دوربین خیلی رو مخه اکثرا جا میمونه. جاگیری دوربین هم تعریفی نداره. نمیشه مثل فیفا کاری کرد داور کمتر کارت بده؟ ادم جرات نمیکنه تکل کنه! تو هر بازی چند تا اخراجی میدم. شوت ها هم اکثرا به تیرک میخوره
Printable View
دوربین خیلی رو مخه اکثرا جا میمونه. جاگیری دوربین هم تعریفی نداره. نمیشه مثل فیفا کاری کرد داور کمتر کارت بده؟ ادم جرات نمیکنه تکل کنه! تو هر بازی چند تا اخراجی میدم. شوت ها هم اکثرا به تیرک میخوره
نقل قول:
یه کمک خواستیماااااااااااااااااا اااااااااا
اوه عجب ادعایی کردینقل قول:
اوکی نشون بدی با ریپلی (مشخصات سیستمتم بزار قشنگ)
پ.ن :: بدم میاد از اینایی که الکی ادعا میکنن.امیدوارم مرد باشی پای حرفت بمونی
pesedit میخواد به زودی پچ v 1.0 رو بده که بوندسلیگا رو کامل داره
همین الان تو یه بازی 9 تا ریپلی ذخیره کردم از ایرادات بازی که حجمش شده 25 مگ،اگه میخواین با توضیح مفصل برای هرکدوم براتون آپش کنم؟نقل قول:
مشخصات سیستم ربطی به اینجوری چیزا نداره ولی خب اینم برای شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ریپلی هایی که ذخیره میکنید رو چجوری تبدیل به ویدئو میکنید؟!:n01:
خوشم اومد مشخصات سیستم رو قـــشـــنـــگ گذاشتی:n02:نقل قول:
خیلی بی روح و مصنوعی شده!1 نسخه های 2012 و 2013 خیلی بهتر بود
شما اون عکس رو گذاشتی که بخندیم ولی من اون همه عکس باگ از بازی شاهکار پیس گذاشتم تا گریه کنی به حال کونامی! شما یک عکس گرفتی که فقط مسی پاش رفته توی توپ فکر کنم کم مونده گذاشته باشی صفحه دسکتاپت!نقل قول:
من اگه بخوام دنبال باگ باشم توی این بازی fun پیس کاری نداره... حداقل بازی 40 تا باگ داره...
دوست عزیز تمام دنیا داره نشون میده که فیفا برتره. شما از یک منتقد که کارش بازی کردنه ، نظر دادنه، وارد تری؟ چرا هی بیخود سعی کنیم روشنفکرنما باشیم...
تو همه چی رو باهم قاطی کردی
من اونجا یک سوال کردم جواب ندادن خودم رفتم یک ویدئو از skill های فیفا دانلود کردم، بعد شما برداشتی اون پست من رو گذاشتی اینجا! که چی مثلا؟! بخندیم؟؟؟ این چه ربطی داره که فیفا همون نسخه قبلیش رو داده بیرون
من با انقلاب پیس موافقم... کلی ما رو خندودند... دمش گرم
کسی که واقعا خواب هست رو میشه راحت بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده رو نمیشه
موفق باشی
به نظرم خوب نیست به خاطر دوتا بازی همدیگر رو ناراحت کنیم.:n18:نقل قول:
کاربر گرامی و عزیز Greedy همون حسی که شمای عزیز و گرامی نسبت به PES رو داری، نسبت به FIFA دارند. پس بهتره شما ایشون رو درک کنی و ایشون هم شما رو درک کنه.
خوب تفکر همه که مثل هم نیست خدا هم همه رو مثل هم نیافریده و این خیلی خوبه. مثلاً ممکنه من از گرافیک خوشم بیاد، شما از گرافیک خوشت نیاد.
حالا PES و FIFA چیزی نیستند که کسی بخواد به خاطرش خودش رو به خواب بزنه.:n19:
نه شما از PES بدگویی کنی، این بازی خراب میشه و نه اینکه Greedy از FIFA بدگویی کنه اون بازی خراب میشه.
بهتره بشینیم PES یا FIFA مونو بازی کنیم و سرش دعوا نکنیم.:n02:
این احتمالاً آخرین پست من در این تاپیک خواهد بود.