اره منم همین مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
مشکل از کرکه؟
Printable View
اره منم همین مشکلو دارم لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
مشکل از کرکه؟
شما باید کنار در وایسی تا گروهت هم بیان و در رو باز کنند و با هم برید تو.....نقل قول:
هر چی صبر می کنم نمیاد باید بشینم؟نقل قول:
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
حل شدنقل قول:
ممنون
من هم کل مرحله رو از اول زدم درست شد.
آقا واسه من 3 تا دی وی دیه و حجمش بعد از نصب نزدیک 12 گیگه.
این نسخه کامله؟؟؟
بعدش من همه گزینه ها رو روی Ultra گذاشتم دیدم بازی یه جوریایی لگ داره. وقتی همه رو روی Low گزاشتم بازم همون جوری لگ داشت!!!
نمیدونم مشکل از کرکه یا چیه... درایور کار گرافیک هم آخرین ورژنه و COW MW3 رو مثل فرفره اجرا میکنه.
نقل قول:
من کارت گرافیکم GTX280 هست روی مانیتور 17 اینچ تمام بازی هارو utra بازی کردم کوچکترین مشکلی نداشتم حتی کرایسیس 2
ولی توی این بازی یه مشکل کوچیک دارم که شبیه شماست
البته لگ که فکر نکنم بشه اسمش رو گذاشت یه جورایی لرزش هست مخصوصا موقع حرکت سریع دوربین یه لرزش نا متعارف رو احساس می کنم چه با تنظیمات ultra چه روی low
دقیقاً درسته. یه جورایی تصویر میلرزه و میره رو اعصاب.نقل قول:
خب... چیکار کردین؟؟؟؟ اینجوری که بازی نمیشه کرد:41:
به خاطر نسخه بازیه؟؟؟؟ یا ایراد از جای دیگه ست:13:
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوابتون رو دادم...نقل قول:
پیروز باشید.
بازی من فقط روی EASY اجرا میشه اشکال از کرکشه؟؟؟؟:18:
سلام:7:
آقا من که از خریدن این بازی پشیمونم بتلفیلد 2 خیلی خیلی خیلی خیلی خفن تر بود خداییش :9:
اگه به خاطر گرافیک و صدا گذاری و ... نبود نمیخریدمش جدا از زمین تا آسمون با دمو هاش فرق داره
تو یه مرحلش مرفتم اون نقطه ای که علامت میزنه بری بعد اون شماره ای که وقتی خیلی دور میشه میندازه و دوباره بازی از اول میاد چند بار که از اول بازی کردم فهمیدم نه بابا بازی مشگل داره اصلا نباید اون طرف بری کاش فقط این بود اینارو ببینید: :42::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه یه بازی اینقدر باگ داشته باشه؟؟؟؟؟