برا من همش 100 مگابیت هست فرقی هم نداره رو کدوم سوکت باشهنقل قول:
مدل مودم شما چیه ؟
برا من hg8546m دو پورت تلفن هر چهار پورت لنش FE هست
- - - Updated - - -
من کابلی که دارم 8 رشته سیم دارهنقل قول:
Printable View
برا من همش 100 مگابیت هست فرقی هم نداره رو کدوم سوکت باشهنقل قول:
مدل مودم شما چیه ؟
برا من hg8546m دو پورت تلفن هر چهار پورت لنش FE هست
- - - Updated - - -
من کابلی که دارم 8 رشته سیم دارهنقل قول:
دوستان من تماس گرفتم میگن فقط الان روی سرویس 3 ساله هزینه مودم و سیم کشی رایگان هست و بعد هم که توی سایت مخابرات در تهران ماکزیمم سرعت رو زده 50 مگ.آپشن دیگه ای هم هست ؟بعد خبر داره احیانا کسی مرکز سعادتمند اوضاعش چطوریه چقدر زمان میبره
شما که بالاخره گرفتید. من گفتم پول رو میدم بعد چند ماه سرویس بدید. تبلیغ هم واستون می کنیم. شرکت ها و ادارات و ... رو راضی می کنیم که تانوما بگیرن. تعداد محدودی هم همون موقع درخواست داشتند ولی جواب مخابرات "نُچ" بود و تمام. بعد چند سال هنوزم رنگ روی تانوما را ندیدیم. مرکز استان هم دو ادرس مختلف درخواست دادیم و اونم نشد.نقل قول:
HG8546Mنقل قول:
مطمئنی دو پورت تلفن داری؟ مال من تک پورته
نسخه دو پورت هم داره..متاسفانه منم دوپورتش دارم....نقل قول:
منم خیلی شانس اوردم که یکی از همسایه هامون با آشنا تو مخابرات بعد ۶ ماه تونسته بود سرویس بگیره منم خبر نداشتم کلا . شانسی متوجه شدم رفتم مخابرات به ریسس مرکز گفتم یه خانم چادری بود آدم بدی نبود گفت اگر اومده باشه نهابتا ۲ هفته ای وصل مبکنیم که البته شد ۲ ماه :)) البته من اگر ۶ ماهم طول میکشید راضی بودم چون ارزششو داره مخصوصا برا کسایی که خط تلفن ندارن یا نمیتونن رو خطشون adsl بگیرن . این دو ماه ۱ روز در میون میرفتم مخابرات چون نزدیک خونمون بود دهنشون و سرویس کردم تا دادن بالاخرهنقل قول:
اگر این همسایمون این کار رو انجام نداده بود باید ۱۰ نفر میبردم مخابرات که براش بصرفه میخواد کابل کشی کنه چون فیبر کشی خارجی هزینش با مخابراته
برا ما کابل اومده بود تا دم آپارتمان ولی روزی که اومدن برا کابل کشی دید کابلی که اومده ظرفیت نداره (چون غیر از من یکی دیگه از واحد ها هم درخواست داده بودن ) میخواستن زیر بار نرن چون نمیصرفه برا ۲ تا مشترک بخوان از نو کابل بکشن دیگه با کلی خواهش التماس و از این حرفا که بقیه هم میخوان دوباره مجبور شدن کابل بکشن از کابینت تا آپارتمان ما .دهنشون سرویس شد الیته خودمم از صب تا ظهر یه لنگه پا واستاده بودم مبادا فرار کنن کارم نصفه بمونه ۰ دیگه شیرینی و اینچیزا که که رواله کاره :))))
سلام بله برای من دو پورت هست . همون اول که میخواستم بگیرم ازشون گفت دو یا تکشو میخوای منم دوتا خط میخواستم گفتم دو پورتنقل قول:
برا شما پورت گیگابیتی داره ؟
البته من تک پورت عادی هم دیدم که فقط همون ۱۰۰ مگابیت و میده . کلا هردو مدلش هم GE داره هم FE
اون اول که ادم میخواد بخره نه توضیحی میدن نه رو باکسش اینجور اطلاعات رو نوشته تخم مرغ شانسیه
همشونم بیسوادن دو نفریکه اومده بودن برا کابل کشی و تنظیم مودم فرق بیت و بایت و نمیفهمیدن چه برسه به اینکه بگی پورت گیابیتی داره یا نه!!!
سلام دوستان
یه مشکل عجیب دارم
بعضی سایتها رو اینترنت مخابرات باز نمیشه
ولی به اون مودمم وصل میشم که شاتله سریع سایتها باز میشه
جریان چیه؟
احتمالا" مشکل از DNS هست. تو تنظیمات کارت شبکتون DNS های 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ست کنید ببینید مشکل حل میشه.نقل قول:
اینم تست کردم بهتر شدهنقل قول:
از dns هایی که خود مخابرات هم بهم گفته استفاده کردم همه شبیه همه تقریبا
گرفتار شدیم
کارم با کارگزاری آگاهه بعضی وقتا باز میشه بعضی وقتها نمیشه