انصاريفرد خبر داد: جذب مربي خارجي با برنامه ريزي انجام مي شود
سفر اخيرسنول گونش مربي ترکيه اي به تهران و مذاکرات وي با مديرعامل باشگاه پرسپوليس از يک سو و ادامه مذاکرات و رايزني نمايندگان اين باشگاه در اروپا براي جذب يک مربي کارآمد از سويي ديگر، بحث استخدام مربي خارجي را داغ کرده است.محمد حسن انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت : به هيچ عنوان اين حرکت ما ترفند نيست بلکه طبق توافق بعمل آمده با علي پروين، استخدام مربي مجرب اروپايي را عملي خواهيم کرد.بطور قطع اين کار صورت خواهد گرفت اما ما براي جذب و استخدام مربي خارجي، شتابزده و عجولانه اقدام نمي کنيم. وي افزود: تجربه ثابت کرده اگر جذب مربي خارجي ، هدفمند نباشد نتايج مطلوب حاصل نخواهد شد و به باشگاه ضربه خواهد زد، لذا ما اين کار را با برنامه ريزي انجام خواهيم داد البته با هماهنگي و توافق علي پروين. انصاري فرد درادامه گفت: نبايد منکر دانش مربيان روزدنيا شد، بايد خوني تازه در شريانهاي تيم فوتبال پرسپوليس جاري کرد که حضور يک معلم کارآمد خارجي به اهداف ما کمک خواهد كرد. مديرعامل پرسپوليس درباره جذب بازيکنان خارجي اظهار داشت: ما قصد داريم براي تقويت خط دفاعي وحمله، دويا سه بازيکن خارجي جذب کنيم. درحال حاضر والترآندروسيچ مدافع کروات درتمرينات پرسپوليس حضوريافته که کادرفني بايد درباره وي نظر بدهد . همچنين يک يا دو مهاجم ديگرخارجي بزودي به تهران خواهندآمد که درصورت نظرمساعد کادرفني، با آنان قرارداد بسته خواهد شد.
ابراهيم ميرزاپور: خداحافظي عابدزاده ناراحت كننده بود
احمدرضا عابدزاده پرافتخارترين دروازه بان تاريخ فوتبال ايران، روز جمعه در ديدار دوستانه پرسپوليس و بايرن مونيخ آلمان براي آخرين بار در چارچوب دروازه ايستاد تا از دنياي فوتبال خداحافظي كند.
ابراهيم ميرزاپور دروازه بان شماره يك تيم ملي درخصوص اين موضوع گفت: دعوت از تيم سرشناسي چون بايرن مونيخ كه افتخارات زيادي را در فوتبال اروپا به دست آورده بسيار با ارزش بود و در اين ميان بايد حركت مسئولان باشگاه پرسپوليس را مهم و با ارزش قلمداد كرد.اين موضوع بسيار خوشحال كننده است كه دروازه بان بزرگي چون احمدرضا عابدزاده مقابل يك تيم بزرگ در فوتبال دنيا خداحافظي كرد و كنار رفتن اين اسطوره يك روز بياد ماندني در فوتبال ايران خواهد بود.وي در ادامه افزود: قدرداني از زحمات بازيكنان بزرگ كار پسنديده اي محسوب مي شود ولي بهتر بود كه بازي خداحافظي احمدرضا عابدزاده بلافاصله پس از كنار رفتن او از فوتبال برگزار مي شد. در طول تاريخ فوتبال ايران بازيكنان زيادي براي كشور ما افتخار آفريني كرده اند كه اميدوارم از زحمات آن ها به طرز شايسته اي قدرداني شود.ميرزاپور در پاسخ به اين سوال كه هنگام خداحافظي عابدزاده چه احساسي داشتي، گفت: او پرافتخارترين دروازه بان تاريخ فوتبال ايران است و خداحافظي احمدرضا عابدزاده براي من ناراحت كننده بود. با ديدن صحنه هاي خداحافظي او به اين فكر كردم كه من هم بايد روزي فوتبال را كنار بگذارم.وي تاكيد كرد: همان طور كه گفتم عابدزاده بهترين دروازه بان تاريخ فوتبال ايران است و من در ايران هميشه او را الگوي فني خودم قرار دادم. احمدرضا بازي هاي درخشاني را براي تيم ملي انجام داده و وقتي درون دروازه مي ايستاد كمتر اشتباه مي كرد.ميرزاپور درخصوص اردوي تيم ملي در جزيره كيش گفت: پس از مدت ها دوباره ملي پوشان دور هم جمع شده اند و اين فرصت مناسبي تا چند روز در كنار هم باشيم. رقابت هاي مقدماتي جام ملت هاي آسيا و بازي هاي دوستانه در پيش است كه ما بايد با رسيدن به هماهنگي كامل در اين بازي ها شركت كنيم.دروازه بان ملي پوش فولاد درخصوص وضعيت اين تيم در رقابت هاي ليگ برتر گفت: خوشبختانه طي چند هفته اخير نتايج بسيار خوبي گرفته ايم و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد. تغيير كادر فني در نتايج فولاد تاثير مثبتي داشته و مطمئن باشيد كه در بازي هاي آيندده به راحتي امتياز از دست نخواهيم داشت.ميرزاپور خاطرنشان كرد: اين درست كه امتيازات حساسي را از دست داده ايم ولي براي قرار گرفتن در جمع مدعيان قهرماني هنوز دير نشده و با چند برد ديگر دوباره مدعي خواهيم شد.دروازه بان فولاد در مورد بازي هاي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين يك تورنمنت مهم در قاره آسيا محسوب مي شود و فولاد بازي هاي سختي را پيش رو خواهد داشت. البته بازيكنان ما توانايي بسيار زيادي دارند و با كمي تلاش مي توانيم صعود كنيم.
احمدي، تنها غايب فولاد مقابل فجرسپاسي
تيم فوتبال فولاد خوزستان در هفته نوزدهم رقابت هاي ليگ برتر تنها با يك غايب به مصاف فجر شهيد سپاسي شيراز خواهد رفت.
نادر احمدي، بازيكن فولاد خوزستان به علت سه اخطاره بودن اين هفته تيمش را در مصاف با فجر شيراز همراهي نخواهد كرد.گفتني است: ابراهيم ميرزاپور نيز كه در بازي هفته گذشته فولاد به علت سه اخطاره بودن مقابل سپاهان به ميدان نرفت، در هفته نوزدهم فولاد خوزستان را در ديدار با فجر همراهي مي كند.
سيزده غايب در تمرين فولاد
تيم فولاد خوزستان در تمرين امروز خود سيزده بازيكن خود را در اختيار نداشت.
ميثم سليماني و سيدمحمد علوي به دليل سرماخوردگي و نه بازيكن ديگر هم به علت حضور در اردوهاي تيم ملي جوانان و اميد در تمرين فولاد شركت نكردند.گفتني است: تيم فوتبال فولاد خوزستان اين هفته در ورزشگاه تختي آبادان ميزبان فجر سپاسي شيراز خواهد بود.
پس از يك روز استراحت؛ استقلال امروز در مرغوبكار تمرين مي كند
پس از لغو بازي استقلال و ملوان، آبي پوشان تهراني تمرينات خود را زير نظر امير قلعه نوعي دنبال مي كنند تا آماده رويارويي با ابومسلم در هفته نوزدهم رقابت هاي ليگ برتر شوند.
استقلالي ها با تشخيص كادر فني روز گذشته تمرين نكردند. آن ها پس از يك روز استراحت از عصر امروز تمرينات خود را دنبال خواهند كرد. شاگردان قلعه نوعي ساعت 15:30 دقيقه امروز در ورزشگاه مرغوبكار حاضر مي شوند تا زير نظر كادر فني تمرين كنند.با توجه به حساسيت ديدار استقلال و ابومسلم امير قلعه نوعي به بازيكنان خود توصيه كرده كه با جديت كامل در تمرينات اين هفته شركت كنند.لازم به ذكر است كه ديدار ابومسلم و استقلال پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار خواهد شد.
پوشش وسيع تلويزيوني بازي اين هفته ياران رحمان رضايي
مسينا در هفته نوزدهم پيكارهاي كالچو به مصاف پالرمو خواهد رفت.
مسينا هفته گذشته و در بازي با امپولي موفق شد پيروزي سه بر يك را در خانه حريف تجربه كند اما پالرمو در زمين خود با نتيجه دو بر يك مغلوب يوونتوس صدرنشين شد.ياران رحمان رضايي هم اكنون از 18 بازي صاحب سه پيروزي، هفت تساوي، هشت شكست، 17 گل زده، 26 گل خورده و 16 امتياز بوده، در مكان شانزدهم جدول رده بندي قرار دارند. اما پالرمو با 5 پيروزي، 7 تساوي، 6 شكست، 25 گل زده، 27 گل خورده و 22 امتياز، صاحب سكوي يازدهم هستند.مسينا در صورت غلبه بر پالرمو و در بهترين حالت ممكن، مي تواند سه پله در جدول صعود داشته باشد.گفتني است طبق اعلام سايت برگزاري مسابقات كالچو، دوازده شبكه تلويزيوني در سراسر دنيا، بازي مسينا و پالرمو را پوشش خواهند داد كه البته نام شبكه سوم سيماي جمهوري اسلامي ايران نيز در ليست پخش كنندگان بازي به طور مستقيم ديده مي شود.
نپوم نياچي و شوچنكو، مربيان جديد تيم ملي ازبكستان
دراسيون فوتبال ازبكستان در نظر دارد والري پنوم نياچي سرمربي سابق تيم باشگاهي شانگهاي شن هواي چين و نيز ويتالي شوچنكو سرمربي تيم متالورژ دونتسك را كه هر دو اهل روسيه هستند، به عنوان كادر فني جديد تيم ملي آن كشور معرفي كند. تيم ملي ازبكستان از نوامبر سال 2005 ميلادي كه باب هافتون حاضر به تمديد قراردادش نشد، بدون مربي است. به همين منظور بختيار راخيموف نايب رئيس فدراسيون فوتبال ازبكستان به شهر مسكو رفته تا رسما با نپوم نياچي و شوچنكو مذاكره داشته باشد.گفتني است شانگهاي شن هوا در مسابقات فصل اخير باشگاه هاي چين، پس از داليان حائز رتبه دوم سوپر ليگ آن كشور شد كه مربيگري تيم را نپوم نياچي برعهده داشت. البته ادامه همكاري طرفين به علت درخواست مالي سنگين سرمربي روس، با مشكلاتي مواجه شد به طوري كه نپوم نياچي ترجيح داد به روسيه باز گردد.
مجيد جلالي: احتمال دارد به قندي بروم
مديرعامل باشگاه شهيد قندي يزد صحبت هاي ابتدايي را در اين خصوص با من انجام داده است ولي هنوز چيزي معلوم نيست.
مجيد جلالي درخصوص پيشنهاد باشگاه شهيد قندي يزد براي هدايت اين تيم در ادامه رقابت هاي ليگ برتر صمن بيان مطلب فوق گفت: در صورتي كه آن ها شرايط من را قبول كنند و از هر لحاظ با يكديگر به توافق برسيم احتمال همكاري من با اين تيم وجود دارد، اما همان طور كه گفتم فقط در حد گفتگوهايي ابتدايي مذاكره كرده ايم و نتيجه به شرايط و توافق هر دو طرف بستگي دارد.وي در خصوص شناخت از تيم شهيد قندي گفت: بازي هاي اين تيم را در رقابتهاي ليگ برتر ديده ام و شناخت متوسطي از اين تيم دارم و هنوز شناخت من از اين تيم و شرايط و امكانات باشگاه شهيد قندي يزد كامل نيست.
هفته دوازدهم ليگ امارات نهمين گل فصل سامره در برابر الجزيره
علي سامره، مهاجم ايراني تيم الشعب امارات، در مقابل تيم الجزيره گلزني كرد. از هفته دوازدهم ليگ دسته اول امارات، روز گذشته 3 ديدار برگزار شد.تيم الشعب در خانه الجزيره به تساوي 2 بر 2 رسيد. علي سامره مهاجم ايراني الشعب در دقيقه 5 گل اول بازي را به ثمر رساند. اين نهمين گل فصل سامره در ليگ امارات بود. با اين تساوي الشعب 13 امتيازي شد و در مكان هشتم باقي ماند. در ديدارهاي ديگر بن ياس كه ميهمان الحصون بود با يك گل مقابل حريف به پيروزي رسيد و العين هم يك بر صفر النصر را شكست داد. در پايان هفته دوازدهم ليگ امارات تيم الوحده كه جواد نكونام را در اختيار دارد با 31 امتياز صدرنشين است و تيم هاي الاهلي و العين با 24 و 21 امتياز دوم و سوم هستند.
مسعود مرادي: قضاوت ديدار بايرن مونيخ و پرسپوليس كار دشواري نبود
مسعود مرادي داور ديدار دوستانه تيمهاي فوتبال بايرن مونيخ و پرسپوليس تهران از عملكرد خود در اين ديدار ابراز رضايت كرد. وی گفت : خوشبختانه بازيكنان دو تيم به جاي پرداختن به مسائل حاشيهاي، به فكر ارائه يك بازي خوب بودند و همين امر موجب شد كه كار داوران در اين ديدار آسان باشد. وي تاكيد كرد: هر داور ايراني ديگر نيز اگر به جاي من بود با موفقيت اين ديدار را قضاوت ميكرد. چرا كه داوران ايراني از توانايي بالايي برخوردار هستند و به راحتي ميتوانند ديدارهاي حساس و مهم را قضاوت كنند. اين داور بينالمللي فوتبال كشورمان اظهار داشت: در ابتداي بازي بازيكنان تيم بايرن مونيخ تصور ميكردند كه در مورد داور كارشان به مشكل برميخورد. اما هنگامي كه ۱۵دقيقه از زمان بازي گذشت و آنها فهميدند كه تيم داوري قصد حمايت از تيم پرسپوليس را ندارد، با خيال آسوده بازي را دنبال كردند. مرادي افزود: تنها هدفي كه در اين ديدار دنبال ميكرديم، نشان دادن جايگاه داوري فوتبال ايران به بازيكنان آلماني بود كه خوشبختانه در اين مورد موفق عمل كرديم. وي گفت: متاسفانه با تمام قابليتهايي كه داوري ايران دارد، از بي- مهريهاي فراواني رنج ميبرد كه اميدوارم اين معضل بزرگ داوري ايران هر چه سريعتر برطرف شود. مسعود مرادي داور بينالمللي فوتبال كشورمان روز گذشته ديدار دوستانه تيمهاي فوتبال بايرن مونيخ و پرسپوليس را به همراه دو كمك داور ايراني قضاوت كرد. اين ديدار عصر روز جمعه با نتيجه ۲بر يك به سود تيم بايرن مونيخ در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد.