از پریروز که بازی اومده . کسی هست که تونسته خودش دانلود کرده باشه از بچه های تهران
که بیام ازش بخرم
چون این فروشگا ها همشون پستی هست و سه چهار روز طول می کشه
Printable View
از پریروز که بازی اومده . کسی هست که تونسته خودش دانلود کرده باشه از بچه های تهران
که بیام ازش بخرم
چون این فروشگا ها همشون پستی هست و سه چهار روز طول می کشه
دوستان با ایننا مقایسه کنیدنقل قول:
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر مشکل داره اول که دیدم فکر کردم مکس پینه!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز نا امیدمون نکن خواهشا.
انشاالله روی medium اجراش میکنم و چندتا شات خوشگل هم واست میزارم!!! 8600 DDR3 رو اورکلاک میکنم بره رو هوا ! :27: :27: :27:
من زیاد از این عکس ها چیزه زیادی نفهمیدم.
فقط به من بگین رو ی نوت بوک با گرافیک intel x3100 358mb اجرا کنم؟
بله درستهنقل قول:
بالاخره اجرا می شه
راستی این سفارش شما اومد؟
این تنظیم تقریبا High هست ؟!! :13: شما این متن قرمزی رو نوشته دقت نکردی چی به وضوح داره میگه آقا سیستم نمیکشه جون مادرت تنظیمات رو بیار پایین :31: من 100% شک ندارم با این تنظیمات امکان نداشته با اون سیستم بتونی بازی کنی :31: تازه شما ViewDistance رو گذاشتی رو 1 :31: ،در ضمن دوست عزیز لازم نیست چندین بار این عکس ها رو بزاری .نقل قول:
دوست عزیز بهت گفتم دقت نکردی، نه نمیشه .نقل قول:
من زیاد از این عکس ها چیزه زیادی نفهمیدم.
فقط به من بگین رو ی نوت بوک با گرافیک intel x3100 358mb اجرا کنم؟
بازی مشکل نداره 95% سیستمتون در تعطیلات هست تنظیمات رو بیار در حداقل ممکنه ببین چی میشه .نقل قول:
در هر صورت شکی نیست این بازی یه پورت خیلی بد از کنسول هست .
اینا چیه تو گیم اسپات 1.0-2.0-3.5 بیشترینش بود 5.5!!!!!!!!
هيچكي ياد نداره ؟؟؟ :41:نقل قول: