیگه چه برسه به 7d و 60d
البته d7000 نیکون رو هم در نظر داشته باش
خیلی قدره
دوست عزیز اینجا دیگه کسی پیدا نمیشه درست جواب بده دل بخواهیه مگر دوربین گرون بخوای یه چیزی بهت بگن یه سر به این وبلاگ بزن بپرسنقل قول:
کد:http://digitalphotography.blogfa.com
شما اگه یه سر به صفحات قبل بزنی میبینی که خیلی بحث ها راجع به دوربین های کامپکتهنقل قول:
شما خودت مگه جواب نگرفتی؟
سلامنقل قول:
لطفا به این پست هم پاسخ دهید.
ممنون
بله انتخاب های بهتر هم هستش در صورت رضایت به تله کمتر ... لنز معروف و محبوب 18-105 رو که همگی آشنا هستند باهاش رو میشه خریداری کنید بجای 55-200 که یک تله زوم مید رنج هستش که نه تله مناسبی داره و نه واید . ولی 18-105 هم واید مناسب و هم تله کافی برای پرتره رو ارائه میکنه . قیمت هم همون حدود 300 و خرده ای .
در مورد جواب ندادن به سوال شما خوب شاید دوستان منجمله بنده اطلاعات دقیقی در مورد سوال شما نداشته باشیم . شما انتظار هر جوابی رو داری یا جوالب صحیح ؟ شخصا ترجیح میدم در مورد کامپکت ها که مدتی هستش اطلاعاتم رو بروز نمی کنم کمتر پاسخگو باشم که دوستان خدای نکرده به اشتباه نیفتند .
اما در کل برای شما سری SX کنن گزینه های مناسبی داره که میتونید اونها رو بررسی کنید .
شاد باشید .
سه نمونه عکس برای دوستانی که قصد خرید Canon 600D رو دارن امیدوارم در انتخاب دوستان تاثیر گذار باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی متشکرم .نقل قول:
انشالله که از خریدتون هم راضی باشید و مبارک باشه.
چون قصد دارم لنز nikon 18-200 بخرم میتونم لنز 18-105 که روی d90 هست رو برندارم. حدودا چقدر از قیمت دوربین کم میشه ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
نقل قول:
18-105 رو حدود 300-310 از شما می خرن چون لنز کیته. به نظر من 18-105 رو نگه دارین. لنز خوبیه و به جای 18-200 یه 70-200 هم بگیرید. فک کنم کیفیت بهتری هم نسبت به 18-200 داشته باشین. البته اینو بیشتر باید اساتید نظر بدن تا من ...
راستی اگه به فوکوس روی بدنه و سایر امکانات خاص d90 احتیاجی ندارین حتما به d5100 هم فکر کنین. دوربین خیلی خوب و با کیفیتیه. از همون سنسور عالی d7000 استفاده می کنه. خیلی جدیدتره. LCD چرخان داره و فیلم برداری خیلی خوبی هم داره. نویزش هم نسبت به D90 کمتره. در کل گزینه خیلی خوبیه. با فرض اینکه 950 بخرین لنز خودش رو 90 میدین به فرئشنده و 18-105 کیت رو 330 برمیدارین. می تونید با همون 18-105 یه مدت کار کنین تا بفهمین دقیقا چی براتون مناسبه و بعدا می تونید لنزهای مورد نیازتون رو بخرین ...
فرق این دو تا چیه؟نقل قول:
sx210 دوربین خوبیه اما نه وقتی sx230 با همون قیمت هست
دوست خوبم از راهنمایی کامل و مفید شما خیلی سپاسگزارم .اتفاقا به دو موردی اشاره فرمودین که واسم خیلی مهمه 1- نویز کم 2- ال سی دی چرخان .البته فیلم برداریش واسم مهم نیست چون چند روز پیش با راهنمایی دوستان خوبی مثل شما به سونی xr-160 خریدم و فیلم بردای هم نداشته باشه ایرادی نداره . فقط 2 سوالی که واسم پیش اومدهنقل قول:
1- تفاوت لنز کیت با لنزی که به صورت جدا می خریم چیه؟
2- تو این رنج قیمت معادلش چه دوربین و لنز کنن میتونم بردارم؟
مورد اخر : چون واسم واید بودن مهمه به نظر جنابعالی لنز 70-200 نیازم رو برطرف میکنه؟ (اصلا از لنز اطلاعاتی ندارم) با توجه به ضریب کراپ 1.5 نیکون حالت وایدش میشه 105 در مقابل 27 لنز 18-200
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و موفق باشید
سلام
بروبچ من این دوربین رو میخوام از دوستم بخرم نو نیست ولی خیلی تمیزه نظرتون چیه؟؟؟
این مدلشه
Canon Digital Camera, Model: PC1474
بعد قیمت روزشو کسی نداره؟
ایزوی 1600 در مقابل 3200نقل قول:
فیلم 720 پی در مقابل 1080 پی
صفحه نمایش با کیفیت بالاتر
داشتن GPS
بقیه مشخصاتشون تقریبا عین همه.اینجا هر دو رو تقریبا یه قیمت میدن در صورتی که 210 ارزونتر از 230 هست.
بیشتر فروشنده ها هم میگن که GPS مدل 230 کار نمیکنه(در صورتی که مشکلی نداره)و معمولا میگن 210 بهتره و رو 14 مگا پیکسلی بودن زووم میکنن:27::27::27::27::27:
سلام
من قصد خرید کنن 60 دی یا 600 دی رو دارم
ولی نمیدونم کدوم گارانتی بهتره !!
ساکن شیراز هستم
ممنون میشم کسی تجربشو در اختیارم بزاره
این روز ها هر گارانتی یه قیمتی زده ! آدم گیج گیج میشه
نقل قول:
بله جزء بهترین هاست
این عکس دوستمون رو ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6472289&postcount=5646
سلامنقل قول:
بودجه شما چقدره ، از کنن لنز دارید یا قصد خرید اولین دوربین SLR خودتون رو دارید ؟؟؟؟
گارانتی اصلی نداریم ، پس گول فروشنده رو نخورید
سلام
من قصد خرید یه دوربین برای عکاسی آماتور رو دارم
این اولین خرید من تو دروربینای SLR هم هست تجربه ای هم تو عکاسی ندارم
با پست ها و تاپیکایی که خوندم اکثرا از Fujifilm FinePix HS20 تعریف کرده بودن بودجه و هزینه من هم در همین حدود هست
میخواستم بدونم انتخاب خوبی برای من هست یا نه؟یه سوال دیگه هم در مورد گارانتی هست گارانتی دوربین های عکاسی تو ایران چه جوری؟میشه بهشون اعتماد کرد یا نه؟بهترین محل خرید دوربین های دیجیتال کجاست؟
ممنون
نقل قول:
هر فروشنده ای میگه گارانتی من سر تره !!!
600 دی با گارانتی آفومار -------> 1/420
60 دی با گارانتی آفومار ---------> 1/800
میگن آفومار سر تره !!!
ولی خیلی بیخودی تفاوت قیمت داره !
من کلا با تمام لوازم , مموری , کیف , لنز یو وی , 1/500 بودجه دارم
تو شیراز یه نمایندگا کنن تو عفیف آباد هست که گفت 60 دی با بیمه و گارانتی میده 1/650
نمیدونم این نمایندگی عفیف آباد معتبره کارش یا نه ؟
همه میگن ما تنها نمایندگی هستیم.
هیچ لنزی ندارم از کنن
سلامنقل قول:
HS20 یه SLR (حرفه ای) نیست یه نیمه حرفه ای هست
بودجه تون چقدره ؟؟؟
تهران ، خیابان جمهوری
سلام
من میخوام یه دوربین عکاسی بخرم :
1) حداکثر 400 تومن هزینه میکنم
2) برای عکاسی خانوادگی و گاهی هم طبیعت
3) عکاسی حرفه ای بلد نیستم و ترجیح میدم تنظیمات اتوماتیک دوربین خوب باشه
لطفا دو سه مدل به ترتیب اولویت بهم پیشنهاد بدید
قبلا از لطف دوستان ممنونم
بله :13:نقل قول:
من 600 رو تهران 1 تومن قیمت دارم گارانتی معمولی
60 هم خیلی زیاده اگر اون قدر پول دارید بهترین گزینه D7000 نیکون هست
من امار شیراز ندارم اما فکر کنم محمد جان بدونند
ایشون
بازم میگم اگر 1/500 پول دارید فقط به D7000 فکر کنید :46:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=59416
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
اول SX230نقل قول:
بعد IXUS 1000
کنون SX230نقل قول:
دوست عزیز توی این سایز که مشخص نمیشهنقل قول:
من برای نامزدم تو این رنج قیمت سرچ کردم و نمونه عکسای زیادی از hs20 گرفتم
"توی سایز اصلی" عکس هاش نویز داره و تقریبا یکی از بی دقت ترین عکس هایی بود که دیدم. کلا عکسای فوجی اینجوری بود
واقعا عکسای fz100 و hx100 یه سر و گردن با کیفیت تر بودن
حالا بگیم hx100 raw نمیگیره
fz100 که میگیره!
راستی من 600D گارانتی آفومار 1200 'گرفتم
من نویز رو توی همه کامپکت ها زیاد میدونم :31:نقل قول:
و فرق بزرگی بین مثلا hs20 با fz100 یا hx100 نمیبینم ، همشون نویزی هستند اما امکانات بله hx100 عالیه اما من hs20 رو هم عالی میدونم و مثلا fz100 رو خیلی خوب میدونم
مبارک باشه شاترش برات بزنه و لنزاش بچرخه :31::10:
لنزش IS II هست ؟؟؟
عکس فراموش نشه جیگر
منم موندم یه 600D یا D5100 یا حتی D7000 بخرم یا نه موندم الان نیازم هست یا نه ، بد وضعی دارم :19: :2:
ممنون مرسینقل قول:
منم در آخرین لحظه تصمیم گرفتم اینو بگیرم :دی
بله isII هست
به روی چشم عکس میزارم
D7000 که زندگیه :دی
اما تنها چیزایی که باعث شد 600D رو به d5100 ترجیه بدم(با توجه به ابنکه نیکون بیشتر دوست دارم) یکی ساخت ژاپن بودنش بود یکی هم اینکه یکم خوش ساخت تر حس میشد
سلام دوستان ،نقل قول:
از قیمت رم های بالا کسی اطلاعی داره؟ (حتی اگه شده بعضی هاشو)
ممنون . . .
به راستی کسی جواب پست ما رو نباد بده:41:نقل قول:
[QUOTE=ELSIN;6479173]بله :13:
من 600 رو تهران 1 تومن قیمت دارم گارانتی معمولی
60 هم خیلی زیاده اگر اون قدر پول دارید بهترین گزینه D7000 نیکون هست
من امار شیراز ندارم اما فکر کنم محمد جان بدونند
ایشون
بازم میگم اگر 1/500 پول دارید فقط به D7000 فکر کنید :46:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=59416
سلام
ممنون بابت راهنمایی
دی 7000 نیکون 1/750 هست , بدون کیف و مموری و ....
حالا از spak یا آقا محمد که شما معرفی کردین راهنمایی میگیرم
احتمالا دست شما متوسط یا کوچیکه چون 600D بیشتر برای دست های کوچیک مناسبه و d5100 دست های بزرگنقل قول:
این مورد ساخت ژاپن بودن هم جالبه ها نه
فکر کنم تهران کم تر هم پیدا بشه بدون گارانتینقل قول:
نه اتفاقا دستام بزرگه و اتفاقا دستگیره ی 600دی بزرگتره :دی خیلیم بزرگترهنقل قول:
ساخت ژاپن بودن واسه من مهم بود
یه چیز خوب دیگه هم این تمیز کردن خودکار سنسور کنون بود
فکر کن سنسور با عوض کردن لنز به هر حال گرد و خاک میگیره
بعد تو دیافراگم های بسته ببین چقد قشنگ اون گرد و غبار ها خودشونو نشون میدن و تمیز کردن سنسور هم که دردسر داره
اما در مجموع فکر نمیکنم این دوتا دوربین از هر نظر فرق زیادی بکنن
اختلااف های خیلی جزیی دارن
البته به جز کیفیت فیلم برداری فوق العاده ی 600دی که البته برای من اصلا فیلم برداری مهم نیست!!!
نقل قول:
من برعکس خونده بودم که 5100 برای دستهای بزرگ بهتره :31:
جالبه که 5100 ساخت ژاپن نیست
خودش تمیز میکنه هم وقتی روشن میشه هم وقتی خاموش میشه
پس عکس آپ کن دیگه :31:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
شما چی براتون مهمهنقل قول:
از کنن لنز دارید ؟؟؟
آشنایی تون از عکاسی در چه حده
500 تا 550نقل قول:
ممنون میشم جواب منو بدین:13:نقل قول:
یه سوال دیگم دارم این عکس برداری سه بعدی wx7 به چه شکله ؟ باید عکسای گرفته شدرو با عینک مخصوص ببینم؟ ایا ارزش داره به خاطر عکاسی سه بعدیش بجای ixus 220 hs این مدل سونی رو بگیرم؟