دوستانی که چند بار , این email را از آدرسای مختلف می فرستند سعی کنند هر بار ip خودشونو عوض کنند تا معلوم نشه فرستنده یک نفر بوده ... این جوری احتمال نتیجه دادنش بیشتره :5:
Printable View
دوستانی که چند بار , این email را از آدرسای مختلف می فرستند سعی کنند هر بار ip خودشونو عوض کنند تا معلوم نشه فرستنده یک نفر بوده ... این جوری احتمال نتیجه دادنش بیشتره :5:
به هر حال این دلیلی برای ارایه محصولات با قیمت زیاد و کم کردن امکانات نیست.من حتی اگه اینا جواب ندن برای خود پاناسونیک مرکزی در ژاپن هم ایمیل میزنم.یکی از دلایلی که اینگون محصولات برای خاورمیانه عرضه میشه دقیقا همین بی توجهی و بی خیال بودن نسبت به این موارد و پی گیری نکردنش هست.نقل قول:
ضمن تشکر صندوق پ خ رو چک کنید.نقل قول:
اگه میخوای همون فایلی که تی وی نمیخونه یه دقیقشو یه جایی آپلود من تا من تست کنم نتیجشو بهت بدمنقل قول:
50 اينچه و از عسلويه خريدم .تايلنديه
من اگه پول برام مهم نبود بجاي st30 ، حتما سوني nx720 ميگرفتم . مصرفبرقش خيلي كمه ، خوشگله و كيفيتشم خوبه . الان چند ماه ه كه tv رو خريدماما همش كنترل دستمه تا تصوير ها رو تنظيم كنم . نمي دونم شايد من زيادي حساسم .
رفیق من که 46hx925 خریدم که ته led های بازار و بهترین led سونی با فاصله خیلی زیاد از nx720 هست دلم پیش پلاسما هاست اونوقت میگی بجای st30 میرفتم nx720 میخریدم؟؟نقل قول:
دوست من پلاسما ها هیچی نداشته باشن توی نور کم کیفیت تصویرشون هر led رو میجوه و مشکیه یک دست بدون halo effect اشون لذت دنیوی و اخروی به ادم میده
البته توی محیط پر نور کیفیت led های رده بالا مثل این از بهترین پلاسماها خیلی بهتره اما شما از خریدت مطمئن باش.
کلا کیفیت تصویر پلاسما رو با led ها مقایسه نکن هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن.خلاصه بگم از خریدت مطمئن باش و بدون اگه led میگرفتی دلت پیش پلاسما بود
نميدونم شايد شمادرست بگي .
اما اين nx720 توليد 2011 وشايد كيفيتش با اونيكه شماداري فرق كنه. خداييش مشكيه اونم مشكيه . مال رفيقمه و هر2 روز يه بار ميبينمش . پيش هم نذاشتيم ولي به نظرم با توجه به اينكه تنظيمات گاما داره و مصرف برقش پايينه و آدم دل نگران موندن اثر آرم شبكه ها روصفحه نيست انتخاب خوبيه
دوست عزیزنقل قول:
46hx925در حال حاضر یکی از بهترین های سونی هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=462358
سلام
منم همین متن ایمیل رو فرستادم و آخرش هم اضافه کردم که اگه از این به بعد این ایمیل رو از آدرس های مختلفی دریافت کردین کار 1 نفر نیست و اسپم حسابش نکنین چون ما داریم یه کمپین اعتراضی ایجاد می کنیم و از همه دعوت می کنیم که به این کمپین بپیوندن !
با تشکر از persian_m و بقیه دوستان