سلام.من چندساله از شمع نور اصلی استفاده میکنم.این شمع تحت لیسانس بوش المان تولید میشه و به نظر من المانی ترین شمع بازار هستش چون بقیه احتمالا مال کشور دوست چین هست.در ضمن شمعهای انژکتوریها بهتره حرفRبه معنی مقاومت داخلی شمع رو داشته باشه.نقل قول:
Printable View
سلام.من چندساله از شمع نور اصلی استفاده میکنم.این شمع تحت لیسانس بوش المان تولید میشه و به نظر من المانی ترین شمع بازار هستش چون بقیه احتمالا مال کشور دوست چین هست.در ضمن شمعهای انژکتوریها بهتره حرفRبه معنی مقاومت داخلی شمع رو داشته باشه.نقل قول:
صرفه جوئی در هزینه ی فیلتر هوا .
سلام
اینکه چه وقت فیلتر هوا رو تعویض کنیم به چند چیز بستگی داره :
بستگی داره که وضع هوای محیط چطور باشه .
مثال :
دو نفر یک لباس سفید و تمیز رو میپوشند .
یکی تو معدن ذغال سنگ کار میکنه
دیگری مطبِ خصوصی داره در یکی از شهرهای شمال ایران .
شکی نیست که اولی ظرف چند دقیقه لباسش حسابی کثیف میشه اما جناب دکتر شاید چند هفته یک بار هم لازم نشه لباسش رو بشوره .
================================================== =
ماشینی که در اهواز , آبادان ,زاهدان یا شهرها و مناطقی مثل اونها که پر از گرد و غبار و شن هست فیلتر هواش خیلی زودتر کثیف میشه تا ماشینی که تو شمال ایران هست .
چند نکته مهم برای صرفه جوئی در هزینه ی فیلتر هوا
1- هر 2000 یا 3000 کیلومتر فیلتر هوا رو با فشار هوا تمیز کنین .
دقت کنین که هوا باید برعکس به فیلتر بخوره .
یعنی اگر در ماشین هوا از زیر به فیلتر میخوره , موقع تمیز کردنش باید از بالا با هوا تمیزش کنین ( پنچرگیریها و مکانیکها هوای فشرده دارند ) .
بعد که دیدین دیگه گرد و خاک از فیلتر خارج نمیشه , از اون روی فیلتر هم با فشار هوا تمیزش کنین .این کار رو اونقدر ادامه بدین تا مطمئن بشین فیلتر حسابی تمیز شده .
جای فیلتر رو هم با هوا تمیز کنین اما قلبش با دست یا پارچه لوله ی ورود هوا به منیفولد رو بپوشونین تا گرد و خاک نره توش .
با یک حوله یا پارچه ی خشک توی جعبه رو خوب بسابید و با هوا تمیز کنین .
2- با کمی علاقه و سلیقه میتونین با استفاده از کیسه ی دائمی جاروبرقی , یک فیلتر هوای قابل شستشو درست کنین که قبل از فیلتر هوا نصب میشه یا کاملا میچسبه به فیلتر هوا ( از سمتی که هوا میره توی فیلتر ) .
این کار باعث میشه مقدار بسیار زیادی از گرد و غبار رو کیسه ی جارو برقی بگیره و به فیلتر هوا نرسه .
جنس پارچه ی کیسه ی دائمی جارو برقی طوری هست که هوا رو راحت رد میکنه اما گرد و غبار رو میگره .
دقت کنین که هوا باید به رویِ کُرک دارِ پارچه بخوره نه اون طرفی که صاف هست .
این پارچه رو هفته ای یک بار دربیارین و بتکونین و بعدش با کمی مایع ظرفشوئی بشورین اما چنگش نزنین تا بافتش خراب نشه .
ذراتِ شن و خاک ته نشین میشه پس مراقب باشه پارچه رو به تهِ ظرف یا طشت نزنین .
• بعدش اگر عجله دارین با خشک کنِ لباسشوئی خشک کنین و بعدش با سشوار و نصبش کنین .
اما اگر عجله ندارین در جای تمیز پهن کنین تا خشک بشه و بعدش نصبش کنین .
این پارچه باعث میشه که فیلتر هوا خیلی کم کثیف بشه و هر 5000 کیلومتر فقط با هوا تمیزش کنین طبق روشی که گفته شد .
3 - بیشتر فیلترهای هوا قابل شستشو هست .
تعجب نکنین .
قابل شستشو هست .
شما مگه فیلتر کثیف رو دور نمیندارین ؟
اینبار به جای دور انداختن امتحان کنین ببینین قابل شستشو هست یا نه ؟
روش شستشو
•اگر امکان داره با هوا خوب فیلتر رو تمیز کنین اول تا بیشتر گرد و غبارش دربیاد .
• دو قاشق مایع ظرفشوئی توی یک طشت یا ظرف گود که فیلتر توش جا میشه بریزید .
• به اندازه ای آب ولرم بریزید که فیلتر در اون فرو بره
• فیلر رو تکون بدین و بالا پائین کنین تا برخورد آب با فیلتر اون رو بشوره .
خواهید دید که آب چقدر کثیف میشه .
• بعدش با فشار آب ولرم فیلتر رو آبکشی کنین .
اصلاً دست نکشین روش و با برس هم تمیزش نکنین . فقط آب و مایع ظرفشوئی و تکون دادن و آبکشی .
اگر دوست داشتین یک بار دیگه با یک قاشق مایع ظرفشوئی دوباره بشورینش .
• بعدش بذارینش یه جای تمیز تا خشک بشه .
• بعدش فیلتر رو خوب وارسی کنین ببینین جائیش پاره نشده .
•اگر بتونین بعد از خشک شدن هم با فشار هوا یک بار دیگه تمیزترش کنین نور علی نور میشه دیگه .
اگر همه چیز اوکی بود نصبش کنین .
گمان نکنم با انجام این کارها شما بیشتر از یک فیلتر هوا در سال احتیاج داشته باشین .
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
با همون کیسه ی جاروبرقی برای فنِ کولر هم میتونین فیلتر درست کنین که قابل شیتشو و دائمی هست .
این کارها علاقه و سلیقه و حوصله و دقت لازم داره و نتیجه ش خیلی لذت بخشه .
هم پول صرفه جوئی میکنین هم سیستم کولر تمیز کار میکنه .
دوستان من دیروز با ماشین در شرایط بد و خطرناکی قرار گرفتم که یک سیم بکسل به دادم رسید...میخوام یکی واسه ماشین تهیه کنم..تو بازار چیز اماده دارن که تنش قلاب هم داشته باشه؟؟
بعد اینکه جاروبرقی ماشین مارک خوب سراغ داری معرفی کنید
نقل قول:
یعنی شمعی که اسمش بوش هست را نگیرم بلکه اسمش نور باشه را بگیرم ؟
وایر شمع هم چی بگیرم خوبه ؟
سلام
همیشه چند تا شماره موبایلِ کَفیِ مخصوص حملِ ماشین سواری رو توی موبایلتون ذخیره کنین .
بالاخره یه روز یا به درد خودتون میخوره یا دیگران .
هر وقت جائی دیدینشون شماره ی موبایلشون رو که روش نوشته بزنین تو موبایلتون .
منظورم این ماشینها هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم به فارسی اسمش چیه اما شاید بهش کفی میگن .
حُسنش اینه که ماشین رو روی زمین نمیکشه دنبال خودش بلکه حملش میکنه میبردش و به جلوبندی و بدنه ی ماشین هم صدمه نمیزنه .
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#@@@@
از این جرثقیلها استفاده نکنین چون ممکنه ماشین رو داغون کنه
اگه جائی که شما زندگی میکنید از اون مدل بالائی ( کفی ) پیدا نمیشه , شماره ی چند تا از این جرثقیلها رو ذخیره کنین .
سلام چون به ندرت ازش استفاده میشه میتونین از طناب نایلونی 1 سانتیمتری استفاده کنین .نقل قول:
به نظرم ارزونتر از طناب بکسل باشه .
اما اگه زیاد جاده میرید یا کلاً علاقه دارید تو ماشین طناب بکسل داشته باشید از اینها بخرید یا طنابش و قلابهاش رو بخرید و بدین تودوزیها براتون بدوزنش با نخ ضخیم و محکم
موقع بوكسل , راننده ی ماشین عقبی باید مراقب باشه وقتی طناب شُل میشه با کمی نیش ترمز کاری کنه طناب خیلی آروم کش بیاد دوباره وگرنه وقتی ماشین جلوئی گاز میده یا طناب پاره میشه یا به دو ماشین صدمه میزنه .
کلاً بهتره راننده ی ماهرتر ماشین عقبی رو برونه چون میتونه اشتباهات راننده ی جلوئی رو جبران کنه تا مشکلی پیش نیاد
سلام.میشه گفت شمع نور اصلی همون شمع بوش المان هست.ولی اون شمعی که به اسم بوش حداقل به مبلغ18000 میخری مطمئنی که چینی نیست.من که چند ساله استفاده کردم (روی ماشینهای تویوتا روادوگانه سوز و پراید )واقعا راضی بودم.نقل قول:
سلام، من سمند مدل 88 با کارکرد 100 هزار تا دارم. دو تامشکل داره: یکی اینکه فنش زودتر از اینکه آمپر آب به وسط برسه شروع به کار می کنه یعنی از خط یک چهارم یکم می آد بالاتر فن روشن می شه (توی دیاگ هم خطای فن داد) دوم هم اینکه ماشین یکمی لرزش داره چه در حالت سکون و چه در حالت حرکت، دسته موتور ها هم تازه عوض کردم. به نظرتون مشکلش چیه؟ می خواد پیگیریش کنم یا بی خیالش شم؟
جواب سوال اول رو آقا محمد دادن و اما جاروبرقی خوب در واقع جارو شارژی خوب یک زمانی بلک اند دکر برند خوبی بود ولی میترسم اون هم چینی سازی شده باشه ولی اگه پیدا کردین یکی از بهترین نمونه ها هستنقل قول:
بله هر ماشینی که سیستم خنک کننده آب چرخشی تحت فشار داره هواگیری نیاز داره. بخصوص پراید که نشتی و هواکشیش از منبع کمکیش به علت نوع طراحی ضعیف منبع بالاست. روش خیلی سادست. اپتدا رادیاتور رو پر از آب می کنید و سپس شلنگ یو شکل روی لوله مسی رو باز می کنید و از رادیاتور آب اضافه می کنید چند دقیقه این کار رو ادامه میدید تا اگر هوایی تو سیستم هست از شلنگ یو شکل کوچیک خارج بشه و سپس شلنگ رو جا زده درب رادیاتور رو محکم و صحیح می بندید.نقل قول: