های وب رو که خودم دارم همون بای وب !نقل قول:
خوب دوشواری از منطقه شماست وگرنه شرکتایی هستن تو تهران که مثل هلو شبانه دارن سرعت داخلی باز و خارجی بسته و مصرف منصفانه و ... هم ندارن
Printable View
های وب رو که خودم دارم همون بای وب !نقل قول:
خوب دوشواری از منطقه شماست وگرنه شرکتایی هستن تو تهران که مثل هلو شبانه دارن سرعت داخلی باز و خارجی بسته و مصرف منصفانه و ... هم ندارن
سلام
سرعت سرویس های نامحدودی که پارس آنلاین میده بعد از رسیدن به حداکثر حجم همون چیزی که نوشته ثابت میمونه یا کمتر میشه باز؟
مثلا POL-512-U+ بیشتر از 35 گیگ دانلود سرعت میرسه به 64KBps . الان این 64 تا آخر ثابته ؟ یعنی اگه 200 گیگ دیگم دانلود کنیم باز 64 هست یا کمتر میشه؟
من خودم برای مصرف روزانه پارس آنلاین رو دارم دانلود شبانه هم همراه اول شبی حدود 20 گیگ میگیرم توام پارس آنلاین رو تخلیه نکن پشیمون میشی دیگه پورت خالیش هم گیرت نمیادنقل قول:
این شرکتای هلو رو با ذکر اسم نام ببر ما هم استفاده کنیمنقل قول:
شما چطور از همراه اول شبی ۲۰ تا می گیری؟نقل قول:
با کدوم بسته و طرح؟
نقل قول:
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
بله. بعد از مصرف اون ترافیک با سرعت بالا، سرعتت میآد روی سرعت اسمی سرویس. یعنی 512kbps که میشه حدود 64 کیلوبایت در ثانیه. البته تا جایی که دیدم این هم یه مقدار بالاتره. یعنی تا حدود 70 کیلوبایت هم بهت سرعت میده تا آخر دوره 31 روزه. بعد از اون دوباره دوره جدید 31 روزه شروع میشه که ابتداش تا 35 گیگ باز سرعت بالا داری و بعد از اون سرعتت اسمی میشه.نقل قول:
البته با سرویس 512 نامحدود نمیتونی تو 31 روز 200گیگابایت دانلود کنی. خونه پرش اگه 31 روز سیستمت خاموش نشه و اینترنتتم قطعی پیدا نکنه و لینک دانلود هم داشته باشی حدود 180 گیگ بتونی دانلود کنی.
کنسرسیوم پیشگامان نام آور اطلاعات و ارتباطات جاویدان :n09: ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یا به عبارت دیگه در حوزه ADSL : اوراکل و آزادنت و به طور دقیق تر 24 مگابیت اوراکل با شبانه رایگان از 1 تا 8 صبح در طرح پاییزی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من در بررسی مجدد متوجه شدم اوراکل کاشانی رو پشتیبانی میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک زنگی بهشون بزن ببین پورت دارن یا نه.نقل قول:
فکر کنم منظورش ایرانسله. چون همراه اول که همچین بستهای نداره.نقل قول:
متأسفانه اوراکل از اون شرکتایی بود که تا گفتم «کاشانی» گفت «نداریم» و گوشی رو قطع کرد.:n03::n03:نقل قول: