كي تا حالا اون روولور كه قدرتش 99 هست رو گرفته؟
Printable View
كي تا حالا اون روولور كه قدرتش 99 هست رو گرفته؟
كدوم اسلحه رو منظورته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پس معلومه نگرفتيش:46:نقل قول:
هموني كه يه لول بزرگ داره. بايد تمام اون قسمتي كه ستاره ميده توي بازيهاي اضافي(اسمش رو يادم نيست) همشون رو با 4 يا 5 ستاره تموم كنيد.
آها گرفتمش:10:نقل قول:
آخه اسمش رو بلد نبودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم اون اسلحه handcanon هستش نه روولور.
ممنون از ياداوريتنقل قول:
ولي من نوعش رو گفتم يه نوع Magnum revolver حساب ميشه.
اينم از عكس واقعيش:Hand Cannon Magnum revolver
کد:http://www.armchairgunshow.com/images/11Am.jpg
اين اسلحه توي بازي خيلي مصنوعيه
حد اقل به خاطر اين اسلحه سيستم خريدم اسلحش كه اصلا باحال نبود ولي با يه تير صد نفرو ميكشتيم
آره اما من سيوم پاك شده الآن ندارمش:19: حوصله هم ندارم دوباره برم بگيرمش:27:نقل قول:
راستي شماها از كدوم قسمتهاي بازي بيشتر خوشتون ميومد از كدوم قسمتا بيشتر بدتون ميومد؟:20:
من قسمت قصر سالازار رو دوست داشتم:40:
اما از اون قسمتي كه اون آدم گنده ها بودن ميتركيدن:2:......... متنفرم! هم از قيافشون هم از اون صداشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت صداشون ميومد ........! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتي كه بايد از شري با اسنايپر محافظت ميكردي تا برات پل رو باز كنه خيلي باحاله.
اونجاييي كه يه سنگ بزرگ ميفته دنبالت رو خوشم نميومد.
بهترين قسمت اونجا بود كه بايد از لاي اون ليزر ها ميگذشتي و اون جا كه بايد با اون غوله كلاه قرمزي بازي كني
بد ترين جا هم همون اخرا بود منم مثل مي از اونجا بدم ميومد