بستگی دارهنقل قول:
تا جایی که یادم میاد صافی بنزین طرفای 5 - 6 تومن هست
خودتون میتونید عوض کنید (یه خورده را دستش بده ، من خودم عوض میکردم!) و گرنه براتون عوض کنن بسته به انصاف 2 - 5 تومن بیشتر نباید بگیرن
Printable View
بستگی دارهنقل قول:
تا جایی که یادم میاد صافی بنزین طرفای 5 - 6 تومن هست
خودتون میتونید عوض کنید (یه خورده را دستش بده ، من خودم عوض میکردم!) و گرنه براتون عوض کنن بسته به انصاف 2 - 5 تومن بیشتر نباید بگیرن
نه. اصلا صافی کجاست؟ :31:کناره همون پمپ بنزین؟ اوکی سر باتریا حسابی ذوب و پر سولفات شده ! عوض میکنمنقل قول:
اگه HP+ نباشی که نیستی (منظور ماشینه)!!!!!فیلتر بنزین زیر باطری ماشینت جا خوش کرده....(انژکتوری ها)نقل قول:
دست به آچار باشی خودت عوض می کنی.
قیمت جنس خوبشم 6 تومنه.
سلام دوستان من یه پراید 132 مدل87 دارم که گاز سوزش کردم. بعد از گذشت 10ماه چون فنر عقب معمولی بود وضعیف شده بود هر دو کمک عقب و فنر رو عوض کردم مخصوصcngگذاشتم در ضمن لواظم جلوبندی رو هم عوض کردم ولی الان تو سرعت بالا از 80 به بالا ماشین حالت قایقی داره انگار آدم سنگین وزنی که تو موقع راه رفتن این پا لون پا میکنه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
سلام دوستان من يك پرايد صبا سال89 دارم وقتي ماشين خاموش است كيلومتر شمار مسافت طي شده را نشان ميدهد ولي وقتي ماشين روشن است عدد كمتري را همراه با كلمه انگليسي TRIP نشان ميدهد كه معني اين عدد و كلمه همراه آن را نميدانم كسي ميتونه در اين مورد توضيحي بده؟با تشكر
دکمه رویه صفحه کیلومتر را فشار بدید تا درست بشه
سلام
چند روزه وقتی ترمز میگیرم چراغ ترمز عقب سمت چپ روشن نمیشه. چکار کنم تا درست بشه؟
لامپش سوختهنقل قول:
قاب روی چراغ عقب رو باز کنید و لامپ چراغ ترمز رو عوض کنید .
پایدار باشید
سلام اگر اين دكمه را فشار بدم آيا كيلومتر شمار را صفر نمي كند؟در ضمن من دليل ظاهر شدن كلمه TRIPو عدد كمتري كه نشان ميدهد را نميدانم با تشكرنقل قول:
کیلومتر شمار صفر نمیشه ! اون تریپ صفر میشه که تویه پراید فکر کنم تا 999 کیلومتر رانشون میده trip یعنی سفر یعنی هر موقع خواستید میتونید تریپ را صفر کنید و ببینید چند کیلومتر را پیموده ایدنقل قول:
وقتی ماشین روشنه دکمه را یکبار فشار بدید میره رویه کیلومتر اصلی و بار دیگه اگه فشار بدید میره رویه trip حالا اگه تو این وضعیت دکمه را فشار بدید و چند ثانیه نگه دارید trip صفر میشه(اما کیلومتر اصلی طی شده همچنان باقی میمونه و صفر نمیشه)