در دستور تست Ping . وقتي پاكتي به مقصد ارسال ميشود. آيا اين زماني كه به ما ميدهد زمان رسيدن به مقصد هست؟ يا زمان رفت و برگشت با هم هست؟
Printable View
در دستور تست Ping . وقتي پاكتي به مقصد ارسال ميشود. آيا اين زماني كه به ما ميدهد زمان رسيدن به مقصد هست؟ يا زمان رفت و برگشت با هم هست؟
زمان رفت و برگشته.نقل قول:
سلام
من ویندوز 7 و مودم adsl دارم
خاستم ببینم میشه بدون اینترنت فایلی رو از طریق تلفن برای کسی بفرستم
چیزی شبیه هایپر ترمینال ایکس پی و مودم دیال آپ؟؟؟؟
سلام دوستان !
من همچنان با شبکه دامین مشکل دارم !
برای هر کلاینت یه یوزر و پسورد در اکتیو دایرکتوری تعریف کردم !
وقتی که کلاینت ها رو عضو دامین می کنم ، یوزر و پسورد ادمین دامین رو وارد می کنم و سیستم رو ریستارت می کنم !
الان که ویندوز کلاینت بالا میاد ، در صفحه لوگین ویندوز دو تا اکانت برای انتخاب هست !
یکی اکانت خود کامپیوتر با یوزر و پسورد خود کاربر ؛ یکی هم اکانت شبکه دامین با یوزر و پسوردی که براشون در اکتیو دایرکتوری تعریف کردم !
الان کلاینت ها باید از کدوم یکی از این اکانت ها استفاده کنن ؟
دوستان خواهشا پاسخ بدن من چطور port forwarding رو انجام بدمنقل قول:
دوست عزیز در صفحه Log on to Windows شما باید نام دامین خود رو انتخاب کنید و یوزری رو که در اکتیودایرکتوری تعریف کردید وارد بشید.نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ !نقل قول:
اما اون یکی اکانت به چه کاری میاد ؟
اگر دامین وارد بشن باید نام دامین رو انتخاب کنند اگر میخواهند لوکال وارد بشن تو نام دامین اسم سیستم رو انتخاب کنندنقل قول:
سلام دوستان
من میخوام از طریق مودم ADSL و کابل usb اینترنت لپ تاپ و کامپیوترم را به اشتراک بذارم یعنی اینکه همزمان هم با لپ تاپ برم اینترنت و هم از طریق کامپیوتر
کابل usb را به مودم وصل میکنم ولی مینویسه پیدا نشد
کسی هست کمک کنه و توضیح کاملی بده ؟؟
از طریق کابل شبکه مودم رو به سیستم وصل کن به لپ تاپ و سیستم آی پی بده اگه مودم بیسیم هست از طریق وای فای نوت بوک به اون وصل شونقل قول: