اچ دی 3.7 اینچ صفحه نمایش داره (شایدم 3.8) پیر شدم!
البته اندازه اش از آِیفون بزرگتر نیست چون آیفون بالای و پایین صفحه نمایشش فضای خالی بیشتری نسبت به اچ دی داره
اچ دی 3.7 اینچ صفحه نمایش داره (شایدم 3.8) پیر شدم!
البته اندازه اش از آِیفون بزرگتر نیست چون آیفون بالای و پایین صفحه نمایشش فضای خالی بیشتری نسبت به اچ دی داره
میگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟ برم جلو دوست سامسونگی پزشونو بدم؟ بابا اس ای یه ایکسپریا میخواست بزنه یه سال ما رو گذاشت تو کف حالا 3 تا گوشی رو فکر کنم باید رو 2012 حساب باز کنیم!!!!
سلام
عجب چیز مشتیه :دی
1 ساعت دیگه باید برم تهران توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم :دی
فعلآ
خوده یوکی یاما هم شک داره :دی خبری که نیست یه سری شایعه درست کردن معلوم نیست درسته یانه ..امروز که 16 امهنقل قول:
میگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟
بسوزه پدر امکانات ! :دینقل قول:
ن توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم
خب سونی اریکسون آمارهای اقتصادی کوارتر دوم 2009 رو منتشر کرد ..نکته های اصلیش ایناست :
Q2 highlights:
- Continued challenging market conditions
- Transformation program on track
- New Communication Entertainment portfolio announced - shipping Q4 2009
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/q209financialpressrelease-20090716
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون یه آمار از گوشی هایی که قراره معرفی بشن بده
یکی میگه امروز یوکی یاما هم که میگه معلوم نیست
کسی میدونه معرفیه امروز ساعت چند برگزار می شه؟
حدس میزنم 3 روز سرکار بودیم! حالا 4تا هندزفری معرفی میکنن
:دی :دی :دی ول کن بابا .... مگه امروز معرفی هست اصلا ؟ :دینقل قول:
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون
الدار خر کرده ملتو ... اگه چیزی بود یه countdown ی روز شماری چیزی تو سایت سونی اریکسون بود ... سه تا ایکسپریا بخواد معرفی بشه اونم بی خبر ؟ :دی
Salam. Man aligudarzam : D
Khabari nashod hamid pachol? :D
Sare karin hame? Be ghowle saed 4ta handsfri mirizan birun tamum mishe mire! Ya ali.felan