من قصد خرید یک رکوردر برای ضبط کلاسهای دانشگاهی و سمینار یا مصاحبه دارم. با توجه به بودجه 300 هزار تومان شما چه چیزی پیشنهاد می کنید؟ مدل مد نظرم هم مدل ICD-SX 813 هست؟ ایا مدل مناسبی از لحاظ قدرت رکورد هست؟
Printable View
من قصد خرید یک رکوردر برای ضبط کلاسهای دانشگاهی و سمینار یا مصاحبه دارم. با توجه به بودجه 300 هزار تومان شما چه چیزی پیشنهاد می کنید؟ مدل مد نظرم هم مدل ICD-SX 813 هست؟ ایا مدل مناسبی از لحاظ قدرت رکورد هست؟
ترتیب برندها موجود در ایران با احتساب کیفیت:نقل قول:
- Zoom
- Tascom
- Olympus
- سونی
- سامسونگ
البته سونی در این میان بصرفه ترین برند هست . متاسفانه به صورت خاص چیزی درباره این مدل نمیدونم ولی خب اگه شما قصد استفاده تو فاصله های زیر 7-8 متر دارید میتونید هزینه کمتری بکنید لزومی به خرید همچین مدلی نیست.
با این بودجه در برند الیمپوس چه مدلی می تونم تهیه کنم؟ تفاوت فرمت MP3 و PCM در ضبط صدا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
PMC ----------------------> en.wikipedia.org/wiki/PCM
Format--------> en.wikipedia.org/wiki/Audio_file_format
این فرمت برای استفاده خاص هست مثلا در استدیو استفاده میشه حساسیت ضبط و تنظیمات و فیلتر ها و ... خیلی خیلی بیشتر تاثیر در کییفت ضبط دارند تا این مسائل شما اگه 128 کیلو بایت بر ثانیه با فرمت MP3 ضبط کنی برای صدای Vocal که بین 300 تا 3000 کیلو هرتز کافی هست.
با سلام و تشکر از راهنمایی شما ...
سوالی برام پیش آمده :
آیا اختلاف توان خروجی J3(29mW و X7(30mW باعث خروجی صدای قویتری از X7 نمی شه ؟
من تجربه ای رو می گم که ممکنه آماتور به نظر بیاد :
بنده پلییر iAudio9 خودم رو با اتصال AUX به پخش خودروم که Pioneer به همراه یک آمپلی فایر Kenwood 350W باشه وصل می کردم ولی صدایی که به من می داد خیلی از نظر قدرت ضعیف بود و مجبور بودم پلییر رو تا35-40 بلند کنم و به همون نسبت پخش خودرو رو همینطور ولی وقتی مثلا یک گوشی Nokia 5800 Xpress Music رو وصل می کنم قدرت صدا خیلی عالیه و لازم نیست پخش خودرو رو تا 40-50 که حداکثر صدا باشه بلند کنم .
آیا این آمپلی فایر با آمپلی های کوچکی که به پلییر ها وصل می شه فرق داره ؟ و چرا خروجی صدا ضعیفه ؟
ببخشید اگه سوالام آماتوری بودن .
اولا اون وات جنبه تبلیغاتی داره و بر اساس آزمایش هایی که شده چیزی که حاصل شده با چیزی که شرکتها اعلام میکنند واقعا فرق میکنه. پس با اون عدد ها قیاس نکن.نقل قول:
دوم مشخصه های زیادی هست که کمی تخصصی میشه و گاها گیج کننده و گمراه کننده که بهتره تا حد نیاز بهش پرداخته بشه وگرنه فقط وقت تلف کردن هست مگر کسی دانشگاه بره و تحصیل به صورت آکادمیک در رشته مثل برق بکنه تا بعضی از این مفاهیم رو بفهمه.
این پست یکی از مفاهیم دخیل رو توضیح میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر نکنم حجم صدای خروجی 5800 از i9 بیشتر باشه حداقل از D2 که خودم دارم کمتره موبایلم هم 5800 هست. یه مسئله ایی که هست سازگار و مچ بودن مشخصه خروجی و ورودی دو دستگاه هست برای همین شاید گاهی وسیله ایی که بلندی صدای نزدیکی دارند و یا حتی شاید دستگاهی که حجم خروجی کمتری داره گاهی بر عکس رفتار کنه به نظرم یه دلیل باید بخواطر این باشه که امپدانس یه مشخصه Active هست باشه. اگه به صورت دقیق تر بخواهیید موضوع رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسی
سلام
من آیپاد تاچمو چند ماه پیش گم کردم دیگه امید زیادی به پیدا کردنش ندارم. :41:
حالا با بودجه 100 تا 150 بهترین mp3 player که میتونم بخرم چیه؟ ممنون
با سلام
خواستم تطلاعاتی در مورد جند برند بهم بدین
محصولات جدید Creative چطور هستن از نظر صدا هنوز از کووان ضعیفتر هستن ؟ آیا تجربه موفق Zen Vision در کارهای جدید تکرار نشده ؟
نظرتون در مورد پلیرهای Philips به خصوص GoGear Muse چیه ؟ جایی خوندم که تست های زیادی در استودیوهای صدا روی این پلییر انجام دادن ...
نقل قول:
وضع برند های پلیر از سال 2009 به بعد خیلی بد شده.همه برندها تقریبا مدل قابل توجه بیرون ندادند. کریتیو روز به روز داره بدتر میشه فیلیپس همه خیلی حرقی برای گفتن نداره.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498692&postcount=3953
شاید بشه دلیلش رو حضور هر چه بیشتر گوشی های همراه هوشمند Smart Phones و تبلت ها دونست که کار پلییر ها رو هم انجام میدن و کیفیت خوبی هم دارن .نقل قول: