بله، cydia رو دارمنقل قول:
Printable View
بله، cydia رو دارمنقل قول:
از cydia باید afc2dd رو نصب کنیدنقل قول:
من آیپاد تاچ 32 رو که اخیرا خریدم با spirit جیل کردم. ولی برنامه ای مثل ifunbox یا iphone browser پوشه های سیستمی رو نشون نمیده. چه کنیم؟
1: اون سریع تر بودن منظور مدل 3 جی نسبت به 2 جی هست ...(دوست من هیچ فرقی بین حافظه ها نیست اونی که اپل گفته به خاطر اینه که 8 گیگ 3 جی نداره ...
2: خیر شارژر نداره کیف نداره ... خود ایپاد + هدفون و کابل یو اس بی و برچسپ اپل ...
3: شیلد ( یه چیزی که بدنه رو بپوشونه چون پشت ایپاد خیلی خش میوفته زود !)
سوالی داشتی در خدمتیم ...:46:
فرق ۳۲ با ۸ کیک بارها گفته شده:نقل قول:
سرعت بیشتر و قدرت گرافیکی بیشتر + voice control هم داره
پیشنهاد میشه حتما ۳۲گیگ بگیرید چون در ورژن ۴ فقط ۳۲ و ۶۴ ها قابلیت مالتی تسکینگ رو ساپورت میکنند
تو جعبه هم هندزفری و کابل دارید
شارژر رو باید جدا بخرید و اگه تو خونه کسی آیفون نداره خرید شارژر به نظر واجب میاد
ببخشيد ميشه قيمت 8 و 32 گيگ را بگيد؟نقل قول:
می خواستم بدونم که اگه اپدیت رو بجای ریستور بزنم نرم افزارهایی که توش نصبه پاک نمی شه؟ و اگه جیلبریک واسش بیاد برام مشکلی پیش نمی یاد؟
میتونید اینجا برید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5077610&postcount=14
با جیلبریک میشه رو 2G هم مولتی تسک و اینا رو فعال کرد. من روی 16 GB دارم اینا رو :31:نقل قول:
چاکریم :11:
من می خوام بازی و نرم افزار روی آیپادم نصب کنم و وای فای هم ندارم.نقل قول:
تو آموزشا نوشته openSSH یا afc2add رو از تو Cydia نصب کنم که همچین پکیجی تو Cydia نیست و برنامه Cyder هم که کار نمیکنه! فایل ها رو میریزه تو مسیر auto install ولی آیپاد بعد ریستارت نصبشون نمیکنه!
شما این سورس رو به cydia اضافه کن:نقل قول:
من می خوام بازی و نرم افزار روی آیپادم نصب کنم و وای فای هم ندارم.
تو آموزشا نوشته openSSH یا afc2add رو از تو Cydia نصب کنم که همچین پکیجی تو Cydia نیست و برنامه Cyder هم که کار نمیکنه! فایل ها رو میریزه تو مسیر auto install ولی آیپاد بعد ریستارت نصبشون نمیکنه!
شدنش میشه ولی سرعت خیلی میاد پایین مخصوصا homescreen wallpaper که شدیدا سرعتو پایین میاره و عملا انیمیشن ها نشون داده نمیشه!نقل قول:
با جیلبریک میشه رو 2G هم مولتی تسک و اینا رو فعال کرد. من روی 16 GB دارم اینا رو
نرم افزارهات کرک هستند یا اورجینال؟نقل قول:
می خواستم بدونم که اگه اپدیت رو بجای ریستور بزنم نرم افزارهایی که توش نصبه پاک نمی شه؟ و اگه جیلبریک واسش بیاد برام مشکلی پیش نمی یاد؟
اگه اورجیناله با backup مشکلت حله
اگه نه که هیچی
باید دستگات جیلبریک بشه
2G هستی یا 3G ؟