چرا دوست من همین چند روز پیش بود تو خیابون از دستم افتاد :ohno:نقل قول:
Printable View
چرا دوست من همین چند روز پیش بود تو خیابون از دستم افتاد :ohno:نقل قول:
:40:بر و بچ با حال p30world از كمك همگي ممنون
persian_empire_evanescence برنامه اي كه معرفي كردي مشكلم را كاملا حل كرد ولي متاسفانه crack نشده و تا چند روز ديگه بيشتر كار نميكنه
:46:
آقا ما حدود یه 15-20 روزیه که این سوال رو کردیم و هیچ کس جوابش رو نداده اگه ممکنه یکی بیاد و کمک کنهنقل قول:
میخوام روش کانکت شدن بوسیله موبایل ان 73 به اینترنت جهت آپدیت کردن برنامه ها رو بدونم کامل و دقیق باشه چون اصلا تا حالا این کار رو انجام ندادم و در هیچ پستی هم ندیدم
منتظریم
ببین دوست من N73 سیستم عامل سیمبیان داره .....نقل قول:
این یعنی فراوانی برنامه برای این گوشی زیاده .....
البته سیمبیان یه عیبی که داره اینکه ممکنه هنگ داشته باشه ...... ولی اونم زیاد نیست ....
N73 پخش و دوربین خیلی خوبی داره ..... ولی K810 فقط دوربینش خوبه البته به پای 73 نمیرسه ....
بین N73 موزیم و معمولی هم من بهت موزیک رو پیشنهاد میکنم .....
پس ببرش مراکز تعمیراتی مجازنقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم که تونستم کمکت کنم:10:نقل قول:
خب میتونی تاریخ گوشیتو به عقب ببری این مشکلتم حل میشه:46:
بدرود:11:
مراکز تعمیراتیه مجاز یعنی کجاها؟!:20:نقل قول:
به اینجا برو کاملا" توضیح داده شده :نقل قول:
من خودمم همیشه با گوشیم وصل میشم.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=217093
بدرود:11:
سلام
من گوشیم ان 73 هست و یه یک هفته ای میشه که آپدیتش کردم.حالا میخواستم بدونم این برنامه ی Mobile Tv که به گوشیم اضافه شده کاربردش چیه؟!ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بدرود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لطفا نظراتتون را در مورد گرفتن رم 2 گيگ براي N73 معمولي بديد و اينكه چه رمي خوبه و باكدوم گوشي بهتر كار ميكنه و سرعتش كمتر كم ميشه
ممنون