سلام.
کسی قاب برای این گوشی دیده؟> قیمت قابش چنده؟
سلام.
کسی قاب برای این گوشی دیده؟> قیمت قابش چنده؟
سلام:
گوشي من () فايل هاي فلش رو ميشناسه ولي اجرا نميكنه ميخواستم ببينم اگر فريمورش رو ببرم بالا تر اين منجر به خوندن فايل هاي فلش ميشه يا نه ؟؟؟...الان : v10f هست ...تازه فارسي هم نداره ...
سلام شما گفتید من ریسیت فکتوری کنم درست میشه و میتونم رمز بذارم اما وقتی میخوام ریست کنم بازم رمز میخواد ... چیکار کنم ؟
سلام خوش اومدید ... تا اونجایی که من اطلاع دارم این گوشی اصلا فلش نمیخونه ... باز منتظر باشید تا بچه های حرفه ای ترمثل آقا مجید و حسین بیان :11:نقل قول:
اره من دیدم یک جا گفت پنج تومن. بیشتر جاها هم میگفتن فروشی نداریم و فقط برای دکور گذاشتیم.نقل قول:
فریمور از این جدید تر نیومده.نقل قول:
فلش میخونه ولی به روشی دیگر و به وسیله -- کردن. و راحت میتونین بازی فلش بریزین و بازی کنین:31:
در مورد فارسی هم فریمور فارسی رو لطف کردن و صفحه قبل گذاشتن دانلود کنین.
:31: من دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه.نقل قول:
ببین یکم فک کن ببین پسوردشو اصلا عوض نکردی؟
شاید یکی دیگه برات عوض کرده؟
شاید گوشیت دست دو بوده و پسوردشو قبلا عوض کردن:13:
یک راه حل دیگه هست. فلشششششششششششششششششششششش:3 1:
چرا میخونهنقل قول:
دیر دیر سر میزنی از دنیا عقبی:31:
برای خوندن فلش هم که گفتم باید فلش بشه و تم دیگه ای که قابلیت اجرای فلش رو داشته باشه رو بریزین رو گوشی. راستی این رو هم بگم الان تمهایی که نصب میکنیم فلش هست و گوشی راحت میخونه.
برید به کتابختنه الجی.
راستی یک تم فلش جالب هست با هفت تا صفحه و خیلی خفنه الان میرم انگلیسیش میکنم میدم حال کنید. چون روسی هست.
ممنون از دوستاي عزيز ....
من تو فروم شما خيلي جوونم ولي بدون شك اينطور تشكر كردن خلاف قوانينه ولي خب نميدونم چرا من هيچ دكمه تشكري نميبينم ...تازه پستم كه ميزنم ميگه بعد تاييد نمايش داده ميشه ...
فريمور صفحه قبل رو دارم دانلود ميكنم...هرچند از نحوه نصبش كاملا بي اطلاعم... چرا كه تا حالا ال.جي نداشتم ...گوشي قبلي k850 بود كه هر بلايي تونستم سرش اووردم تا ته بلاهايي كه ميشد سر سوني اريكسون اورد سرش اوردم...تا بالاخره تونستم برد اصليش رو بسوزونم و كارش رو تموم كنم...الان كه امتحانام شروع شده ...بعد امتحانا ميام و كار با ال جي كوكي رو شروع ميكنم ...
بازم ممنون ....
مجید جان قابه چه رنگی بود؟نقل قول:
اره من دیدم یک جا گفت پنج تومن. بیشتر جاها هم میگفتن فروشی نداریم و فقط برای دکور گذاشتیم.
البته یک سایت هست که قاب اصلیشو میفروشه 20 هزار تومن.
من یک قاب نقره ای یا مشکی میخوام کی میتونه واسم تهیه کنه بفرسته؟ پولشم پرداخت میکنم
اگر لطف كنين آموزش فلش ممنون ميشم ...نميخوام اين 100 مگي كه دانلود كردم الكي رو دستم بمونه !!!
فقط جان من آموزش كاملا مبتدي باشه چون اين بنده حقير ديروز ال جي خريده و فعلا هيچ اطلا عاتي نداره ...!!!
من فعلا برم به امتحانم برسم ....اميدوارم تا فردا جوابم رو داده باشين كه برگشتم عمليات رو آغاز كنم...
اگر لطف كنين و بگين آموزش نصب تم فلش كجاست هم ممنون ميشم دوستان جديد ....
چرا هنوز جوابمو ندادين ؟؟؟؟؟
اون دوستمون كه قاب ميخواست اين سايته داره خودشم ميفرسته ...هرچند نقره اي ندازن ولي بد نيست يه نگاه بكني ...:
کد:http://www.plaza.ir/Housing_LG_KP500_Cookie-1702.aspx