با سلام من که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چه ...به سرم کنم اگه امکانش هست کسی ادرسی فروشگاهی رو معرفی کنه که اخرین اپدیتها و کرک جدیده رو تهیه کنیم سریع جواب بدید با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلام من که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چه ...به سرم کنم اگه امکانش هست کسی ادرسی فروشگاهی رو معرفی کنه که اخرین اپدیتها و کرک جدیده رو تهیه کنیم سریع جواب بدید با تشکر.
این صحنه های شادی پس از گل رو نمیشه درست کرد ؟!! آخه همش از دور نشون میده !!!!!!!!!!؟
نه . کلا توی نسخه جدید شادی بعد از گلها رو از دور نشون میده که باعث اعتراض همه شده ! :sq_11:
کاش یه پچی آپدیتی چیزی بیاد اینو درست کنه! :sq_5:
بالاخره بعد از مدتی تونستم مچ Cpu رو توی تقلب بگیرم و ازش سریع فیلم بگیرم . به شدت توی این فیلم واضحه که داره تقلب میکنه .
بازیکن حریف واسه یارش توی محوطه جریمه سانتر میکنه اما کاملا معلومه که یار من توپ رو دفع میکنه و بازیکن حریف عقب تر از منه . همینطور هم میشه و توپ به بازیکن من میرسه .
منتهی به جای اینکه توپ دور بشه بدون اینکه حتی با بازیکن حریف تماس داشته باشه توپ میره به سمت دروازه . انگار که حریف با سر تونسته توپ رو بزنه . وقتی هم که گل شد گل به اسم همون که نتونست سر بزنه ثبت شد . در ضمن اون بازیکن حریفه که سرش ، رو به دروازه میچرخه موقع هد زدن جوری که معلوم میشه اون هد زده .
اشتباه cpu یا باگ نیست که گل به اسم حریف ثبت میشه . چون خودش گل رو زده منتهی با یه کله نامرئی دیگه . من همون لحظه موقع گل خوردن از اون زاویه نتونستم تخیص بدم . اما اخر بازی که رفتم دیدم از نزدیک کاملا معلوم بود .
خداییش از اون تقلبها بود دیگه .
من موندم واقعا این cpu به چه قیمتی میخواد بازی رو توی 10 دقیقه اخر ببره . کل بازی من دروازه اش رو به توپ بستم اما این تک موقعیتش اینطوری گل میشه .
خیلی جالبه . خودتون ببینین :
@Gregar
4-3-3 Attack
یکی توضیح میده تو ترکیب work rate تو دفاع و حمله رو بر چه اساسی باید تنظیم کرد ؟ اصلا" چه تاثیری تو بازی میذاره ؟
در خصوص اين سوالي كه گفتين خب مسلما خيلي تاثير داره..شما تصور كن كه دو مدافع كناري داري...يكي راست و يكي چپ...مدافه راستت يك مدافع راستي هستش كه ويژگي هاي دفاعي اش خيلي بيشتر از هجوميشه..مثل خاوير زانتي كه همه ميدونيم tackling و marking واز همه مهمتر interception بالايي داره..interception ياهمون anticipation كه به ويژگي اطلاق ميشه كه بازيكنان ميتونن پاس هاي حريف رو بازيخوني كنه..خب از بحث دور نشيم.خاير زانتي مسلما نميتونه اونقدي كه در پست دفاع راست در دفاع كارايي داشته باشه تو فاز هجومي هم موثر باشه پس defending work rate ش يشه high و ًattacking workrate شً ميشه low يا بهتره medium باشه...نقل قول:
حالا عكس اين داستانم هست.يكي مثل مارسلو يا دني الوس كه كلا تو فاز هجومي موثرتر و قوي ترند صدر در صد attaking work rate شون بايد باتر از defending work rate باشه
ورک ریت قابلیت حرکت بازیکن برای دفاع و حمله رو نشون میده...نقل قول:
مثلا وقتی برای یه دفاع قابلیت دفاع رو روی high وقابلیت حمله رو روی low میزاری این دفاع بیشتر روی دفاع تمرکز می کنه و در حملات معمولا شرکت نمی کنه...
برای بازیکن های دیگه هم به همین صورته...
من معمولا برا دفاع کناری هام هر دو رو روی high می زارم و باعث میشه هم تو دفاع و هم تو حمله شرکت کنن که باعث میشه همیشه بیشتر از بقیه خسته باشن...
یه چیزی تو همین مایه هاست..
دوستمون تو پست بالا هم توضیح داده البته شما خودتون می تونید مشخص کنید که چطور باشه مثلا من مدافعینی داشتم که میل هجومیشون زیاد بود و به ضررم شده بود منم ورک ریتشون رو دفاعی کردم که بیشتر دفاع کنن...
خوب برم تو لایو و فیفا رو آپدیت کنم من تازه ایکس باکس خریدم خواهشن کمی ساده تر بگید واسه آپدیت فیفا چکار باید بکنمنقل قول:
ممنون