همیشه ملی گرایی بهتره تو هر شرایطینقل قول:
چون تموم افراد موضف میشن اول نیاز های درونی رو بهش برسن و میخواهن رشد و ترفی کنن و از بقیه جلو تر باشن ولی جهان گرلیی میگه همه باید با هم باشن این کار ضرر برای ما هست چرا؟ چون که خوب مثلا ما میخواهیم افقانستان رو درست کنیم از کیفیت بهتر خودمون باید بزنیم اونا بیشعوریشون رو بکنن ما هم هزینه کنیم بیشعوری اونا رو درست کنیم در این مورد مخصوصا طالبان منظورمه
بعدم اگر میخواهن پیشرفت کنن و نیازش رو میبینن و این درک و فهم رو دارن خودشون میرن طرفش و براش تلاش میکنن یه جورایی مثل بچه ای هست که شما همین طوری مفت و راحت یه چیزی رو تا خواست براش فراهم کنی یا مثلا بهش بگی که اگر مثلا یک هفته پشت سر هم مسواکتو زدی این خواسته رو برات فراهم میکنم خوب اون بچه ای که تلاش کرده لذت خیلی بیشتری میبره از اون دست اوردش چون براش تلاش کرده به شیوه خودش بهترین استفاده رو میکنه اگر مثلا اسباب بازی هست خوب مراقبت بیشتری ازش میکنه و ... ولی اون یکی که مفت گیر اورده نه خراب شد شد به من چه نمیدونم هیچی شد به من چه من که اگر بازم خواستم بدست میارم به همین راحتی
فقط ملی گرایی هست که باعث پیشرفت میشه اگر دقت کنید تو تموم تاریخ عر وقت یک ملت به ملی گرایی رو اوردن دشمن پیدا کردن و انواع مشکلات رو براشون دیگران به و جود اوردن نمونه المان البته اون نژاد پرستی بود یه تفاوت بسیار ریز وجود داره بین نژاد پرستی و ملی گرایی تا ملی گرایی رو اوردن و قدرتمند شدن و ... وقتی تموم اروپا رو هم ریختن فقط تونستن از پسشون بر بیان و الان هم هر چیزی که به ملی گرایی ربط داشته باشه رو تو توافق ها المان حق داشتنش رو نداره مثلا المان حق داشتن ارتش نداره نیروی نظامی نداره اصلا فقط یه پلیس داره همین
ایران زمان محمد رضا شاه و رضا شاه وقتی گفت من نفت رو میخواهم گرون تر بفروشم نظام سقوت کرد زمانی که داشت صنعت ملی میشد سقوت کرد زمانی که نفت رو میخواستیم ملی بکنیم مشکلات زیاد بود یادتون میاد که موقعی که تخریم توتون تنباکو کردیم اون موقع ها همش به نفع ملت بود هروقت دیدم دشمن نداریم باید بفهمیم که راهمون غلطه هر وقت از در و دیوار برامون خواستن بزنن و .... اون موقع داریم باسر میریم طرف راه درست
ملی گرایی رو تعریف کنید و بعدش بگید چرا عمل نمیکنید
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید