اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.نقل قول:
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم :n02:نقل قول:
Printable View
اتفاقا فکر نکنم تا تعطیلات تابستون تخفیف بخوره بازی.نقل قول:
من دو تا خط 2 مگ دارم که شبانه تا 4مگ میرن، اگه با Dispatcher اوکیشون کنم، میتونم موقع ریلیز دانلود شدشو داشته باشم :n02:نقل قول:
حالا حالا ها منتظر تخفیف نباشید, تخفیف فک برانداز میره برای کریسمس که اونم فک کنم 30% بیشتر نباشه!نقل قول:
اصولا بازی های بزرگ مثل این به این زودی ها تخفیف نمیزنه.
ببخشید این Dispatcher که میگین نرم افزاره؟!اگه شدنی هست میتونین یه لینک بدین؟نقل قول:
فک نکنم حجم بازی 65 باشه!نقل قول:
اون چیزی که راک استار نوشته برایِ موقع نصب بازی هست!
در مورد سرعت هم، فک کنم خیلی ها بتونن دانلود کنن تا 14 آپریل.
من یکی که تویِ 2 روز!:n02:
بله نرم افزاره، یکیش مثلا Connectify Dispatch که خودم گرفتم. کانکشن های مختلف رو میگیره و با هم ادغام میکنه سرعتشون رو. امکانات دیگه ای هم داره. تو سایت های وارز بگردید، هست. فقط احتمالا کرکشون کار نکنه... به هر حال نسخه ی معمولیش کافیه.نقل قول:
الان عکس زیر، دو کانکشن یکی شدن. البته این روی یک مودمه، یعنی پورت یو اس بی و اترنت رو از یک مودم گرفتم، فردا اون یکی خط رو روی 2مگ شارژ میکنم :n10: نتیجه اش رو میذارم :n40: البته نه اینجا چون آف تاپیک هست :32:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بابت آف تاپیک عذر میخوام :n27:
دوستان آیا میشه از طریق فلش با ps4 فیلم اجرا کرد؟
حدود 3 ماه پیش Sniper elite V3 رو 75 درصد تخفیف گذاشته بود فکر نکنم اینقدر قدیمی شده باشه sniper درسته خیلی فروشش کم بوده و جزو بازی های رده پایین هست ولی تخفیف های استیم همیشه برا من فک بر انداز بوده :DDD
دوست عزیز اینجا تاپیک GTA هست سوال شما هیچ ربطی به این تاپیک نداره در بخش مربوطه مطرح کنیدنقل قول:
.
.
.
.
.
عکس از انعکاس نور در شب که دوستان گفتند بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای این بازی واسه پی سی منتشر بشه این تاپیک مثل روزی که بازی تازه منتشر شده میترکه:n10:
فکر کنم چند صد صفحه ای بره جلو
فکر کنم خیلیا هستند که بازی نکردند یا من اینجور فکر میکنم؟:n27:
سلام با4گیگ رم و سی پی یو کور تو دو دو هسته ای3000وگرافیک430 1 گیگ بازی اجرا میشه یا باید قید بازی رو بزنم:n03:
متاسفانه اجرا نمیکنه ! گرافیکتون از پس بازی های خیلی ضعیف تر هم برنمیاد .نقل قول: