-
پخش سریال پژمان پس از مادرانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از روابط عمومي رسانه ملي ؛ مجموعه طنز «پژمان» در قالب 25 قسمت، اكنون مراحل صداگذاري و ساخت موسيقي را ميگذراند.اين مجموعه قرار است پس از رمضان به روي آنتن برود . سروش صحت، كارگردان اين مجموعه نيز دربارهي اينكه آيا «پژمان» هم تجربه موفق «ساختمان پزشكان» را خواهد داشت؟ گفته است: ما تمام سعيمان را كرديم تا تجربه موفق «ساختمان پزشكان» را داشته باشيم اما وقتي سريال پخش شود، در عمل معلوم ميشود .
اين سريال جمعه، 13 بهمن سال گذشته در منطقه اختياريه تهران كليد خورد. در اين سريال پژمان جمشيدي از فوتباليستهاي سابق تيم ملي كشور نقش خودش يعني ستاره سابق پرسپوليس را بازي ميكند.
او نقش فوتباليستي را دارد كه براي چهارمين فصل متوالي با وجود تلاش فراوان، موفق نشده تيمي را براي خود دست و پا كند. پژمان به تدريج وارد دوراني ميشود كه كمتر كسي او را در كوچه و خيابان ميشناسد و ديگر نميتواند از امتيازات شهرت رو به زوالش استفاده كند، اما او هنوز در حال و هواي ستارگياش است و نميخواهد بپذيرد كه عمر فوتبالش به پايان رسيده است.
با وجود اين، شرايط مالي نامساعد و برخي مشكلات اقتصادي كه گريبانگير خانوادهاش شده، او را مجبور ميكند كه قيد زندگي لوكس و پرخرجش را بزند و پس از سالها دوباره نزد خانوادهاش بازگردد. پژمان حالا بايد در 35 سالگي خودش را آماده شروع يك زندگي جديد كند و زندگي ماجراهاي جديدي را پيشروي او قرار خواهد داد.
سام درخشاني در اين سريال نقش مدير برنامههاي پژمان را ايفا ميكند و بهاره رهنما، شقايق دهقان، هوشنگ حريرچيان، بيژن بنفشهخواه، غلامحسين لطفي، اردشير كاظمي و... ديگر بازيگران اصلي اين سريال هستند.چند تن از چهرههاي فوتبالي چون حميد درخشان، آرش برهاني، حسين ماهيني، بهروز رهبريفر نيز در نقش خودشان جلوي دوربين اين سريال قرار گرفتهاند.البته چندي پيش فرهاد آئيش، اشكان خطيبي و رامبد جوان هم جلوي دوربين رفتند. (باشگاه خبرنگاران)
-
جواد عزتی در نقش روحانی به «دودکش» میآید
جواد عزتی به عنوان یکی از بازیگران سریال ماه رمضان شبکه اول، از قسمت پانزدهم این مجموعه در نقش روحانی وارد قصه میشود.
جواد عزتی که از قسمت پانزدهم وارد سریال «دودکش» میشود، قرار است تا پایان داستان حضور داشته باشد.
سریال «دودکش» به کارگردانی محمدحسین لطیفی این شبها ساعت 22 و 30 دقیقه روی آنتن شبکهی یک سیماست.
در این مجموعه بازیگرانی همچون هومن برقنورد، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، الناز حبیبی، امیرحسین رستمی و ... ایفای نقش میکنند. (ایسنا)
-
دانلود رسمي، راهکار تلويزيون براي حذف واسطهها!
در حال حاضر تنها شبکه سه امکان دانلود سريال هايش را فراهم آورده است
شبکه سوم سيما تنها شبکه صدا و سيما است که کاربران سايت رسمي اش مي توانند تعدادي از سريال هاي آن را با مراجعه به اين پايگاه اينترنتي دانلود کنند.
سال هاست که گردانندگان سايتهاي غير رسمي مختلف با مونيتورينگ شبکه هاي سيما اقدام به ضبط برنامه هاي پرمخاطب مي کنند و آنها را در قالب پکيج در فضاي مجازي به فروش مي رسانند. البته گرچه سازمان صدا و سيما از طريق موسسه سروش سيما با قدمتي دو دهه اي فرصت خريد برنامه هايش را براي بينندگان علاقه مند فراهم آورده، اما برخي به دليل تفاوت قيمت مشهود و به ويژه فاصله زياد ميان پخش از سيما و توزيع در اين موسسه، ترجيح مي دهند اين آثار را از سايت هاي غير معتبر تهيه کنند. حتي اگر در اين راه برنامه مورد نظرشان را با کيفيتي نامناسب به دست آورند. از سويي شبکه هاي فارسي زبان ماهواره اي نيز که چند سالي است سريال هاي ايراني توليد داخل را با فاصله کمي به نمايش درمي آورند و به اين شيوه، عليه صدا و سيما در جذب مخاطب فعاليت مي کنند.
رسانه ملي اما در کنار تمهيد تکرارهاي متعدد و برنامه ريزي شده -که امسال به مدد راه اندازي شبکه هاي ديجيتال- به بهترين نحو ممکن نيز صورت گرفته، امکان دانلود سريال هاي پرمخاطب را نيز براي بينندگان خود فراهم آورده است. گرچه اين امکان در حال حاضر تنها در شبکه سه وجود دارد، اما گويا قرار است بزودي ساير شبکه هاي تلويزيون نيز از اين امتياز بهره مند شوند.
چرا فعلاً فقط شبکه سه؟!
هم اکنون شبکه سه در سايت رسمي خود امکان دانلود سريال هاي «هوش سياه 2»، «پروانه» و «ساختمان پزشکان» را مهيا کرده است. ضمن آنکه امکان دانلود سريال در حال پخش «مادرانه» نيز با پخش هر قسمت، در روز بعدي توسط کاربران ميسر است. با اين حال شبکه دو نيز به تازگي اقدام مشابهي را انجام داده است. اين شبکه دست کم يک روز پس از پخش هر قسمت از سريال مناسبتي «خروس»، آن بخش را روي سايت جديد خود قرار مي دهد و کاربران با کليک روي بخش مربوطه، مي توانند آن را روي سايت تماشا کنند و امکان دانلود ندارند. از سويي شبکه هاي يک، چهار و تهران به جز امکان تماشاي پخش زنده که مدت هاست از طريق مراجعه به پايگاه اينترنتي آنها مهيا شده است، قدرت در اختيار قرار دادن دانلود سريال هاي خود را ندارند. گفته مي شود اين سايت ها با نظارت معاون سيما اداره مي شوند و روابط عمومي شبکه ها بيشتر توليد محتوا را برعهده دارند و اينکه بخواهند تصاوير با کيفيت، صدا و يا فيلم را روي سايت خود قرار دهند، ممکن نيست. در اين ميان تنها شبکه سه امکان دانلود را روي سايت خود دارد. گويا اين قابليت نيز از دوره علي اصغر پورمحمدي و به واسطه نفوذ وي براي سايت شبکه سه ايجاد شده و با تغيير سرور، سايت شبکه سه امکان دانلود را دارد. با اين وجود، تلويزيون قصد دارد با تغيير طراحي سايت هاي ساير شبکه ها، اين امتياز را به آنها نيز بدهد تا بزودي سريال هاي خود را براي دانلود روي سايت در اختيار کاربران قرار دهند.
با تمام اين اوصاف، خيلي ها سرعت پايين اينترنت در ايران را دليل اصلي بي رغبتي کاربران براي دانلود چنين فايل هايي که مضمون نمايشي دارند، آن هم از سايت هاي رسمي مي دانند، اما به هر حال برقراري دسترسي به آن، امتيازي است که اغلب شبکه هاي مهم دنيا براي جذب هرچه بهتر مخاطبان به آن مي انديشند و اجرايي اش مي کنند. (بانی فیلم)
-
گاف در سریال «مادرانه»
در قسمت گذشته سریال مادرانه که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود بازیگر این سریال گوشی تلفن همراه را به صورت برعکس گرفته و با آن صحبت می نماید که این گاف بامزه از دید دست اندرکاران سریال مخفی مانده است. (افکارنیوز)
-
«رادیو هفت» تولد داوود رشیدی را جشن میگیرد
«رادیو هفت» پنجشنبه - 27 تیر ماه - تولد 80 سالگی داوود رشیدی را جشن میگیرد.
محمد صوفی، تهیهکننده «رادیو هفت» گفت: «رادیو هفت» پنجشنبه -27 تیر - یک ویژه برنامه دو ساعته را به مناسبت 80 سالگی داوود رشیدی به روی آنتن میبرد.
او افزود: در این ویژه برنامه هنرمندانی چون رسول صدر عاملی، حسن معجونی و ... و همچنین اعضای خانوادهی داوود رشیدی حضور خواهند داشت.
این تهیهکننده خاطرنشان کرد: چنین اتفاقی برای اولین بار است که در «رادیو هفت» میافتد و انشاءالله بتوانیم این روند را در آینده ادامه دهیم.
صوفی دربارهی «رادیو هفت» در ایام رمضان نیز عنوان کرد: «رادیو هفت» در ماه رمضان شکل اصلی خودش را دارد و تغییری به معنی خاص نداشته است، فقط یکی، دو آیتم مرتبط با ماه رمضان و یک آیتم مناجات در شروع برنامه را به آن اضافه کردهایم.
تهیهکننده «رادیو هفت» ادامه داد: هر پنج شب مناجاتها را یک نفر میخواند که پنجشب اول توسط افسانه اسدی خوانده شد مناجاتهای بعدی را محمد سام قریبیان و سپس غلامرضا صادقی (دوبلور) خواهند خواند.
او در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه با وجود سریالها و ویژهبرنامههای رمضانی چقدر تلاش میکنند تا مخاطب خود را حفظ کنند؟ گفت: من فکر میکنم تعداد مخاطبهای ما تغییر نکردهاند، چرا که ما مخاطبهای ثابت خودمان را داریم و پیامکهایی که به برنامه ارسال میشود این قضیه را ثابت میکند.
صوفی ادامه داد: ما همیشه سعی کردیم در همهی مناسبتها تغییراتی داشته باشیم در هر مناسبت ملی و مذهبی چند آیتم که مناسب با آن مناسبت است را به برنامه اضافه میکنیم؛ بنابراین مخاطبان «رادیو هفت» در همهی ماههای سال برنامه را نگاه میکنند.
«رادیو هفت» به کارگردانی منصور ضابطیان هر شب ساعت 23 از شبکه آموزش پخش میشود. (ایسنا)
-
بازیگر پیشکسوت تئاتر و مشکلات عمل جراحی
همچنان يك چشم من دچار مشكل بوده و هنوز بهبودي كامل نيافتهام.
"ملكه رنجبر" بازيگر پيشكسوت تئاتر سينما و تلويزيون با اشاره به وضعيت جسماني خود گفت: به دليل آب مرواريد با فاصلهاي هر دو چشم خود را عمل كردم.
وي افزود: يك چشم من هنوز بهبود نيافته و پزشكم نميپذيرد كه مشكل از او است.
"رنجبر" با اشارهاي به فعاليتهاي اخير خود تصريح كرد: 10 روز پيش براي بازي در يك تله فيلم به "لاهيجان" رفتم و بعد از اتمام فيلمبرداري به سرعت به تهران برگشتم تا استراحت كنم.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر در هيچ پروژهاي حاضر نميشوم تا وضعيت چشمم بهبود يابد. (باشگاه خبرنگاران)
-
"مهران رجبي" و "عليرضا روزگار" مهمان امشب جشن رمضان
جشن رمضان با قدمت 15 ساله امشب ميزبان "مهران رحبي" و "عليرضا روزگار" و همچنين دو تن از واليباليستهاي تيم ملي است.
"محمد قنبري" تهيهكننده گفت: جشن رمضان با يك قدمت 15 ساله در شبكه تهران سعي در ايجاد لحظههاي شاد و جذاب براي مخاطبان و حاضران در مجموعه را دارد.
"مهران رجبي" و "عليرضا روزگار" در بخش هنرمندان و "محمد موسوي"، "حمزه زريني" كه از واليباليستهاي تيم ملي هستند به عنوان مهمانان جشن رمضان حضور مييابند.
وي افزود: اين مراسم در سالن كميته امداد به نشاني اتوبان ارتش به سمت شرق خيابان سوهانك مجتمع اداري فرهنگي ولايت از ساعت 9 شب اجرا ميشود. (باشگاه خبرنگاران)
-
همه تلاشمان را کردیم تا مردم را بخندانیم
بازیگر نوجوان سریال "خروس" تأکید کرد در این سریال عوامل بسیار با هم خندیدهاند و همه تلاششان را کردهاند تا بتوانند مردم را هم بخندانند.
دانیال معصومی درباره حضور خود در این پروژه گفت: مدتها پیش در نخستین تجربه بازیگریام در فیلم سینمایی "ضد گلوله" با سعید آقاخانی همکار شدم، این همکاری زمینه مشارکت من در این پروژه را ایجاد کرد و حالا خوشحالم که توانستم در کنار چهرههایی که بلد هستند مردم را بخندانند ایفای نقش کرده و تجربه کسب کردم.
وی افزود: هر چند که تجربه بسیار کمی در حوزه بازیگری دارم اما تصور میکنم کار جدی و طنز تفاوتهای بسیاری با هم دارند. ما در این سریال بسیار با هم خندیدیم و همه تلاشمان را کردیم تا بتوانیم مردم را هم بخندانیم.
معصومی ادامه داد: در مدت زمان کمی که از پخش این سریال میگذرد مخاطبان بسیاری به من ابراز لطف کردهاند، امیدوارم موفق شده باشم نقشم را آنطور که به دل مردم بنشیند ایفا کنم.
این نوجوان 17 ساله یادآور شد: کار کردن با سعید آقاخانی بسیار لذتبخش است. او ذهن خلاق و نکتهبینی دارد و هر نکتهای را که به کیفیتر شدن کار کمک میکند به بازیگر یادآوری میکند، در واقع فکر میکنم آقاخانی حالا به عنوان کارگردان طنز و سریالهای مناسبتی برای مردم چهره آشنایی است و اگر از تجربه هایش بهره ببرم در آینده موفقتر خواهم بود.
بازیگر نقش حمیدرضا در "خروس" کارگردانی خوب را نقطه قوت این سریال دانست و تأکید کرد: سعید آقاخانی بازیگر و کارگردانی است که دغدغه طنز فاخر دارد، او با فضای سریالهای مناسبتی آشنا است و با خلاقیتهای خود میتواند مخاطب را پای تلویزیون نگاه دارد.
معصومی با اشاره به زمان پخش این سریال گفت: خوشبختانه "خروس" در زمان مناسبی روی آنتن میرود و همین نکته موجب شده که مخاطبان بیشتری برای دیدن این مجموعه تلویزیونی راغب شوند. (خبرگزاری مهر)
-
درآمد ۳۰ میلیارد تومانی صداوسیما از قِبَل کرم حلزون!
سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با تاکید بر اینکه کرم حلزون مجوز ساخت و تبلیغ ندارد، گفت: سازمان صدا و سیما از این شرکت تولید کننده که مجوز ساخت، تولید و تبلیغات نداشته مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان گرفته است.
محمد حسین قربانی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم، خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که در کمیسیون بهداشت مطرح شد، تبلیغات گسترده و بدون مجوز کرم حلزون بود که سازمان صدا و سیما کار مناسبی انجام نداد و از این شرکت تولید کننده که نه مجوز ساخت، تولید و تبلیغات داشته مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان گرفته است و رانت بزرگی برای شرکت بدون مجوز ایجاد کرد.با فشار اعضای کمیسیون قرار شد که جلوی این تبلیغات گرفته شود. (بانی فیلم)
-
مستندسازان ایرانی متهم به همکاری با BBC تبرئه شدند
مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور از رفع اتهام مستندسازان همکار با شبکه بی بی سی خبر داد. بهزاد ابتهاج مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور با بیان این مطلب که مستندسازان همکار با شبکه بی بی سی فارسی رفع اتهام شدهاند، گفت: مستندسازان متهم همکار با شبکه بی بی سی فارسی بعد از انجام تحقیقات لازم از سوی بازپرس پرونده رفع اتهام شدند.
وی ادامه داد: طبق آخرین درخواست قضایی که از ما شده بود، من به عنوان مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور آثار پخششده از شبکه بی بی سی فارسی را که سازندگان آن مستندسازان داخل در کشور بودند، بازبینی کردم تا درباره ضدانقلابی بودن یا نبودن این آثار نظر دهم.
مشاور حقوقی سازمان سینمایی کشور توضیح داد: من بعد از بازبینی پرونده و نظر نهایی خود را به عنوان مشاور حقوقی سازمان سینمایی ارائه کردم. در نهایت در پرونده مستندسازان متهم به همکاری با شبکه بی بی سی فارسی بعد از انجام تحقیقات و مشخص شدن آن که آثار مربوطه هیچ کدام محتوای ضد انقلاب و تبلیغ علیه نظام نداشتند، حکم برائت متهمان صادر شد.وی در پایان تاکید کرد: تمامی متهمان این پرونده رفع اتهام شدهاند.
پیش از این 25 نفر از مستندسازان داخل کشور به دلیل همکاری با شبکه بی بی سی مورد اتهام قرار گرفته و از این تعداد 10 نفر به عنوان متهم اصلی شناخته شده بودند. این افراد در واقع گروهی از هنرمندان بودند که در قبال نمایش آثار خود در بی بی سی پول دریافت کردهاند. (خبرگزاری مهر)