بهتره فایروال داشته باشید و همچنین نرم افزاری برای آنالیز اینترنت به صورت لحظه ای.نقل قول:
Printable View
بهتره فایروال داشته باشید و همچنین نرم افزاری برای آنالیز اینترنت به صورت لحظه ای.نقل قول:
در مورد وضعیت کلی مبین نت در صفحات اخیر همین تاپیک میتونی مطالبی رو پیدا کنی. قطعا سرویس 512 بهتره. اگر در طول روز حواستون به ترافیکتون باشه در ساعات دانلود میتونین خیلی بهتر از 128 دانلود کنین(واضحه) شما تمام تعرفه ها رو میتونی با یک نامه شرکتی یا دانشگاهی بخری. در مورد تست هم باید به نمایندگی هاشون بری به صورت حضوری مطرح کنی .نقل قول:
امروز هم سرعت از روز های قبل هم کمتر شده.
مبین نت بیشتر از همه انگار شما رو اذیت میکنه. میگم به عنوان اولین معترض شما سرویستو پس بده تا به نوبت بعد از شما همه اینکارو بکنیم:31:نقل قول:
جدی: نوسان سرویس مبین همچنان پابرجاست و چراغهای سیگنال و سرعت دانلود و همه و همه دست خوش این نوسان...
پس در این صورت من باید ببینم نمایندگی های مبین نت تو کرج کجان؟ برم برای ثبت نام مستقیما صحبت کنم؟
سوال: از زمانی که ثبت نام کنم چند روز طول می کشه تا بیاد؟
من از شاتل adsl 256 دارم منتها سرعتش منو راضی نمیکنه؛چاره ای هم برای تعویض به جز وایمکس ندارم(بدلیل منطقه)؛منتها برای من سرعت دانلود مهمه ،از اینرو میخواستم بدونم کدوم وایمکس مناسبتره و آیا درسته که میگن امنیت وایمکس کمتره یا نه؟(البته میدونم اینجا جای طرح اینگونه سوالها نیست؛منتها چون خودم تعرفه مبین نت را بهتر دیدم گفتم از شما بپرسم.)
بله. اگر به نمایندگی برید بهتره. در سایت مبین نمایندگی کرج رو پیدا کنید. از زمان ثبت نام نهایتا 4 روز(طبق گفته شرکت) که برای من سه روزه وصل شد(تجربه شخصی)نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
امنیت بالا یکی از ویژگی های وایمکسه (حداقل روی کاغذ) برای مقایسه بین مبین و ایرانسل باید تاپیکهای هر دو رو بخونی (حداقل صفحات آخر هر کدوم رو) سرعت دانلود هم بدک نیست.نقل قول:
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتی که دادین خیلی کارمو راه انداخت. متشکر.
یه سوال دیگه برای محکم کاری قبل از ثبت نام: سیستم من طبقه زیرین خانه یا به عبارتی زیرزمین خانه است، آیا روی سرعت مودم تاثیر می ذاره و اینکه می تونم مودم رو طبقه بالا بذارم یه جوری با سیم بیارمش پایین؟
مبین نت امروز افتضاح بود ! افتضاححححح!!!!!!!!! داره حالمو بهم میزنه دانلود از یک کانکشن افتضاح ولی چند کانکشن با IDM خوب!!! به لعنت سگ هم دیگه نمیارزه! شده اینترنت آماتور ها .حرفه ای رو اصلا راضی نمیکنه. من که از هفته دیگه میرم دنبال یک شرکت دیگه مودمم رو هم میفروشم بازار سیاهیی
سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبیت تو مبین نت چنده ؟؟؟