سلامنقل قول:
هم آقای علیان و هم بنده جواب شما را دادیم بالای همین صفحه را نگاه کنید.
سید رضا امیر
مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات
Printable View
سلامنقل قول:
هم آقای علیان و هم بنده جواب شما را دادیم بالای همین صفحه را نگاه کنید.
سید رضا امیر
مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات
سلام یه مدتیه که سرعت هارد سیستمم امده پایین و همین صداهایی که شما گفتید صدای کلیک و ساییدگی ازش می شنوم.
یه بار F Disk هم کردم ولی تاثیری نداشت و سرعت پاینش بیشتر توی دو کار همزمان مثل کپی کردن و در حین کپی کردن یک فیلم اجرای کنم و یا توی بازی های گرافیک بالا خودشو نشون میده.
HDD:Maxtor 500GB-16MB 7200rpm
بدبخت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هارد اکسترنال 500 گیگ مکستور پر فایل دارم
داشتم فایلها رو به هاردم کپی میکردم ، یهو یو اس بی کامپیوتر قطع و وصل شد و هارد قطع شد ، الآن هر چی هارد اکسترنال رو وصل میکنم ، میخوام برم توش میگه میخوای فرمت کنی
تو فرمتش ntfs (default داره و exfat ، نمیدونم چرا fat32 نیستش
بعدش زده 203 گیگ
سلام دوست خوبمنقل قول:
بهتر این است که شما چند چیز را چک کنید:
1- آیا هارددیسک شما در Disk Management درست شناسایی شده است؟
2- چه موقعیتی برای هارددیسک شما در نظر گرفته است؟ پارتیشن دارید ؟ unalocated نیست؟
3- چه ظرفیتی برای هارددیسک شما نشان میدهد؟
شما میتوانید میزان ظرفیت را در بایوس مادربرد نیز ببینید.
شما متذکر شده اید که یک پارتیشن دارد و میخواهد آنرا فرمت کند . میتواند (به علت قطع و وصل شدن جریان برق )این حالت بخاطر خرابی در FAT و یا MBR باشد.البته اگر هارددیسک ظرفیت 500 گیگ را داشته باشد!!!!! جای نگرانی نیست اگر هارددیسک شما بخاطر نوسان ولتاژ بدسکتور نگرفته باشد100% اطلاعات قابل بازیابی است . برای سرعت عمل بیشتر میتوانید هارددیسک را از باکس خارج کنید و مستقیم به مادربرد متصل کنید(بر روی یک سیستم کامپیوتر سالم که ویندوز دارد به عنوان هارددیسک دوم متصل کنید) و با هر نرم افزار بازیابی اطلاعات را خارج کنید . البته احتیاج به یک هارددیسک سوم نیز دارید که اطلاعات را درون آن بریزید.
اما اگر ظرفیت کلی هارددیسک را کمتر از 500 گیگ که هارد شما است نشان میدهد نیاز به نرم افزار های حرفه ای تر برای به ماکزیمم رساندن هارددیسک دارید. بهتر است به یکی از مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید و بگویید منتظر میمانم تا همان لحظه به شما ایراد اصلی را بگوییند و بعد تصمیم بگیرید که آیا خود میتوانید انجام دهید یا خیر.
لازم به ذکر است به هیچ عنوان هارددیسک را فرمت نکنید ( البته در بعضی مواقع به شما پیغام میدهد ولی حتی اگر ما سعی در فرمت نیز بنمایید انجام نمیشود . این کار توصیه نمیشود).
توجه کنید در صورت خارج کردن هارددیسک از باکس امکان دارد از گارانتی خارج شود مگر با ظرافت این کار را انجام دهید.
سید رضا امیر
1. بله شناسایی شدهنقل قول:
ظرفیت رو میزنه فضای خالی 200 گیگ از 500 گیگ
فرمت ntfs کردم ، ولی زده فضای خالی 200 گیگ
درود بر شما
پس هارد شما درست ID میشود ظرفیت هم درست است مشکل در فت فایل سیستم است که بهتر بود فرمت نمیکردید . بهر حال میتوانید از نرم افزار های بازیابی اطلاعات که در سایت های ایرانی فراوان است استفاده کنید اگر عجله ندارید هارد را از باکس خارج نکنید از طریق USB کار را انجام دهید کمی بیشتر زمان میبرد.( File Recovery - O&O , ...(
و یا به مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه نمایید.
سلام خدمت همه اساتید.
ممنون میشم کمکم کنید:
من 2 تا هارد 160 maxtor دارم.
همین امروز مادربورد و گرافیک و رم و پاور رو ارتقا دادم و روی یه کیس تازه گذاشتم.
و هر 2 تا هارد رو نصب کردم.
وقتی سیستم رو روشن کردم یکی از هارد ها شروع به بوق زدن کرد و وقتی سیستم بالا اومد ویندوز (7) اون هارد رو نشناخت! و بعد از حدود 5 دقیقه بوق زدنش متوقف شد!
دوباره جای کابل های پاور و ساتا رو عوض کردم اما هر بار اون هارد بوق میزنه و اطلاعاتش در دسترس نیست.
مشکل از کجاست و باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بوق زدن هارد آن هم بصورت ملودی وار و از ریتم کم به تند و با صدای بلند تر نشانه خوبی نیست
اتصالات را کاملا چک کنید از طریق بایوس مادربرد ولتاژ های پاور را در قسمت Power چک کنید.
1- به هارددیسک ها فشار وارد نکنید ( بعد ار 5 دقیقه ....)
2- تک به تک هارددیسک ها را وصل کنید بدون اتصال کابل ساتا فقط برق را وصل کنید
3- اگر صدایی شنیده نشد این بار کابل ساتا را وصل و وارد بایوس مادربرد شوید و ببینید کدام هارد درست دیتکت میشود و کدام نه؟
4- اگر هارددیسک درست دیتکت میشود آیا با مشخصات درست است یا خیر مثلا Maxtor 6Y160L0
5- درصورت شنیدن هرگونه صدای غیر طبیعی از هارددیسک و مهم بودن اطلاعات بدون فوت وقت به متخصص مراجعه نمایید.
شما خاطر نشان کرده اید که مادربرد را تعویض کرده اید ! به چه علت ؟ شاید مادربرد جدید خراب است ( میتواند آسیب جدی به هارد شما وارد کند. شاید پاور جدید مشکل دارد.
آیا قبل از تعویض و آپگرید کردن هارددیسک ها سالم بودند؟ آنها را سیستم دیگر چک کرده اید؟
شاید مادربرد قبلی شما سوخته بوده و در زمان رخ دادن حادثه هارد را نیز خراب کرده همینطور برای پاور .
در هر صورت صدای بوق از هارددیسک میتواند به دلایل زیر باشد:
1- نوسان ولتاژ در لحظه استارت هارددیسک
2- کمبود شدت جریان برق
3- خرابی برد هارددیسک در قسمت رگلاتور ولتاژ
4-خرابی برد در قسمت CPU
5- خرابی اسپیندل موتور و نرسیدن به دور لازم
6- خرابی در مدار آمپلیفایر
7- خرابی هد خواندن و نوشتن
البته خانواده های مختلف و هارددیسک های مختلف رفلکس های مختلفی دارند به نوع ساختار بوق که در ابتدا نوشتم دقت کنید
لطفا اطلاعات را تکمیل کنید.
یک توصیه : هرگاه میخواهید سیستم را ارتقا دهید از فروشنده بخواهید کار را برای شما تمام کند و سیستم را بسته به شما تحویل دهد. این کار 2 دو حسن دارد:
1- شما به این مشکلات بر نمیخورید که حالا کدام قطعه من خراب بوده و مقصر کیست؟
2- از سالم بودن قطعات خریداری شده اطمینان حاصل میکنید.
سید رضا امیر
اطلاعات رو دیگه نمیخوام ، قراره دوباره بدم واسم پرش کنن
فقط چیکار کنم که 500 گیگ رو کامل بزنه (الان 200 گیگ زده جای خالی داره)
این مرکز بازیابی اطلاعات هزینه چقدر میگیرن ؟
بسیار ممنون دوست عزیز.
بوق زدن دارای ریتم از صدای ضعیف به بلند نیست.
بلکه یک صدای ثابت و با مکث 1 ثانیه بین هر بوق با بوق بعدی هست.
روی سیستم قبلی که به مراتب ضعیف تر از سیستم جدید هست هر 2 هارد بدون مشکل کار میکردن.
پاور جدید هم green 535w وات هست و فکر نکنم مشکل پاور داشته باشه.
یکی از هارد ها که سالم هست و ویندوز روش نصب هست هیچگونه مشکلی نداره.
اما هارد خراب رو وقتی فقط کابل برق بهش وصل هست هم بوق میزنه.
به دلیل اینکه هارد این شرایط رو داره اصلا نمیتونم با بایوس وارد جزئیاتش بشم! چون اصلا شناسایی نشده.
مادر بورد رو بخاطر تعویض قطعات مجبور شدم عوض کنم.نقل قول:
شما خاطر نشان کرده اید که مادربرد را تعویض کرده اید ! به چه علت ؟ شاید مادربرد جدید خراب است ( میتواند آسیب جدی به هارد شما وارد کند. شاید پاور جدید مشکل دارد.
آیا قبل از تعویض و آپگرید کردن هارددیسک ها سالم بودند؟ آنها را سیستم دیگر چک کرده اید؟
الان از مادربورد asus p7p55-Lx استفاده میکنم.
تمام قطعات هم درست کار میکنن.
قبل از تعویض در این چند روز آخری گاهی صفحه آبی ویندوز میومد! علتش رو نمیدونم!
و متاسفانه هنوز نتونستم هارد معیوب رو روی یه سیستم دیگه هم چک کنم.