سلام.نقل قول:
روی w810 کار نکرد..... :41:
ممنون.
موفق باشید :11:
سلام.نقل قول:
روی w810 کار نکرد..... :41:
ممنون.
روی w580 هم جواب ندادنقل قول:
سلام من یک برنامه میخوام برای کا 800 که با نصب اون موقع شماره گرفتن یا وارد شدن به فولدر تصاویر و فیلمها از کاربر پسورد بخواد .
کسی داره این برنامه رو؟
پچ باید بریزی دوست عزیز... بلدی با setool کار کنی؟ cid و firmwareات چیه؟
سلام دوستان.
آموزش کامل راه اندازی ایمیل (از سرویس جی میل) را در گوشی z530 نیاز دارم. طبق مقاله هفته نامه کلیک عمل کردم و راه اندازیشم کردم و براحتی دریافت میکنم ولی نمیتونم ارسال کنم...
من رو k550 خودم همون کار رو کردم ولی کار کرد. هم send میکرد هم recieve مشکلی نبود. شما port ها رو درست کردید؟ TLSوSSL رو چی؟ من برای incoming از TLSو برای outgoing از SSL استفاده کردم. port ها رو هم همونا که تو کلیک بود نوشتم...
شما باید از پتچ KeyLock استفاده کنیدنقل قول:
فریمور و مدل گوشی خودتونو بگید در بخش پتچ های کاربردی بگید تا اونجا براتون پتچ رو قرار بدم
سلام
من به تازگی یه گوشی K850i خریدم
ارتباط GPRS,MMS اون رو هم فعال کرده بودم از خط ایرانسل و کار هم می کرد . چند روز قبل می خواستم توسط بلوتوث ما بین گوشی و یک کامپیوتر لب تاپ ارتباط بر قرار کنم که موفق نشودم یعنی همدیگر رو پیدا نکردند و از اون وقت تا حالا بخش اشتراک های دیتا گوشی غیر فعال شده یعنی موارد داخلش وجود داره ولی به هیچ اون قابل استفاده برای ارتباط نیست به اینصورت که وقتی رو آدرس اینترنتی می رم با پیام عدم وجود اشتراک دیتا مواجعه می شم و از من می خواد که در بخش تنظیمات این مشکل رو حل کنم ولی در بخش تنظیمات هم قسمت تنظیم های اینترنت رو چک کردم بازهم امکان انتخاب هیچ اشتراک دیتا موجود رو ندارم یعنی اشتراکها وجور داره ولی نمی شه به عنوان اتصال با استفاده از ذخیره کردشون .
ببخشید خودم هم با این توضیحات گیج شدم ولی اگر کسی راه حل این مشکل رو می دونه لطفا راهنماییم کنه .
خیلی خیلی ممنونم
دوستان يكي به من لينك setool2lt رو بده كه K850 تو ليستش باشه !
كسي ميودنه بايد چه ورژني باشه ؟تا k850 تو ليستش باشه ؟
فعلا با SETool نمیشه گوشی K850 رو هک کرد شما رو هک DB3150 رو بخون باید با فار انجام بدینقل قول: