نقل قول:
زیاد به این اسپید تست اطمینان نکن پینگ رو که کلا اشتباه میده سرعتمک باید از تو idm ببینی چطوره:8:
Printable View
نقل قول:
زیاد به این اسپید تست اطمینان نکن پینگ رو که کلا اشتباه میده سرعتمک باید از تو idm ببینی چطوره:8:
تهران هستمنقل قول:
منطقه مخابراتی شهید بهشتی
چراغ status و lan روشن میمونه ولی اینترنت قطعه !! send , recive ای وجود نداره !
جدیدا این نرم افزار هارو نصب کردم :
avast antivirus
systemCare
regCure
تایید میشه!نقل قول:
با usb امتحان کن ببین بازم اینجور میشه!! شاید مشکل از ویندوز باشه!نقل قول:
بعضی وقتها سرعت های دیگه هم باید بزنه ها!! مگر اینکه دستکاری کرده باشی!!نقل قول:
زیر 28 فکر کنم
پس با این تفاسیر بعید میدونم ایراد از خارج از منزل و از ساتل باشهنقل قول:
ایراد ایراد داخلی هستش
بعضی آنتی ویروس ها بخصوص فایروال ها شاید این مشکلات رو بوجود بیارن البته نمیشه گفت مشکل از اون هاست ولی خوب میتونه مشکل از اون ها هم باشه
ویندوز ویستا که نیستید احیانا؟
شما کانکت هستید و سند و رسیوی ندارید درسته؟ من هم یعضی اوقات اینطوری میشدم سیستم کانکت بود ولی سند ورسیو خیلی پایین بود و یا اینکه بکل قطع میشد ایرادش رو پیدا کردم از یاهو مسنجر 9 بود که وقتی پاکش کردم و ورژن 8 رو نصب کردم درست شد.
شما اگه مشکلت حل نشد یکبار ویندوز رو عوض کن و از انتی ویروس کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2009 استفاده کن :11:
من هم ویستا سرویس پک 1 دارم هم xp
کسپر داشتم خوشم نیومد avast نصب کردم و خیلی ازش راضیم
از صبح تا حالا دیگه اونطوری نشده
اگه بازم اونطوری شد یه تغییراتی میدم
ممنونم
برنامه system care اعلام کرد که آخرین ورژن درایور کارت lan هستش برای دانلود که مال 2008 و ورژن مال خودم 2006 بود
شاید با نصب درایور جدید lan درست بشه نه ؟ یا ربطی نداره !
شما دقیقا از کجا و کی از چه مغازه ای ( اسمش ) و شماره تلفنشو اگه میشه بدید ؟ :31:نقل قول:
آخه اینجا داره به من میده 55 تومن :31: میخوام براش مدرک بیارم که 46 تومنه .... ( اینو برای خونه میخوام)
راستی قرار شده 3 تا کامپیوتر رو بهم وصل کنیم برا همین دیگه asus am 602 به درد نمیخوره ..... حالا میخوایم ناچارا tp-link چهارپورت بگیریم ( 69 تومن) ...(برای شرکت میخوایم )
این که میگن dlink با شاتل سازگاری نداره ...ینی چی ؟ پس چرا دوستم dlink داره و بدونه مشکله ... نکنه همش حرفه .... :31:
بای بای بروبچز ...ممنون
lan که درایور ندارهنقل قول:
lan اتوماتیک بدون نصب درایور کار میکنه اون usb هستش که درایور داره
46 تومن میفروشن ولی من 44500 گیر اوردم :31: 1 ماه و نیم پیش تهران پاساژ ایران طبقه زیریننقل قول:
ببین درک ل همه این ها حرفه که میگن d-link سازگار نیست و asus سازگاره و بهونست
شکرت مهمی مثل d-link وقتی مودم میسازه تمام استانداردهای dsl رو روی تجهیزات سخت افزاری مودم پیاده میکنه که با همه سرویس دهنده ها سازگار باشه حالا این ها میخوان شر رو از سر خودشون بردارن حرف از سازگاری و ناسازگاری مودم با شبکه میزنن
من اشتباه گفتم
درایور این :
marvell yukon ethernet controller driver
توی یکی از پیام ها خواندم که شاتل از ساعت 1 شب به بعد رایگان هست. آیا این درسته؟ (یعنی یوزر و پسورد جدا می دن مثل صبا و جزو محدودیت دانلود برای نمونه 2.5 گیگی به شمار نمیاد؟) با سرعت 128 معمولا فکر می کنید چقدر در هر شب می شه دانلود داشت؟