حتما بیمه ایرانم داره ولی بیمه های خصوصی بیشتر تو این کاران البرزم خصوصی شده
حتما بیمه ایرانم داره ولی بیمه های خصوصی بیشتر تو این کاران البرزم خصوصی شده
اي بابا اينجا كه بحث سره بيمه شده!!!
اگه لطف كنيد جواب بدين ممنون ميشم:
در ضمن يه سوال ديگه!نقل قول:
اگه چيني باشه MADE IN CHINA مي نويسه يا MADE BY SAMSUNG؟؟؟؟
من امروز رفتم يكي ديگه بخرم كه شايد شانسي اون مشكل زردي به طور كامل نداشته باشه
اما باز با خودم گفتم خب كلا همه جنسايي كه اين مغازه آورده سفارش لهستان (poland) هست و made by samsung
و خب 780 هم ميده نكنته جالب هم اين بود كه برچسپ پلمپ دوتا بود يعني يكي رو كه اول زده بودن يكي ديگه هم دوباره روي اون زده بودن
و يكم شك برانگيز بود! ميخوام بدونم اگه يكي ديگه بخرم تاثيري نداره يا اين made by samsung رو با يه made in korea عوض كنم تغييري حس مي كنم؟
اگه كابل usb رو بزنيم پشت گوشي بعد اون سمت usb رو بزنيم به كابلهايي كه دو طرفشون مادگي داره و معمولا براي طولاني كردن كابل usb استفاده ميشن (اونايي كه يه طرفشون نري و طرف ديگشون مادگي هست منظورم نيست)
اونوقت اون سمت كابل رو ميشه بهش usb وصل كرد... ميخواستم ببينم جواب ميده؟
الان تو گوشي بازار كابل hdmi رو گذاشته 70 تومن كه خيلي زياده و از كابل otg خبري نيس
و ميخواستم بدونم تنظيماتي واسه otg , hdmi هست اگه هست كجا؟
سلام دوستان یک سوال مهم از کجا باید فهمید این گوشی کره ای هست یا چینی؟:13:
قیمت این گوشی تو بازار چنده؟
قیمت جدید ال دیجیتال بدون گارانتی 775 هزار تومان
چطور می شه بیمه کرد و چند است؟
بچه ها قیمت شیراز کسی نداره؟
بچه ها حواستون باشه دوباره تاپیک مثل قبل نشه...:13:
در ضمن اقا وحید خواهشا ازین بیمه کردن بکش بیرون اینجا اخه جاش نیست...:41:
.
.
.
کسی نمیدونه مایکروتل این گوشی رو برای استفاده کاربرا گذاشته یا نه؟؟؟
دوستدار شما یاشار
قيمت شيراز 750
من رفتم جايي كه يكي از دوستان گفته بود كه اونجا 750 ميده كره اي رو گفت كه هرچي توبازار هست made by samsung هست و اينكه نوشته باشه made in korea نيست و يه چند تايي داشتيم كه با گارانتي بود كه تموم كردم چند جاي ديگه هم پرسيدم كه اونا هم گفتن كره اي نداشتن اصلا و الان همه made by samsung زده و فرقي نداره احتمالا اون سري كه korea پشتش زده بوده سري اول بوده...
كسي در مورد پست قبليم چيزي ميدونه (كابل و ...) بگه ممنون ميشم
سلام
این گوشی با رام رسمی سامسونگ ( رام فارسی ) منوهاش هم فارسی میشه یا فقط تو وب و اس ام اس و اینا بدون مشکل فارسی رو پشتیبانی میکنه؟